Axaldaba Mesajlar Ercan Temiz

Ercan Temiz

İyi Dilekler Temennisi

Ercan Temiz - 29 Nisan 2008 - Genel Mesajlar

Ben Sakarya’dan Ercan Temiz, tüm ağaldabalilara selam ve saygılarımla. ayrıca ağaldaba şavul mahallesi sakinlerinden eğer ellerinde mahalemizin doğa ve şahıs resimleri varsa yayınlarlarsa sevinirim. Allah’a emanet olun.

Ercan Temiz

İyi Dilekler Temennisi

Ercan Temiz - 22 Eylül 2007 - Kutlama-Bayram

SEVGİLİ TEPEKÖYLÜ HEMŞEHRİLERİMİN RAMAZAN AYINI SAĞLIKLI, HUZURLU VE BEREKETLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİNİ DİLER, BU MÜBAREK 12 AYIN SULTANI RAMAZAN AYINDA HER MÜMİN KARDEŞİMİN DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ HAZRETİ ALLAHTAN NİYAZ EDERİM. DAHA NİCE RAMAZANLARA/VE BAYRAMLARA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ULUŞMAK ÜMİDİYLE BÜTÜN KÖYLÜLERİME SAYGILAR SUNARIM.

Ercan Temiz

Tepekoy Savul

Ercan Temiz - 7 Haziran 2007 - Kutlama-Bayram

tepeköy şavul mahallesinin yolları yapılıp beton dökülecekmiş, ilgilenen ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun.

Ercan Temiz

Tum Hemsehrilerimin

Ercan Temiz - 2 Ocak 2007 - Kutlama-Bayram

Tüm hemşehrilerimin kurban bayramını kutlar, ömür boyu sağlık, huzur ve başarılı yıllar geçirmelerini diler. Ayrıca bu mübarek bayramın hürmetine tüm İslam alemine de barış ve huzur getirmesini diler, yeni yılın da savaşsız, silahsız ve huzurlu geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Sakarya’da ikamet eden, Ağaldaba (Tepeköy) Şavul Mahallesinden Ercan TEMİZ Sevgi ve Saygılarımla

Axaldaba Üye Listesi

A

B

C

Ç

D

E

F

G

H

i

K

L

M

N

O

Ö

P

S

Ş

T

Ü

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri