Şavşat Duvar Gazetesi Politika

Ben Ülke Yönetiminde Söz Sahibi Olsam

Hüseyin Gezer

Fayda üreteceğim! Bireysel değil toplumsal fayda üreteceğim! Din ve imanı bireysel çıkarım için kullanmayacağım. Bit gibi, pire gibi, kene gibi, sülük gibi... asalaklık ve vampirler gibi kan emicilik yapmayacağım.Kimseye hakaret etmeyeceğim! Hiç kimseye bağırmayacağım! Hiç kimseye baskı yapmayacağım! Ülkede olup biten olumlu veya olumsuz her şeyden kendimi sorumlu tutacağım...Yasalara her birey gibi bende saygılı olacağım! İnsanların öldürülmesine, katledilmesine karşı çıkacağım!..Öldürülmelerin ve katledilmelerin önüne geçeceğim, mücadelesini vereceğim!

Yalan söylemeyeceğim, bir önceki söylediğim sözümü bir sonrakinde inkar etmeyeceğim!

Komplo teorileri üretmeyeceğim!

Her telden çalmayacağım! Bireysel çıkarım için insanları kullanıp sonrada paçavra gibi çöpe atmayacağım! İnsanların ızdırabından mutluluk duymayacağım!

Neron gibi, Firaun gibi, Nemrut gibi zalim olmayacağım! Karun gibi olmak istemeyeceğim,bireysel zenginliği istemeyeceğim!. Hiç kimseyi bir paçavra gibi kullanmayacağım ve bir paçavra gibi atmayacağım!

Yüreğindeki vicdanı ölmüşlere karşı, yüreğimdeki vicdanımla isyan edeceğim! Yüreğimdeki vicdanı öldürmeyeceğim!Toplumda beni şirke götüren inkarcı yanlış hareketler yapmayacağım.Yaptığımı ve söylediğimi biraz sonra inkar edecek duruma düşmeyeceğim!

Hiçbir kimseye kötü davranmayacağım. İnsanların mutlu olacağı,geleceğe güvenle bakabileceği bir ortam bir gelecek oluşturacağım! Sarayın ve saraydakilerin( Kamufle edilmiş şirk ve inkarcı yaşamın) değil ,halkın ekonomik yapısını düzelteceğim! Allah inancını bireysel çıkarım için kötüye kullanmayacağım! Şeytan gibi her kılığa girmeyeceğim! Hiç kimsenin inanç şekline karışmayacağım! Hiç bir zaman baskı yapmayacağım! Adaleti her alana yayarak uygulayacağım. Seçim Zamanı Oy Toplamak İçin Emeklileri Aldatmayacağım! Halkın emeğini ve vergilerini talan ederek kendime ve çevreme kurtlar sofrasınıkurmayacağım! Mülk Allah’ın olduğu için mülk edinmeyeceğim! Yalan söylemeyeceğim, yalan haber yaymayacağım! Yalan propaganda yapmayacağım! Hiç kimse ile danışıklı dövüş yapmayacağım! Birilerini temize çıkarmayacağım!

Suçu ve suçları kendime rehber etmeyeceğim, yaşamımdan uzak tutacağım!

Toplumu aksırıncaya tıksırıncaya kadar soymayacağım,soyguna dur diyeceğim! Ali Baba’ya gerek olmadan kırk haramileri dize getireceğim!

Kendim olacağım başkasının gölgesinde olmayacağım!

Kendimi haklı ilan etmeyeceğim, haksızlığımıda kabul edeceğim. İşsizlik sorununu çözeceğim.Haksızlığı sileceğim. Açlığa çare bulacağım. Doğruya Doğru Diyeceğim!

Komplo teorileri üretmeyeceğim! Kendi yanlışlarımı örtbas etmek için ;kendi yanlışlarımı eleştrenleri aynı yanlışlarla suçlamayacağım!..

Camileri sokaklara değil vicdanlara, yüreklere, hak- hukuka,saygıya, sevgiye ,adaletli uygulamalara kuracağım!

Maaşları artıracağım! Herkesi maaşlı yapacağım. Allah’ı her an, her saniye, her salise yüreğimden çıkarmayacağım için hiç bir kul hakkı yemiyeceğim! Bir zerre dahi, bir milim dahi adaletten ayrılmayacağım! Para uğruna,çıkarım uğruna inancımı(dinimi) dejenere etmeyeceğim. Partizanlık yapmayacağım. Yüzbinlerce dolar harcayıp makam araçlarını başka ülkelere taşımayacağım! Hatta makam aracı kullanmayacağım! Bütün insanlığın ve ülkemin yararına ortak görüş üreteceğim!

Empatiği tüketmeyeceğim, empatiği artıracağım. Kardeşliği yok etmeyeceğim, kardeşliği artıracağım!

Anarşik olayları engelleyeceğim. ...Tek çıkış yolu olarak toplumun her kesimiyle, her görüşüyle birleşik cephe oluşturacağım! Günahkarların ve haramilerin örgütlenmesinin önüne geçeceğim;iyiler çoğalınca, kötülerde iyilerin arasında yer almak ister!

Her zaman savaşa hayır diyeceğim! Türkiye’me armağan edilen kan ve göz yaşını durduracağım!.. Barış İçinde Bir Arada Yaşayacağız! Bu da bizim en doğal hakkımız!..

HÜSEYİN GEZER-Şavşat

Bu İçerik 5640 Kez Görüntülendi

Politika Üye Listesi