Gürnatel Mesajlar Hüseyin Demirci

Hüseyin Demirci

Merhaba Susuz

MERHABA SUSUZ KÖYLÜLER

Benim bu yazıyı yazmam tamamiyle 52 dk sürdü. Çünkü yazım hızımı ölçtüm ve en sonunda üste bunun süresini ekledim. Ben susuz köylüleri ve köyümle gurur duyuyorum. Bence herkes yaz aylarında köye gelmeli köyünü köylüsünü görmeli. Ben buraya köyümüzün flashla hazırlanmış görüntülerini pek yakında buraya koymak için hazırlıyorum. Ben burayı susuz köylülerle buluşma alanı olarak görmekteyim. Yakında burada yeni yazılarım olur. Şimdilik iyi günler.

 

Hüseyin Demirci

Merhaba Muhterem Susuz Köylüler

MERHABA MUHTEREM SUSUZ KÖYLÜLER.

Ben SUSUZ KÖYÜN den İrfan hoca siteye yeniyim. Okudum yazdıklarınızı hep özlemler dilekler sayısız nostalji anılar. Ben ise köyde sizlere yaptığımız etkinliklerden bahsedip birazda sitemim olacak. üç yıloldu dernek kurduk cami inşaatımız başladı her yıl biriktirdiklerimizle birer kat kolon direk üstüne tabla attık. Şimdi ise sıra kubbeyi bağlayacağımız son kat düztabla beton atılacak. Hiç birikmiş paramız yok. Hani nerde özlemle köyüne, köylülerine mesaj yazanlar. Yalnız bırakmayın Dernek başkanımız Selçuk Dursunu ve sevdiğiniz diğer komşuları. Adresimiz belli bizim. Şu an site açmadıksa açabilirizde. Hayır sever tüm insanların emeklerine çatıy bağlayalımda bu yıl kar yağmasın. Yakında belli olmaz yanınıza gelebilirim.

Allah hepimizin emeklerini, hayır hasenatını dergahında kabul buyursun. Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler nasib eylesin. Amin....

İRFAN DEMİRCİ
SUSUZ KÖYÜ A.MAH.İMAMI
26.03.2006

Hüseyin Demirci

Merhaba Susuz Köyü

MERHABA SUSUZ KÖYÜ;

İNTERAKTİF ORTAMLAR İÇİNDE GEZİNİRKEN KÖYÜMLE İLGİLİ BİR KAÇ ETKİNLİKTE BULUNMAK İSTEĞİ AĞIR BASTIĞI İÇİN BURAYA GİRİP MESAJ YAZMA LÜTFÜNÜ KENDİMDE BULDUM. BEN BİR SUSUZ KÖYÜ SAKİNİ OLARAK KÖYLÜLERİMİZİN TAMAMINA MERHABA DEMEK İSTEĞİNDE OLSAMDA SADECE BURAYI TIKLAYANLARA ULAŞMAK BİRAZ CAN SIKMIYORDA DEĞİL YANİ.

HERKESİN YAZDIĞI ŞEYLERİ YAZMAKTAN USANDIĞIMIZ BU GÜNLERDE BAŞKA BİRŞEYLERDE AKLIMA GELMEDİĞİNDEN LAF KALABALIĞI YAPIYORUM AMA BUDA BOŞ. HERKESE İYİLİKLER DİLİYOR VE BU YAZIYI SONLANDIRIYORUM.

SUSUZLULARIN HERBİRİ İÇİN AYRICA GÜZELLİKLER DİLERİM.

HÜSEYİN DEMİRCİ
26.04.2006

Gürnatel Üye Listesi

A

C

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

R

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri