Mesaj-Tahtası Polat Aydin

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 86
Polat Aydin

Şavşatım

Polat Aydin - 4 Ekim 2013 - Etkinlik-Davet

Şavşatım hasret ve özlemle doluyum. Sana kavuşmak ne zor bir olaymış. Sanki pıranga vurdularda kıpırdayamaz olduk. Çok istediğim halde sensizim işte. Özlemlerimle seni selamlıyorum Yeşil Şavşat.

Polat Aydın

Polat Aydin

Koca Bir Yıl

Polat Aydin - 4 Ekim 2013 - Kutlama-Bayram
Koca bir yıl geçti. Yani köprüler altından ne sular aktı. Köyümün mesaj bölümü bom boş.
Yazık yazık köyüme. Aslında kötü talih beni ondan uzak tuttu. Ama ben bir an bile onsuz yaşıyamıyorum. her nefes alışımda yad ediyorum. Selam sana kıral köyüm Suloban.
Polat Aydın
Polat Aydin

Özlem

Polat Aydin - 3 Aralık 2012 - Genel Mesajlar

BİTMEYEN ÖMÜR TÜKETEN TEK DÜŞMAN ÖZLEM.

BEN DOĞDUĞUM TOPRAKLARI ÖZLEDİM.

ÇARESİZCE ÖMÜR TÜKETİYORUM. SİLAMA SELAM OLSUN.

Polat Aydin

Selam

Polat Aydin - 18 Ekim 2012 - Genel Mesajlar

BEN SİLAMA ÖZLEM DOLUSU SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM. GÖRÜYORUM Kİ BENSİZ ÇOK YALNIZ KALMIŞ BU SAYFALAR. NELER OLUYOR BİZE? BU ORTAMDAN HABERLEŞMEK. SOHBET NEDE GÜZEL OLUYOR. GELİN SÖYLEŞELİM DOSTLAR.

 

Polat Aydin

2012

Polat Aydin - 31 Aralık 2011 - Kutlama-Bayram
2012 YILI SİZ VE AİLELERİNİZE GEÇMİŞİ HATIRLATMAYACAK BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM. YENİ YIL MUTLU VE UMUTLU OLSUN.
Polat Aydin

Taziye

Polat Aydin - 20 Ağustos 2011 - Taziye-Başsağlığı
Mahallemiz büyüklerinden Seyfullah amca hakkın rahmetine kavuşmuş. Merhuma allahtan rahmet geride bıraktıklarına başsağlığı diliyorum. Polat aydın
Polat Aydin

İsyan

Polat Aydin - 8 Ağustos 2011 - Genel Mesajlar
Neye isyanım var bende bilmiyorum. Ama isyanım olduğunu biliyorum. Çok oldu sılamdan ayrılalı. Bir geçim yarışı içine girdik. Yetmezmiş gibi birde sorumluluk yüklendik. Ulusal güreşçilik. Boyumuzu aşan bir durum. Ancak sevenlerim sayesinde bir yerlere kadar geldim. Şöyle ki ben olmadığım halde sılamda yapılan festivallerde ismim anılır oldu. Ancak ben sevenlerimden neden uzaktayım? İşte sorun bu. Yılarca koşturdum. Kendi imkanlarımla didindim. Ancak Suloban’ıma bir kulube yapamadım. Sebebi açık. Ben olmadık yarışın içindeydim. Geriye bir şey kalmadı. Vesselam elimden tutanda olmadı. Sadece iki el birbirine değdi. Ses çıktı. Alkış sesi. Başkası cırcır böceği misali oldu. Sadece emeklilikle kala kaldım. Emekli olunca hizmet edilmez mi? Ama bunu hizmete çevirmek için kapı açılmalı. Kim? Nasıl? Niye? Alkış yetmez mi? Yani ben Şavşat’ ıma güreşte hizmet edemezmiydim? Şavşat’ ı yönetenler böyle bir olanaktan uzakmıydılar? Ben sılam için yanarken yılların birikimide benimle yok olacak sanırım. Eski Milli Güreşçi Polat Aydın.
Polat Aydin

Ölüm

Duydumki hasret kaldığım köyümden iki civan göçmüş. Çok üzüldüm. İkisinin ailelerine de başsağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin. Mekanları cennet olsun. Yalnız bir isyanım var. Nedense bu gibi durumlardan ben haberdar edilmiyorum. Neden??????? Başın sağolsun suloban. Başınız sağolsun kahvecigil. Başınız sağolsun balcılar.
Polat Aydin

Mevlit Kandili

Polat Aydin - 14 Şubat 2011 - Kutlama-Bayram
PINARLI KÖYÜ SAKİNLERİNİN. MEVLİT KANDİLİNİ EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM. HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 86