Mesaj-Tahtası Naci Suat Saymaz

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 12
Naci Suat Saymaz

Sayın Zendabalılar

Naci Suat Saymaz - 29 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
YENİYILINIZI VE MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR.BÜTÜN SAVSAT VE ZENDABALILARA SELAM SAYGI VESEVGİLERİMİ SUNARIM. TABKİ EN FANATİK ZENDABALI OLAN SAYIN HALİL ŞAHİN HOCAMINDA...
Naci Suat Saymaz

Morogozun Can İnsanları

Naci Suat Saymaz - 29 Aralık 2006 - Genel Mesajlar
Moroğozun can insanları.Selam.B EN SAVAYİLDAN CAHİT SAYMAZIN Oğlu Naci Saymaz. Siteyi takip ediyorum. Ama biraz ilgisiz görüyorum. Lütfen biraz daha ilgi gösterelim. Bursadan bütün moroğozlulara selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yeni yılınızı ve kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Naci Suat Saymaz

Bendan Şavşat’a ve Zenabaya kucak dolusu selam

Naci Suat Saymaz - 20 Aralık 2006 - Genel Mesajlar
Yahu Zendabalilardan nadur benim çektuğum ço. NİYA BİRŞEYLER YAZIP ÇIZMİYERSIZ. Nera getdız yahu. Allaah Allah. Hayde bağem yazın bişeylarda oğiyem. Halil hoacada olmasa nayapacoğ. Tuydumki zendabaya kar yağmiş. Bari sıkaya biniyermisız. Bir taneda bana gondarın. Nera diya sormayın. Ben gemlik dayım. Yani Bursada. Bağın adresımida veriterim. N SAYMAZ CARAT.COM.h ah tamammi. Bendan Şavşat’a ve Zenabaya kucak dolusu selam. sıkaya binarkan duşmiyasız. koluzi bacağızi kırmiyasız. karın altında kalmiyasız. uşur hasta olursuz. hoşça kalın.
Naci Suat Saymaz

Sayin Halil

Naci Suat Saymaz - 2 Aralık 2006 - Genel Mesajlar
SAYIN HALİL HOCAM. Mesajını okudum teşekürler. Fahri amcayı baş köşeye koymuşsun saol. millet bu siteyi iyice unuttu. Elbet bir gün hatırlayacaklar. Senin bizleri 22 yıldır untmadığın gibi. Muhtarlık işine gelince ilk oy benden ama siz yinede bilgi için sayın cahit saymaza baş vurun. Tecrübe tecrübedir nede olmasa. Benide baş aza olarak unutma lütfen. Abim sizi yaklaşık 2 aydır aynı yerde bekliyor. Soğuktan dondu garim. Bir alo dede beklemesin, msn den arasıra yazıyorum size daha sık görüşürüz inşallah. Ellerinizden öpüyor, yengeme ve çocuklara selam saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
Yine bir kıta şiir yazasım geldi.
uşak banazı göresim geldi.
köylerinde sizinle gezesim geldi.
sizinle yanlızca baş başa hocam.
SAYGILARIMLA NACİ SUAT SAYMAZ.
Naci Suat Saymaz

SAYIN SELMA KARDEŞİM.

YAZIM HATASINDAN KAYNAKLANAN İSİMDE DÜZELTME YAPMAK DURUMUNDAYIM.SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM. SEMRADA YABANCI DEYİL YANİ.DEĞİLMİ.BÜTÜN ŞAVŞATA SELAMLAR. NACİ ABİN.
Naci Suat Saymaz

SAYIN SAVSAT COM EKİBİ

Naci Suat Saymaz - 28 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
ARACILIĞINIZ İLE TÜM ŞAVŞATLI HEMŞERİLERİMİN BU MÜBAREK RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUM.
SİZLERDEN BİR BİLGİ ALMAK İSTİYORUM:TEMMUZ AYINDA ÖYRETMENİM ŞİİRİ İLE BİRLİKTE BAŞKA ŞİİRLERDE YAZMIŞTIM SİTEYE. AKIBETLERİ HAKKINDA BENİ LÜTFEN AYDINLATIRMISINIZ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
NACİ SUAT SAYMAZ.


