Gürnatel Mesajlar Turgay Yıldırım

Turgay Yıldırım

Saygideger Gurnatelli

Saygıdeğer Gürnatelli hemşerilerim
Kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar her gününüzün bir bayram neşesi içinde geçmesini dileriz.
Saygıdeğer muhtarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletir. Allah’tan acil şifalar dileriz.

TURGAY YILDIRIM VE AİLESİ 30/12/2006
Turgay Yıldırım

Saygideger Koylulerim Hepinizin

Saygıdeğer Köylülerim
Hepinizin Mübarek ramazan beyramınızı kutluyor her gününüzün bir bayram sevinciyle geçmesini diliyorum.
Turgay YILDIRIM 21.10.2006
Turgay Yıldırım

Saygideger Koylulerim Hepinize

Saygıdeğer Köylülerim
Hepinize sevgi saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Civar köylerin en az nüfusuna sahip olan köyümüzün değerli insanlarının tek tek acı haberleini alıyor ve büyük üzüntü duyuyoruz. Yakın zamanda aramızdan ayrılan Saygıdeğer Mürsel amcamıza Sultan Bibimize Allah’tan (c.c.) rahmet diliyor yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletmek istiyorum. Cenabı Allah her ikisinin de günahlarını affetsin mekanını cennet etsin. Dilerim bundan sonraki zamanlarda sevindirici haberlerle hepimiz sevinç içinde oluruz.
Herkese en derin sevgi ve saygılarımla,
Turgay YILDIRIM
10.04.2006
Turgay Yıldırım

Bilgisayar Kullanipta

Bilgisayar kullanıpta sitemize uğramayan sayın gürnatelli hemşerilerim. Sizlere ne oldu ya Nazar mı değdi. Diğer köylüler biz sollamak üzere Davranın klavyelere Herkese selam ve sevgiler Turgay YILDIRIM 22.02.2006
Turgay Yıldırım

Merhaba Saygideger

Merhaba Saygıdeğer köylülerim

Bugün 01.02.2006 çarşamba ve size acı bir haberi duyurmak istiyorum.

31.01.2006 salı akşamı saat 11.00 sıralarında Şavşat Kaymakamlığında yıllarca makam şoförlüğü yapmış Şavşat’ın Agara Köyünden Gebze Barış mahallesi Yıldırım sitesinde ikamet eden köyümüzün eniştesi Süleyman POLAT yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allahtan rahmet, yakınlarına ve yakınlarımıza başsağlığı diliyorum.
Turgay Yıldırım

Saygideger Koylulerim



Saygıdeğer köylülerim hepinize tekrar merhaba

Bayram arefesi olması dolayısıyla
Bu mübarek kurban bayramının hepinize sağlık mutluluk ve başarı getirmesini veya mutluluk ve başarınızın devamını dilerim.

Buradan Haluk kardeşime duygularını çok iyi anladığımı biraz hak da verdiğimi ifade etmek istiyorum.

Ama bir küçük şey hatırlatayım . Bizler gürnatelin hamuruyla yoğrulmuşuz, bizler aynı anane ve törelerle yetişmişiz, bizler yüreğimizle kişiliğimizle, sevgimiz ve saygımızla aynı insanlarız. Başkalarına karşı bizim davranışlarımız her ne şekilde olursa olsun biz bize karşı birbirimize karşı aynı duygu ve düşüncelerle yaklaşalım . Yaklaşalım ki o adetler o düşünce ve duygular aynen devam etsin. Ben ilk yorumumda altı yaşında yöyümden uzak kaldığımı ve köyümün adetlerini yaşatacak insanlarımıza ihtiyacımız olduğunu belirtmiştim. İşte bunlar hepimizin içindeki duygu ve düşünceler olduğuna inanıyorum. Tek eksiğimiz harekete geçmek bir düşünce yolun başıdır hareket ise devamlık.... Hepinizi çok ama çok seviyorum benim kapım herkese her zaman açıktır. davet ve haber gerektirmez.

Bütün gürnatelliler ve islam aleminin kurban bayramını kutluyorum.

Selamlar
Turgay YILDIRIM
09.01.2006

Turgay Yıldırım

Turgay Yildirim



TURGAY YILDIRIM - Saygıdeğer Köylülerim Hepinize tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Önder Bey’in yorumunu okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Köyümüzde aşağı yukarı şeklinde bir ayırım yapıldığını ilk kez duydum. Elbetteki böyle bir ayrımın yapılması değil düşünülmesi dahi bizlere yakışmaz. Civar köylerin nüfus bakımından en azına ekonomik açıdan fidanlık açılıncaya dek en mağdurundan biri bizim köyümüz olduğunu biliyorum. Fidanlık açıldıktan sonra insanlarımız biraz da olsa rahatladığını düşünüyorum. Bu halde iken birbirimize destek olmalı birbirimizin neşe ve üzüntülerinde yan yana olmalıyız. Her birimiz ekmeğimizi çıkarmak için nice güçlüklere katlanarak binlerce kilometre köyümüzden uzakta öyle yada böyle bir işte çalışıyoruz. Birbirimize kanat olmak varken yukarı aşağı ayrımı neden yapılsın anlamıyorum. Önder Bey’i duygulu biraz da sitemli yorumundan dolayı kutluyorum.

Saygılar Turgay YILDIRIM

Turgay Yıldırım

Turgay Yildirim



TURGAY YILDIRIM - Köyümün candan, yürekli sevecen insanları hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Öylesine güzel yorumlar yapılmış ki bu yorumlar karşısında bir yavan yorum da ben eklemek istedim. Zira 6 yaşında köyünden ayrılmış bir insanın gurbet ellerde kendi kültüründen, anane ve törelerinden uzakta şivesini dahi doğru dürüst telafuz edemeyen bir insan haline geldik. Ercan Hocamızın yorumunu okudukça büyük bir haz duydum çünkü her haliyle bir GÜRNATEL’LA olduğunu göğsünü gere gere anlatmış. Sağol Ercan Bey Sen ve senin gibi kültürümüzü geleceğe anlatacak insanlarımıza ihtiyacımız var benim çocuklarım gibi.

Gürnatellilerin bol olduğu Gebze Barış Mahallesi Yıldırım Sitesinden en derin sevgi ve saygılarımızla, Turgay YILDIRIM Yukarı Gürnatel

Gürnatel Üye Listesi

A

C

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

R

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri