Haberler

Velilerden kaloriferci parası isteniyor

Artvin Lisesi’nde öğrencisi bulunan veliler, Milli Eğitim’den şikayetçi. Toplantıya çağrılan velilerden, Lise’de kadrolu kaloriferci olmadığından, kaloriferci için 35 TL öğrenci başına para istendi.

Başbakan Erdoğan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Çelik okullarda okuyan öğrencilere ayrım yapmaksızın bedava kitap dağıtmakla övünürken Bakanlığa bağlı Artvin Milli Eğitim bünyesindeki Artvin Lisesi’nde de ayrım yapmadan öğrencilerden kaloriferci parası isteniyor.

Adının açıklanmasını istemeyen öğrenci velisi, üniversite bir öğrenci okuttuğunu, diğer çocuğunu da Artvin Lisesi’nde okuttuğunu söyleyerek, zar zor okulda okuyan çocuklarının masraflarını karşıladığını söyledi. Okulun veliler toplantısına katıldığını ve toplantı sonunda okul idarecileri ve öğretmenler tarafından okulun kaloriferini yakan kişi için bu döneme ait olmak üzere 35 TL para ödenmesi gerektiğini kendilerine söylediklerini belirtti.

Öğrenci velisi, öğrenciye bedava kitap, vatandaşa bedava kömür ve yemek dağıtan Hükümetin, okullara tutulan kalorifercinin ve temizlikçinin parasının kendilerinden istenmesine ise bir anlam veremediğini söyledi.

Bu İçerik 172 Kez Görüntülendi

Spot Haberler

Görüntülenen : 20 - Toplam : 48
Gidene de Gelmek Var

Gidene de Gelmek Var

İzo Usta Kitapçılarda

İzo Usta Kitapçılarda

Şavşat Gecesi

Şavşat Gecesi

Görüntülenen : 20 - Toplam : 48

Tüm Haberler