Çartulet-Çamlıca Nursal Kaya

  • Çamlıca

    Çamlıca Köyü

    Çamlıca - Nursal Kaya
  • Şavşat çamlıca köyü

    Çamlıca Köyü

    Şavşat çamlıca köyü - Nursal Kaya

Çamlıca Köyü

Çamlıca

Çamlıca

Nursal Kaya
24 Mayıs 2009
Şavşat çamlıca köyü

Şavşat çamlıca köyü

Nursal Kaya
24 Mayıs 2009

Çartulet Mesajlar Nursal Kaya

Nursal Kaya

Canım Babacığım

2 Ekim 2007 tarihinde vefat eden babaların babası , Babam Mursel Kaya’nın 2nci ölüm yıldönümü bu gün. Bir türlü alışamadık babacığım yokluğuna. Her türlü sıkıntılı ve sevinçli anlarımızda seninde yanımızda bulunmanı arzuladık. Sen şimdi fiziki olarak bizlerden çok uzaktasın ama, manevi olarak kalbimizin en güzel köşesinde her an bizlerle berabersin. Senin gibi bir babamın olmasından gurur duyuyorum. Seni çok, çok özledim; Bacığım. Ruhun şad. Mekanın Cennet olsun; Canım, Babacığım.
Nursal Kaya

Fani Dünya

Köylümüz Taner Durmuş un eşi Şadiye Durmuş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhume Yengemize Allahu taladan rahmet, aile bireyleri ve tüm yakın akrabalarına sabırlar diliyorum.
Nursal Kaya

Büyük Kaybımız

Saygı ve sevgi değer değerli köylülerimiz ve hemşerilerimiz, Babam Mursel Kaya’nın 2 Ekim 2007 tarihindeki vefatı nedeniyle sonsuz ve büyük acımızı paylaşmanızdan ötürü hepinize ailece en içten dileklerimle sevgiler saygılar sunar. Ramazan bayramınızı kutlar. Sizlerin Geçmişlerinizede Allahtan gani, gani rahmetler dilerim. Nursal KAYA
Nursal Kaya

Ğeyirli Ramazanlar

Nursal Kaya - 17 Eylül 2007 - Kutlama-Bayram
SELAMUN ALEYKÜM Ey kendileri güzel huylar güzel can köylülerim. 2007 Yılının mübarek Ramazan Ayının yarınlarda sevinçlere , bolluk ve bereket ile iyi amellere vesile olmasını diler hepinize en içten sevgiler sunarım. Allaha emanet olunuz.
Nursal Kaya

Merhaba Çamlıca Köylülerim

Nursal Kaya - 20 Temmuz 2006 - Genel Mesajlar
Merhaba Çamlıca Köylülerim; Ömrünüzün bereketli, sağlık ve mutluluklarla dolu yarınlarla geçmesini gönülden diler. En içten sevgiler saygılar selamlar sunarım. Allaha emanet olunuz
Nursal Kaya

Cok Uzun

Nursal Kaya - 6 Nisan 2006 - Genel Mesajlar
Çok uzun bir zaman geçti köyümden ayrı kalalı. Özledim. Havasını suyunu taşını,Toprağını Hepisindende önemlisi insanlarını.Kim sevmez doğup büyüdüğü yeri. Hani atalarımız" kuşu altın kafese koymuşlar yine ah vatan demiş" misali Gidip görmek kimbilir nezamana kısmet olur. Hem köyüme Hem tüm Artvinime sonsuz sevgiler selamlar sunarım.
Nursal Kaya
nkaya2@muhasebat.gov.tr

Çartulet Üye Listesi

A

C

Ç

D

E

F

G

H

i

K

L

M

N

O

Ö

S

T

Ü

Z

Şavşat ve Köyleri