Sinqot-Küplüce Turgay Algan

Sinkot - Yol Çalışması

Sinkot - Yol Çalışması

26 Eylül 2011
Turgay Algan
Sinkot Galeri

Sinkot Galeri

6 Ağustos 2006
Turgay Algan

Sinqot Mesajlar Turgay Algan

Görüntülenen : 10 - Toplam : 49
Turgay Algan

Vefat- Başsağlığı Dilerim

KÖYÜMÜZ HALKINDAN SEYFETTİN KAYA RAHMETLİ OLMUŞTUR.CENAZESI SALI GÜNÜ BURSA KARACABEY BÖĞAZKÖYDE DEFNEDİLECEKTİR .ALLAH RAHMET ETSİN KALANLARA ALLAH SABIR VERSIN.

Not:Küplüce köy derneğinin önünden salı günü cenaze için Sabah 08:00 de otobus kalkacaktır. Gitmek isteyenler dernek önüne gelmeleri önemle duyrulur.

Turgay Algan

Başsağlığı

Köyümüz Halkından Ziyettin DEMİR Amcayı kaybettik Allah mekanını cennet sevdiklerinede sabırlar dilerim.

Turgay Algan

Mutluluklar

Turgay Algan - 26 Eylül 2009 - Genel Mesajlar

Köyümüz halkından Tuncer TAŞTAN ağabimizin oğlu olan Erkan Kardeşimin evililiğinin uzun ömürlü olaması dileği ile tebrik ediyorum.

Turgay Algan

Geçmiş Olsun Ercan Kardeşim

Yangın Sonucu evi yana Ercan Kardeşime geşmiş olsun diyor can kaybının olamamsı az da olsa sevindirici bir haber ama nede olsa ev allah başka bir acı vermesin.

Turgay Algan

Köy Muhtarlığı

Turgay Algan - 2 Nisan 2009 - Genel Mesajlar

29.03.2009 da yapılan mahalli seçimler sonucu tekrar köy muhtarı seçilen Orhan Gül ağabimize görevinde başarılar diliyor ve köy için yapacak şeylerin olduğunu düşünerek girmiş olduğu muhtarlık yarışından anlının akıyla çıkmış ve şahsım ve ailem adına kendisini tebrik ederim.

Turgay Algan

Kurban Bayramı

Turgay Algan - 2 Aralık 2008 - Kutlama-Bayram

Tüm Sinkotliların Kurban Bayramını Şimdiden Kutlarım. Bu Zor Günlerde Birlik Ve Beraberlik İçinde Olmamız Gerekli Olduğunu Hatırlatmak İsterim. Ama Maalesef Git Gide Birbirimizden Ayrıldığımızı Gözlemekteyim. Buda Sanırım Gurbetin Getirdiği Çok Çalışmamdan Kaynaklanmaktadır. İnşallah Bu Günleri Atlatıp Eski Günlerimize En Kısa Sürede Ulaşmak Ümidi İle Tüm Dostalarımın Bayramını Kutlarım.

Turgay Algan

Sinkotlilar Nerelerdesiniz?

Turgay Algan - 29 Mayıs 2008 - Genel Mesajlar

Dostlar hiç kimse niye ziyaret etmiyer siteyi bir şeyler eklemiyor yazılar yazmiyer sizler bizler hepimiz sinkotli deyilmiyiz lütfen köyümüzü biraz seviyorsak ilgi ve alakamızı gösterelim biliyorum herkes gurbette ama sanırım herkesin siteye ulaşma şansı var gurbetten sılaya özlem çekiyoruz ama bunu birazda burdan dindirebiliriz deyilmi sevgili sinkotlilar şimdiden sevgi ve saygılarımla.

Turgay Algan

Nerdesiniz Sinkotlilar

Nerdesiniz sinkotlilar neden hiç bir eklenti yapmıyorsunuz kendi sayfanıza yani sinkotli deyilmisiniz? Bu arada unutmadan geçmiş kurban bayramınızı ve yeni yılınızı kutlamadanda geçemeyeceyim.Hadi biraz gayret edelimde sinkot sayfasını canlandıralım hadi hadi lütfen.

KENDİNİZE İYİ BAKIN

Turgay Algan

Tum Sinkotlilarin

Turgay Algan - 27 Ekim 2006 - Kutlama-Bayram

tüm sinkotliların geçmiş bayramını kutlarım ve bayramlaşmaya gelemeyenlere resim galerisindeki resimlere bakarak ne kadar güzel bir bayramlaşma olduğunu görebilirsiniz.ve önümüzdeki kurban bayramında da inşallah böyle güzel bir görüüntü görmek ümidiğle. tabiki tüm bunları dernek başkanımıza borçluyuz.ve orda çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkürler.

Turgay Algan

Semra Hanim

Turgay Algan - 11 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar

semra hanım size teesüf ederim benim gönderdiyim resimleri beyenmediniz galiba resimlere iyi bakarsanız camide çekilmiş resimi şimdiye kadar kim çekmiş bu kadar toplu halde. ayrıca 1998 dede çekilmiş bir resim var onuda en kısa zamanda yayınlayacağım. sadece sinkotta iki kişi yaşamıyor. bizlerde sinkotluyuz. size mutlu yaşam dileyinizle

Görüntülenen : 10 - Toplam : 49

Sinqot Üye Listesi

A

C

Ç

D

E

F

G

H

M

N

O

Ö

S

Ş

T

Ü

Şavşat ve Köyleri