Garkilop Mesajlar Aysun Gündüz

Aysun Gündüz

Merhabalar Yine

merhabalar yine ben! ismet abi yüreğine sağlık fıkralar harika.umarım devamı vardır.görüşmek ümidiyle.sevgiler ,saygılar.
Aysun Gündüz

Merhabalar Saat

merhabalar! saat 03.38 ben yine burdayım. benden bıktığınız zaman msj atmanız yeterli. yeni fotoğraf harika. gönderenin yüreğine sağlık. sevgiyle kalın
Aysun Gündüz

Sevgili Clorakli

sevgili çloraklı halkı 28 şubatta kalmışız.siteyi ziyaret eden yok mu?diğer köylere de bakıyorum ;sürekli yorum ve fotoğraf ekleniyor.yavaş gidiyoruz.nerde hareket orda bereket demiş atalarımız.harekete geçmenin zamanı geldi de geçiyor.köyümüzde okuma oranının fazla olmasına rağmen ,siteye katılımın bu kadar az olması üzücü.köşkide hep aynı kişiler var.onların olmasından rahatsız değilim,aksine beni çok mutlu edecek insanlarla karşılaştım.hemde yıllardır görüşmediğim kişilerle.böyle bir fırsat sunulmuş bize;neden değerini bilmeyelim. benim en büyük kaybım; köyde uzun süre kalmamış olmam.ancak bazı kişileri soyadlarından çıkarabiliyorum.bir de detaylı bilgisi olanlar var.sadece isimden tanıyamıyorum.zaten birçoğunuz da beni tanımıyorsunuz.ama olsun aynı toprağın insanlarıyız.katılımın artması ümidiyle sevgiyle kalın,dostlukla kalın,şavşat com da kalın.
Aysun Gündüz

Merhaba Corakli

Aysun Gündüz - 11 Şubat 2006 - Genel Mesajlar
merhaba çoraklı köyünün değerli insanları.ben siteyi bu gün gördüm. geç kaldığım için de çok üzüldüm. fotoğraflar muhteşem. kendi evimi görünce çok duygulandım. bu siteyi oluşturanlara sonsuz teşekkürler.

AYSUN GÜNDÜZ FIRAT

Garkilop Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

İ

K

O

Ö

S

T

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri