Mesaj-Tahtası Hasan Dursun

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 17
Hasan Dursun

2008

Hasan Dursun - 29 Aralık 2007 - Genel Mesajlar
En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..
Hasan Dursun

Kurban Bayramı

Hasan Dursun - 17 Aralık 2007 - Genel Mesajlar
Yaklaşmakta olan mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını cenab ı allahtan niyaz ederim.
Hasan Dursun

Başımız Sağolsun

Hasan Dursun - 8 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
Değerli kardeşimiz Ayşenur ŞAHAN’ı Trafik canavarına kaptırdık. kendisine Allahtan Rahmet dilerken Kederli ailesine ve sevenleine sabırlar temenni ediyorum. Bu kardeşimi bende şahsen görmedim ama gerçekten yazılarını takip ediyordum. Şavşatlıları seven ve şavşatlı olduğundan gurur duyan birisi olarak onu ASLA UNUTMAYACAĞIZ. Ruhun Şad olsun.
Hasan Dursun

Öğretmenlerim

Hasan Dursun - 21 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Öğretmen; İnsanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden, yön veren ve yaşam hazırlayan kimsedir. Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu günü fırsat bilmeli ve bu duygularla, onların ellerini öpmeliyiz. Okulu bitirip hayata atıldığımız zaman bizi bu günlere hazırlayan öğretmenlerimizi hatırlamak, ziyaret etmek veya bir telefonla hatırlarını sormak onlar için en büyük ve en değerli armağan olacaktır. Bütün Öğretmenlerimin Öğretmenler gününü kutluyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum.
Hasan Dursun

Sebebi Var mı?

Hasan Dursun - 15 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Değerli hemşehrilerim yazıma başlamadan önce herkese selamlarımı saygılarımı sunar sağlık, sıhhat mutluluklar temenni ederim. Arkadaşlar bakıyorum uzun süredir siteye giriş ve yazılar azalmaya başladı acaba sebebi siteden mi kaynaklanıyor bir problemmi var yoksa bir defaya mahsus kayıt yenilemede istenilen 20 YTL midir diye düşünüyorum. Arkadaşlar ben inanıyorum ki bu parayı veremeyecek kimse yoktur ama gerçekten bu sebepten ise site sorumlularına bildirsin o arkadaşlarımız kayıtlarını yeniler. Site çok yanlız kaldı ben şahsen devamlı yazı yazmak istemiyorum çünkü hep bir kaç kişi varız yazıları yazıyoruz onun içinde insanların devamlı aynı kişilerin yazılarını okumaktan sıkıla bilir değişiklik olsun sizlerde birşeyler yazın bu site bizim biz şavşatlılara ait. Ben şimdi size bir gerçeği söylesem bana darılırsınız ama yinede söyleyeyim. Suloban com açıldı bizler sulobanlılar oraya ağırlık verdik ve burası yanlız kaldı köylerden haber yazalım en azından bu siteyi canlı tutalım bu sitenin gerçekleşmesinde efor sarfeden arkadaşlarımız bu siteye ne kadar fazla girersek onlarda yorgunluklarını unuturlar yani onlara moral veririz. Hiç birşeyin boş olmadığını çalışanın karşılığını göreceği gibi. Tekrar herkese selamlarımı yollarken yazıları da ihmal etmeyelim.(Arkadaşlar geçen hafta işim gereği bir iş yerinin yangın güvenliği ile ilgili denetim yapacağız. Oturduk sabah saatleriydi çay içtik o esnada işyerinin yazıhanesinde bir ses oldu böyle sanki bezi yırtrsın da ses olurya öyle hemen iş yeri sahibi benim yaşlarımda yan taraf yazihaneye seslendi (Benim şavşatlı olduğumu öğrenmiş ama ben bilmiyorum) Ne yapıyorsunuz sanki meşada bedevramı açıyersız dedi yüzüme baktı. Tabi ben güldüm dedim kusura bakma ama nerelisiniz diye sordum iş yeri sahibi bana sizin yakın köyünüzdenim dedi tabi konuştuk tanıştık onunda bu siteden haberi yoktu bilgilendirdik. Şimdi bu yazımı okur onada selamlarımı sunuyorum.)
Hasan Dursun

Evet Karaoğlan

Hasan Dursun - 6 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Yıl 1974 ve ben 12 yaşındayım o yıl 10 mayısta okullar kapanmıştı ve Hopa’ya gidiyordum. Bütün Artvin’in dağları taşları (KARAOĞLAN ECEVİT) diye yazıyordu ve o zaman eceviti tanıdım. O günden bu güne Dürüstlüğünden, Onurundan ve gururundan, siyasetinden, yaşamından ÖDÜN vermeyen acaba başka siyaset ve devlet adamı varmıdır diye düşünüyorum. Ecevite Allahtan Rahmet Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. MAKAMI CENNET OLSUN.
Hasan Dursun

Kandiliniz Mübarek Olsun

Hasan Dursun - 18 Ekim 2006 - Kutlama-Bayram
Mübarek Kadir gecenizi kutlar,tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim, Barış dolu bir dünya dilerim.
Hasan Dursun

Kandil

Hasan Dursun - 7 Eylül 2006 - Kutlama-Bayram
Bakiler Sevgiler Adına Nice Dilekler Vardır. Ölümü Bile Ayırır Saymayan Gönüller Vardır. Mesafeler Araya Set Çekmişse Ne Çıkar,Dualarda Birleşen Gönüller Vardır. Herkesin Mübarek kandilini kutluyor, İslam Alemine Hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum. Sevgilerimle
Hasan Dursun

Merhaba

Hasan Dursun - 6 Eylül 2006 - Kutlama-Bayram
Herkese selamlar saygılar sunuyorum hayırlı günler diliyorum. Ben SAYIN TAMER YALANIZ bey’e sormak istiyorum pınarlı köyünde Ortaokulu okudunuzmu, 1976-1977-78 o dönemlerde bizim yine ILICA lı komşumuz vardı acaba o mudur diye merak ediyorum. Selim DURSUN’larla falan kalıyormuydunuz birde Rahmetli Aşık Zarrafı’nın oğlu Erkan vardı bilmem o Tamermidir. Tekrar selam.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 17