Gürnatel Mesajlar Gökhan Altun

Gökhan Altun

HERKESE SELAMLAR

Gökhan Altun - 24 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
NERDE BU MİLLET UZUN ZAMANDIR HER NEDENSE KİMSE SİTEYE GİRMEZ OLDU. ŞİİR FASILLARIDA BİTTİMİ ACABA OYSA GAYET GÜZEL GİDİYORDU.
Gökhan Altun

Gürnatel Halkının Miraç

Gökhan Altun - 19 Ekim 2006 - Genel Mesajlar
TÜM GURNATEL HALKININ MİRAÇ KANDİLİNİ TEBRİK EDER, BÜTÜN MÜSLÜMANLARA HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENABI ALLAH’ NİYAZ EDERİM.
Gökhan Altun

Haluk abi

Gökhan Altun - 14 Ekim 2006 - Genel Mesajlar

Haluk abi (Bacanak ) sağolasın köyün sitesine girdiğimde birden resmi karşımda görünce çok şaşırdım ve çok da hoşuma gitti hani yakışmamış da değil. Herkese selam ve sevgilerimi sunarım.

 

Gökhan Altun

Ali Abi

Gökhan Altun - 3 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
ALİ ABİ VALLAHA GÜZEL YAZMIŞSIN ŞİİRİNİOKUDUM, AYRICA ERCAN ABİNİNDE HER ZAMANKİGİBİ GÜZEL YAZILARINI VE ŞİİRLERİNİ OKUMAKLA HAZ DUYUYORUZ. TABİ BENDE ŞİİR YAZMAK İSTERDEM AMA BUDA BİR MEZİYET İSTİYOR NE YAZIKKİ ODA BİZDE YOK KHRETSİN.
SİZLER YAZIN BİZLER OKUYALIM NE YAPALIMANCAK OKUMAYI BECERİYORUZ. AĞZINIZA DİLİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HERKESE SELAMLAR.
Gökhan Altun

SEVGİLİ BACANAĞIM

Gökhan Altun - 5 Haziran 2006 - Genel Mesajlar

SEVGİLİ BACANAĞIM DEĞERLİ AĞABEYİM HALUK YILDIRIM, BUGÜN (05.04.06) BİR AMELİYAT GEÇİRDİ (burundan) YARIN TABURCU OLACAKMIŞ, KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYOR, SİTEDEKİ YAZILARINI ÖZLEMLE BEKLİYORUZ.

 

Gökhan Altun

Koyum Kadar

Köyüm kadar sevdiğim köyünüzün muhterem insanlarından, Sevgili bacanağımın (Haluk YILDIRIM)’ ın babası değerli insan Nizamettin Amca gibi bir değeride kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Üzüntümüz büyük, dualarımızdan başkada birşe gelmiyor elimizden, Nizamettin Amcamıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Gökhan Altun

Tum Gurnatellilere

Gökhan Altun - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar
Tüm Gurnatellilere selamlar. Şimdi diyeceklerki buda kim? Efendim ben Servet (Helim) DEMİRCİ’ nin eniştesi olurum. Hanlı köyündenim. Sizin köyü ve halkını gerçekten seviyorum. Çünkü insanları sevecen cana yakın o yüzdendirki Savsat Com" a girdiğim her zaman sizin küyünüze mutlaka uğrarım. Ercan (DEMİRCİ) Değirmende patlama adlı öyküsünü okudum çok gözeldi. Bacanak (Haluk YILDIRIM) senin bir öykün yokmu? oysa sende, bana kalırsa cok cevher olduğıuna inanıyorum.

Susuz köyü ( Yukarısı) diğer köylere nazaran daha iyi, duman tüten bacalar epey var.

Bu değerlerinizi koruyur yazın taplanın özlem hasret giderin. (Benide çağırırsanız sevinirim) Bakın Hanlı’ya insan kalmamış, yazın tatile gittiğimde konuşacak kimse yok. Zira fazla sürmez 5-6 yıl sonra sizlerde bizim durumumuza düşeceksiniz. SAYGI VE SEVGİLERİMLE.....

Gürnatel Üye Listesi

A

C

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

R

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri