Gürnatel-Susuz Haluk Yıldırım

  • Gürnatel

    Haluk Yıldırım

    Gürnatel - Haluk Yıldırım
  • koyumuz ve zendaba

    Haluk Yıldırım

    koyumuz ve zendaba - Haluk Yıldırım
  • fidanlik

    Haluk Yıldırım

    fidanlik - Haluk Yıldırım
  • OCAMURTA

    Haluk Yıldırım

    OCAMURTA - Haluk Yıldırım
  • Gürnatel

    Haluk Yıldırım

    Gürnatel - Haluk Yıldırım

Haluk Yıldırım

Gürnatel

Gürnatel

Haluk Yıldırım
11 Ekim 2006
koyumuz ve zendaba

koyumuz ve zendaba

Haluk Yıldırım
15 Ağustos 2007
fidanlik

fidanlik

Haluk Yıldırım
15 Ağustos 2007
OCAMURTA

OCAMURTA

Haluk Yıldırım
15 Ağustos 2007
Gürnatel

Gürnatel

Haluk Yıldırım
30 Ağustos 2007

Gürnatel Mesajlar Haluk Yıldırım

Görüntülenen : 10 - Toplam : 22
Haluk Yıldırım

Kurban Bayramı

Haluk Yıldırım - 18 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram
Bütün ciğer akraba, konu komşu ve köylülerime en derin sevgi saygı ve hürmetlerimi sunar çok kıymetli büyüğüm Ali ağabimin duygu ve düşüncelerine katılarak herkesin mubarek kurban bayramını kutlar yüce ALLAH tan mutlu huzurlu ve sağlık dolu nice bayramlara yetişmemiz dileğiyle yakınlardakilerle yüz yüze, uzaktakilerlede masajlaşarak görüşmek gönül almak ve hasret gidermek üzere hoşça kalın,sağlıcakla kalın. Haluk yıldırım 19/12/2007
Haluk Yıldırım

Herkese en derin sevgi ve muhabbetlerimle.

Valla ne yalan söyleyim bu soğuklarda hiç suya basılmak istemem, dolayısıyla üzerime düşeni azda olsa yapmalıyım ama ne olur şu siteyi ziyaret edipte hiç yazmayan arkadaşlarında bir kelimecik olsun birşeyler yazmalarını bir selamlarını bizlerden esirgememelerini önemle rıca ediyoruz. Sağolsun Dincel bey kardeşimizin sadece selamlar demesi bile bizleri mutlu etmiştir. Düşünsenize bir arkadaşınıza mektuplar yazsanız ve ondan size hiç cevap gelmese daha ne kadar sürdürürsünüz mektup yazmayı, bir gazete veya dergiyi düşünün kimseler alıp okumsa her gün basılırmı acaba. Ben inanıyorumki sessiz okuyucular okuduklarını belli ederse bu site hiç susmaz. Herkesin benimle aynı samimi duygular içerisinde olduğunu bilerek bütün köylülerime, akrabalarıma ve sitemizi hasbelkader ziyaret eden herkese sonsuz sevgi saygı ve hürmetlerimi sunar sağlıklı günler diler her şeyin gönüllerinizce olmasını dilerim. H.yıldırım
Haluk Yıldırım

Bekliyoruz

Haluk Yıldırım - 15 Ağustos 2007 - Genel Mesajlar
Selamunaleykum abılerım amcalarım dayılarım ben haluk yıldırım ın oğlu tolga yıldırım bu yıl köyümüze (gürnatel)e gittim gerçekten çok güzel ve değer verilecek bir köyümüz var köye gidemiyenler için fotağraflar çekip sitemize koydum inşallah beğenirsiniz birde herkesten isteğim birazdaha şenletelim sitemizi birazdaha fazla resim fazla mesaj bi aralar ne güzel atışmalar oluyodu şimdii de öyle olmasını istiyoruzz (ercan dayı ali dayı) sitemizden çekildiniz iyice atışmalarınızı Bekliyoruz!!...
Haluk Yıldırım

Gurbet akşamları

Ahan benda galdım işte
Selam gurbet akşamları
Birazda geç kaldım işte
Özür gurbet akşamları

Yazın güneşi kavurur
Kışın yüzgeri savurur
Çeşmesindan sumi galur
Andır gurbet akşamları

Hep ağlarım heç güldürmaz
Ciger ahrabay sordurmaz
Benim halimi bildurmaz
Zalim gurbet akşamları

