Mesaj-Tahtası Necmi Küçük

Tüm Mesajlar

Necmi Küçük

Artvin Dernekleri

Necmi Küçük - 28 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
Değerli gurbetteki Artvin’li hemşerilerim. Sizlere küçükte olsa bazı bilgiler vermek istiyorum. Dernekler ne için kurulur? O yörede yaşayan hemşerilerine maddi ve manevi destek sağlamak,insanları kaynaştırmak,gelenek ve göreneklerini unutmamak, sosyal faaliyetlerde bulunmak. Bizim bazı derneklerimiz yukarıda yazdıklarımı maddi güçleri yettiğince destek olmaktadır.Ama bazı derneklerimiz azda olsa siyasetle yürütülmektedir. İsim vermek istemiyorum. Buda o derneklere karşı bir soğukluk yaratmakta. Dernekler toplumları kucaklamalı onların sorunlarına çözüm bulmalı. Bütün Artvin ve ilçe dernek yöneticilerine önemle rica olunur.
Necmi Küçük

Benim Degerli

Necmi Küçük - 25 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar

Benim değerli Carat’lı hemşerilerim. Ben Necmi KÜÇÜK Carat’lı değilim, ama çocukluğum orada geçti.İlkokulu orada, ortaokulu carattan gidip gelerek okudum. Babam orda öğretmendi. 1985 yılına kadar orda yaşadık. o yıl askere gittim ve daha geriye dönüş olmadı. Artık şimdi gurbetteyiz. Ben İnegöl’de yaşıyorum. Beni unutmayanlarla görüşmek istiyorum. Görev yerim Sağlık Grup Başkanlığı’dır. Burada Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak görev yapmaktayım. Tüm Carat’lılara saygı ve sevgiler.

Necmi Küçük

Merhaba

Necmi Küçük - 15 Haziran 2006 - Genel Mesajlar
Değerli köylülerim köy sitesine köyle ilgili resimler ekleyiniz ve neresi olduğunu özellikle belirtiniz.Şavşat dışında yaşayan köylülerimizde mesj ve fotoğraflarını siteye yüklesinler.ama ayrıntılı alt yazı yazarak.Ben Necmi Küçük Totizelerden emekli öğretmen ismail hakkı küçük ün küçük oğluyum.bursa inegölde çevre sağlığı teknisyeni olarak görev yapıyorum.Nasip olursa 3 temmuz dan sonra memleketteyimyani köyme geridönüyorum 20 günlüğüne bütün köylülerime kucak dolusu selam Necmi KÜÇÜK