Not: Şiirleriniz sistemde görünmüyor, tekrar eklerseniz seviniriz. Şavşat.com Web Ekibi
Naci Suat Saymaz

Merhaba Dostlar

Naci Suat Saymaz - 28 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Merhaba DOSTLAR Merhaba SEMRA KARDEŞ
Yahu bu Zendebalilar nera gertti. Niya bişey yazıp çızmiyerlar diyacağtımki, Birda na gorem: Bizim savayyildan bir kuş ğaber gaturdi. Semra kardeşim bir merhaba demiş. Hay Allah razı olsun. Allah na muradın varisa versın. Birin bin olsun. Ramazanında ğeyirli olsun. Daha daha neyediyersız. Hepız eysız ço. O ğayırsız Abekın nerda. Yahu beni niya heç aramiyer. Epeyca kustum ama. Bir merhaba dersada haman baruşurum. Çünkü o benim vaz geçılmaz GARDAŞIM. BÜTÜN ŞAVATA SELAM:
Naci Suat Saymaz

SAYIN HALİL ŞAHİN

Naci Suat Saymaz - 28 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
Savsat com sayesinde nihayet arzu ve emellerime ulaştım.Onlara bir kez daha teşekkür ettikten sonra sıra size geldi. SAYIN HOCAM. Yazmış,oldunuz mesajınızı ilk önce dikkatle!Bir çok tekrarını ise ellerimin titremesiyle,Gözlerimden yaşlar süzüle süzüle okudum.Saçlarım hala diken diken olmuş duruyor.Benim hayatımdaki yerini,değerini bu cümlelere sığdırmak imkansızdır. 25.Yıldır söylediğim,tek bir cümle aynen şöyledir: SEN UNTULMAZ BİR CEVHERSİN SAYIN HOCAM: 118,den okulun numarasını aldım.Telefona cevap verilmiyor.Mesajı yazdıktan hemen size ulaşmaya çalışacağım.Ayrıca yazılan en son şiirde sizler içindir. SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM. İYİKİ VARSIN SAVSAT COM:Sayenizde hayatımın en mutlu dakikalarını yaşamaktayım. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN: SAYGILARIMLA:NACİ SUAT SAYMAZ.
Naci Suat Saymaz

Sayın Zendabalılar

Naci Suat Saymaz - 26 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
Sayın Zendabalılar. Bu siteyi iyice ağırdan almaya başladınız. Bir haftalığına Ankaraya tatile gidiyorum. İnşallah döndüğümde birşeyler yazıp çizmiş olursunuz. yeni yüzlere, yeni mesajlara şiddetle ihtiyacımız var.

BENİ ÜZMEYE HAKKINIZ YOK.
SELAM VE SAYGILARIMLA.
NACİ SUAT SAYMAZ.
Naci Suat Saymaz

Sevgili Şavşatlılar

Naci Suat Saymaz - 24 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar

SEVGİLİ ŞAVŞATLI HEMŞERİLERİM.

Yıllık izinde olmam nedeniyle, şavşat komun adeta esiri oldum. Siteyi geze geze adeta her kelimeyi, her resimi ezberlemiş oldum.Bütün emeyi geçen herkese her fırsatta teşekkürlerimi iletiyorum. Sayenizde bedava tatil yapıyorum diyebilirim.

ANCAK:
Sitemizde şu izlenimi edindim.
Özellikte bazı köylerde katılımcı sayısı çok az.
Diyer sitelerde ise, sağolsunlar genç kardeşlerimiz bir hayli gayret gösteriyorlar. Allah hepinizden razı olsun. Gönderilen her resmi, her mesajı dikatle takip ediyorum.

SİZLERDEN RİCAM VE TEK İSTEYİM:
Bütün köylerdeki hemşerilerimizden daha çok katılım, özellikle genç yaştaki kardeşlerimden özellikle , siteye mesaj yazarken açık kimliklerini biraz daha net bir şekilde yazarlarsa daha çok memnun olurum.

NEDEN, ÇÜNKÜ:
Biz gurbette uzun yıllardır yaşayan insanlar olarak bu genç kardeşlerimizi ismen deyilde ancak soyadlarına göre tanımaya çalışıyoruz. Resimlerinde tanımak çok daha kolay oluyor.Çünkü yanlarında büyükleride olunca çağrıştırabiliyoruz.

BÜTÜN HEMŞERİLERİME SELAM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

NACİ SUAT SAYMAZ.

Görüntülenen : 10 - Toplam : 12