Çartulet-Çamlıca Ersal Kaya

  • Tapan ve tatı.

    Çartulet ve Yayla

    Tapan ve tatı. - Ersal Kaya
  • Siste Kuşluk Vakti

    Çartulet ve Yayla

    Siste Kuşluk Vakti - Ersal Kaya
  • Harmanda Ot Arabası

    Çartulet ve Yayla

    Harmanda Ot Arabası - Ersal Kaya
  • Mucurtanadan Görünüş

    Çartulet ve Yayla

    Mucurtanadan Görünüş - Ersal Kaya
  • Lecko

    Çartulet ve Yayla

    Lecko - Ersal Kaya
  • Yayladan dönüş

    Çartulet ve Yayla

    Yayladan dönüş - Ersal Kaya
  • Yumaktan görünüş

    Çartulet ve Yayla

    Yumaktan görünüş - Ersal Kaya

Çartulet ve Yayla

Tapan ve tatı.

Tapan ve tatı.

Ersal Kaya
12 Eylül 2005
Siste Kuşluk Vakti

Siste Kuşluk Vakti

Ersal Kaya
12 Eylül 2005
Harmanda Ot Arabası

Harmanda Ot Arabası

Ersal Kaya
12 Eylül 2005
Mucurtanadan Görünüş

Mucurtanadan Görünüş

Ersal Kaya
1 Ağustos 2006
Lecko

Lecko

Ersal Kaya
1 Ağustos 2006
Yayladan dönüş

Yayladan dönüş

Ersal Kaya
1 Ağustos 2006
Yumaktan görünüş

Yumaktan görünüş

Ersal Kaya
1 Ağustos 2006

Çartulet Mesajlar Ersal Kaya

Ersal Kaya

Vefat Haberi

Köylümüz Hayrettin Durmuş 21.10.2009 tarihinde vefat etmiştir. Kendisine allahtan rahmet tüm akrabalarına, sevenlerine, köylülerimize sabır ve metanet diliyoruz. mekanı cennet olsun.

Ersal Kaya

Çamlıca oluşumu

Ersal Kaya - 15 Haziran 2009 - Genel Mesajlar

sevgili köylülerim.

köyümüzün camisinin bitişiğinde yer alan wc çok ama çok ilkel kalmış. ayrıca cenazesi olan köylülerimizin cenazelerini ya şavşat devlet hastanesinde, yada evde balkon veya soğuk bir odada bekletmekte, harmanda ateş yakılarak yıkanmakta. biz bursa ilinde oturanlar olarak köyümüzün bu durumuna müdahil olmak için, 31 mayıs 2009 tarihinde gürsuda 33 kişinin katılımı ile bir toplantı tertip ettik. 2007 yılında bu tür bir girişim oldu. muhtar selahattin in döneminde vakıfların camimiz ile ilgili bir çalışması olacağı söylemiyle bekleme durumuna geçtik. 31.05.09 tarihi itibarı ile bir miktar para toplanmış olup proje çalışmaları devam etmektedir. köyümüzde sağ olan tüm köylülerimizin isim adres baba adı telefon ve email adreslerini iletmenizi rica ediyorum.

ersalkaya@hotmail.com. en yakın zamanda çamlıcanın sitesinde buluşabilmek dileği için önerisi, bilgi veya becerisi olanları da katkıya bekliyorum.

Ersal Kaya

Hüzün sardı

Ersal Kaya - 19 Mayıs 2009 - Genel Mesajlar

Bu hafta sonu veya Haziranda köydekiler yaylaya çıkacak. geceden kalkacaklar öküz arabalarını hazırlayacaklar, tanaları çocuklara teslim edecekler, tavukları bacaktan sallayacaklar, süt makinesini, kersanı, kazanı, pilekiy, hasırı, cecimi, marşapay, gügümi, baltayı, ğizari, çubuği, ..... leri atacaklar. ipi sıkacaklar. ve şafak atarken herkesetn önce malı otarmanın telaşı ve yerleşmesiyle uğraşacaklar. bedevraları çoktan aktadılar, gena meşanın anasını ağlattılar ama olsun, yatağa tamlamiyacağ. ve şenlik başlayac. mal sırası yapılacak. tana sırasına daha var. nağırcımı tütsak acaba. yok canım müğtarda iş yoğ. zaten birşey ettuği yokki. ardahanlilar gena galmiş çel etmişlar kitrisatı, hemşinlilar tüm çamları budamiş...

vay be ne özlemişim. seni.. allah ömür versin tüm özleyenlerin hasretlerini gidermeye.. hepinizi öpüyorum hürmet ve sevgiyle.

Ersal Kaya

Herkese

Ersal Kaya - 28 Aralık 2006 - Genel Mesajlar

2006 biterken uzak kaldığım, taşını, toprağını, sakızını, mersğalını, pantasını, fındığını, zokosunu, o doyuylmaz suyunu özlediğim, burnumda tüten toprak kokusunu, çiçeğini, yazını, kışını unuttuğum gölümde hasret, kalbimde aşkım çartületim ve köy ahalim herkese selam olsun, yeni yılınız kutlu, bayramınız mübarek olsun. selam sevgilerimizle.

Aile efradımız. (Ersal - Tamire - Elif - Cantürk ve Selva)

Ersal Kaya

Sevgili Koylulerim

Ersal Kaya - 13 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar

Sevgili köylülerim, hemşehrilerim. Köyümüzü herkes gibi bende seviyor ve her yıl elimden geldiği ve fırsat verdikçe ziyaret etmek istiyorum. Ama ekmek kaygısı doğduğumuz toprağımızdan, herşeyi ile içimizde yaşattığımız köyümüzden uzaklaştık. İnanın her köye gidişimde mutlaka bir resim çekmek istiyorum. eğer fırsat olursa bu resimlerlede kendi sayfamda fotoğraf müzemi kurmak istiyorum.

savsat.com ekibi geçmişte olduğu gibi yarında mutlaka iyi şeyler yapacaktır. Ama daha önceden yüklediğimiz ve tarafımızdan olduğu bilinen resimlerin savsat.com ekibi yüklemiş olarak görülmesini istemiyorum. (Özürlük bir durum yok. Bilgi verin fotoların altyazılarını düzeltelim. Çok istedik ve bu bilgiler bize gelmedi. savsat.com web ekibi) Umarım ekip bu yalnışlığı düzeltir veya bir özür belirtirler. Sizlerdende istirhamım paylaşmayı arzu ettiğiniz alie resimleriniz dahil bu sitede yayınlayın. çünkü kim kimdir unutmaya başladık.

hepinizi muhabbetle selam ve kucaklarım.
Sağlıcakla kalın. Ersal Kaya

Çartulet Üye Listesi

A

C

Ç

D

E

F

G

H

i

K

L

M

N

O

Ö

S

T

Ü

Z

Şavşat ve Köyleri