Haberler

Grup Maçları 5. Hafta Maçları İle Tamamlandı

Şavşat köyler arası halısaha futbol turnuvası grup maçları 5. hafta maçları ile tamamlandı. Birbirinden heyecanlı maçların oynandığı haftada bir üst tura çıkan takımlar sırası ile;
 
A Grubunda; Veliköy, Meşeli, Köprüyaka, Ilıca
B Grubunda; Saylıca, Şenocak, Koyunlu, Ciritdüzü,
C Grubunda; Pınarlı, Cevizli, Karaköy, Düzenli,
D Grubunda; Kirazlı, Tepeköy, Kocabey, Dutlu

Grup kuraları 24 Mart 2009 Salı günü çelkilecektir. Tüm takımlara başarılar dileriz.

Organizasyon Komitesi Duyurusu

4 Haftası bitip 5. haftasına geldiğimiz Şavşat köyler arası futbol turnuvasında gruplar son şeklini bu hafta alacaktır. Grupları ilk dört sırada bitiren takımları tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz. Gruplarda elenen takımlara da katıldıkları ve Şavşatımızın güzelliklerinin ortaya çıkmasında göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

22.03.2009 tarihinde grup maçları tamamlanmış olacaktır. Bilindiği üzere 29.03.2009 tarihinde Türkiye genelinde yerel seçim yapılacağı için maçlara ara verilecektir. İlk eleme maçları 05.04.2009 tarihinde oynanacaktır.

Grup maçları bittikten sonra 24.03.2009 Salı günü Şavşat Kültür ve Turizm Yardımlaşma derneğinde saat 19:00 da gruplarda ilk 4 sırada yer alan takımların temsilcileri ile birlikte hem kura çekimi yapılacak hem de bundan sonraki maçlar hakkında genel bir değerlendirme yapılacaktır. Bu toplantıya 16 takımında temsilcisinin katılımını bekliyoruz.

Genel olarak ön bilgi olması açısından, kura çekimi sadece gruplar arasında yapılacaktır. Kura çekimi yapıldıktan sonra eşleşmeler grup 1. si takım ile grup 4. sü, grup ikincisi takım ile grup 3. sü eşleşmesi şeklinde yönetmelikte yazdığı gibi olacaktır.

Örnek verecek olursak; kura çekimi sonucunda A grubu ile B grubunun eşleştiğini düşünelim. A1 ile B4 , A2 ile B3 , B1 ile A4 , B2 ile A3 takımları eşleşmiş olacaklardır. Aynı şekilde D ve C grubuda karşılaşacaktır. Bu elemeden sonra ki eşleşmeler ise şu şekilde olacaktır. A1 ile B4 maçının galibi C2 ile D3 maçının galibi ile eşleşecektir. Aynı şekilde B1 ile A4 maçının galibi D2 ile C3 maçının galibi ile eşleşecektir. Grup kuraları çekildikten sonra fikstür oluşturulacaktır.

Turnuvamızın sürekliliğini sağlamamız ve diğer ilçelere örnek olmamız açısından herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Seyircisi, futbolcusu ile bu turnuvada herkes güzelliklerden yana olmalı, sportif başarıyı çok ön planda tutmadan herkesin dostluk ,kardeşlik adına turnuvanın amacına uygun bir şekilde hareket etmeye davet ediyoruz.

Bütün takımlarımıza başarılar diler, güzel maçların oynanacağı bir hafta  temenni ederiz…

Organizasyon Komitesi

Bu İçerik 166 Kez Görüntülendi

Spot Haberler

Görüntülenen : 20 - Toplam : 48
Gidene de Gelmek Var

Gidene de Gelmek Var

İzo Usta Kitapçılarda

İzo Usta Kitapçılarda

Şavşat Gecesi

Şavşat Gecesi

Görüntülenen : 20 - Toplam : 48

Tüm Haberler