(NOT:Bu dörtlükler Güner’den)
Haluk Yıldırım

Selamlar Degerli

Selamlar değerli ekran komşularım.
Yurdumun doğusuna yağan kar gibi üstümüzde bir ağırlık vardı epey zamandır.Kimsenin eli yazmaya varmaz olmuştu,sanki cemrelerin düşmesini beklemişiz baharla birlikte kıpırdanmalar başladı bizlerdede, ama galiba Ali ağabinin pelut degenegi su yürümesini hızlandırmışolmalı. Hakketen bizim yaptığımızıda (özür dileyerek söylüyorum) Çorumlularda yapmaz. Neyse zarardan dönüldüğü yer karın başlangıcıdır diyelim.
Ama bizim sitemizin miheng taşları var (onlar kendilerini çok iyi bilirler) onlar siteden biraz uzaklaşınca böyle oluyor.
Ali ağabi bilgisayar arızası dedi çekildi.
Ercanım ‘ki yazısını görünce sesini duymuş kadar sevindim epey zamandır ses vermedi çokta merak ediyordum telefon açmayı düşünürken sonunda kavuştuk kendilerine,artık herkes hem fikirken devam edelim yazmaya . Bu arada Ümit kardeşimize ve Kemalettin Altun beye göz aydınlığı verelim ikisininde cici kızları olmuştur ALLAH analı babalı büyütsün ,sağlıklı ve sıhhatlı olmalarını diliyorum yüce ALLAH’tan. Herkese selam ve sevgilerimi sunar işlerinizide , uğraşlarınızda kolaylıklar dilerim . En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Haluk Yıldırım

Cok Degerli

Çok değerli büyüğümüz Mikail ağabimize geçirmiş olduğu üzücü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar dileriz.
Önder bey kardeşimizede duyarlı davranışından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
Haluk Yıldırım

Selamlar Tum Köylülerime

Haluk Yıldırım - 26 Aralık 2006 - Genel Mesajlar
Selamlar tüm köylülerime, köyümün güzel insanlarına ve bu siteye uğrayan herkese. İlk önce Bahadır bey kardeşimden bana msn adresini vermesini rıca edicem mümkünse (haluk_yildirim08@hotmail.com) şu sohbet işini gerçekleştiremedik herhalde bir aksilik olmuştur inşallah bidahaki sefere halledeceğiz.
Bu aralar fazla takılamıyoruz sitemize, malum yıl sonu işler biraz yoğun ama olsun biz yinede zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum, yaklaşan mübarek kurban bayramı dolayısıyla herkesin bayramını kutlar yeni yılla birlikte herkese sağlı selamet ve huzurlar getirmesini dilerim.
Ayrıca imkanı olan herkesin iki satırla da olsa bayram ve yeni yıl mesajlarını bu sitede görmek zannediyorum benim kadar diğer site müdavimlerimizide mutlu edecektir.
Herkese selam ve sevgilerimi sunar herşeyin gönüllerinizce olmasını dilerim.
Haluk Yıldırım

Merhaba Köylülerim

Merhaba köylülerim ve sitemizi ziyaret eden değerli dostlar Dr.Bahadır kardeşimin teklifine ilk onayı ben vermek için ecele etmeye çalışıyorum. Gerçekten çok iyi olur fikrindeyim. Biz bir kaç kez sohbet oluşturmuştuk ve Emin ağabide hayret etmişti bu iş nasıl oldu diye. Gerçi ilk Ercan kardeşim beni böyle bir ortama davet ettiğinde ben daha çok şaşırmıştım ya dur bakalım daha neler keşfedeceğiz. Ben öyle anlıyorum ki biz bu teknolojinin kenar mahallesinde dolaşıyoruz.
Bahadır beyin önerisine gelince; Önce herkes müsait bir zaman bildirsin sonra çoğunluk fikrine katılalım. Mesela cumartesi veya pazar akşamı olabilir, bu sadece benim fikrim, diğer arkadaşlardan da bir öneri bekleyelim şimdilik herkese selam ve sevgiler sunar hayırlı günler dilerim.
02.12.2006
Haluk Yıldırım

Herkese Merhabalar

Herkese merhabalar kıymetli köylülerim.
Mubarek ramazan ayını bahane ederek biraz sitemizden uzak kaldık.Herkesin geçmiş bayramını ve cumhuriyet bayramını birlikte kutlar sağlık ve selametler dilerken söğütlü mahallesindeki olaydan dolayı üzgün olduğumuzu ve herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletirken bu arada, bu konuda detaylı bilgisi olanların bizimle paylaşmalarını rıca eder herkese sevgi ve hürmetler sunarım.
29/10/2006
Haluk Yıldırım

Cayirlarda Nice

Çayırlarda nice zoğlar dizerdik
Tırpanları viran olmuş köyümün.
Çarçaflara inci gibi dökerdik
Dutlarıda viran olmuş köyümün.

Bacasında duman bile tütmüyor
Kümesinde horoz dahi ötmüyor
Karapanda hayvan sesi çıkmıyor
Ahırları viran olmuş köyümün.

Bayramlarda gezmeyinen bitmezdi
Kahvaltıda yediğimiz pekmezdi
Gitmesekte kimse minnet etmezdi
Büyükleri çok azalmış köyümün.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 22

Gürnatel Üye Listesi

A

C

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

R

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri