Hantuşet Mesajlar Gökhan Altun

Görüntülenen : 10 - Toplam : 12
Gökhan Altun

Mesajlar güzel

Gökhan Altun - 21 Ekim 2006 - Genel Mesajlar
Evet; mesajlar güzel, katılımın git gide arttığını görmek beni son derece mutlu ediyor, fakat katılımın dahada fazla olmasını beklyiyoruz, herkesinyazısını okuduğumuzda o şahısla geçirdiğimiz anılar gözümüzde canlanıyor, yani köyü bir kez daha yaşıyoruz. Alper kardesim, mahalle maçlarınıdan söz ediyor, doğru söylüyor çok güzel vede çekişmeli geçerdi mahalle maçlarımız. ta köyden kalkar yaylaya maç yapmak için gider futbolumuzu oynar hemen köye geri dönerdik. bir düşünün şu anda hangimiz aynı gün yaylaya gidip maç oynayım ve geri köye dönebiliriz.
Tahmin ediyorum çoğunuz aynı günde bu kadar yol yürümeyi ve maç yapmayı göze alamazdık diyorsunuzdur. İşte anılar onun için güzeldir, zaman gidiyor ve geri getiremiyoruz, bir birimizi kırmadan mesajlara devam edelim, 2007 yaz tatilinin hayaliyle yaşayalım, bence tarih belirleyelim diyor arkadaşlarımın çoğu, bence AĞUSTOS ayı en güzeli olur diye düşünüyorum, siz ne dersiniz arkadaşlar?
Bütün kardeşlerimin Mübarek Ramazan bayramını kutlar, sağlıklı mutlu günler geçirmelerini ALLAH dan dilerim.
selamlar saygılar.
Gökhan Altun

HERKESE MERHABALAR

Gökhan Altun - 14 Ekim 2006 - Genel Mesajlar
HERKESE MERHABALAR
Bazı arkadaşlar alışkanlık haline getirmiş, her şeyi menfi anlamda eleştiriyor. Biraz sabırlı olalım. Şimdiye kadar yazılan mesajların hepsimi genel oldu, özel olanı yokmudur? Bunu geçmiş mesajlardan görebiliriz. Ki, bu arkadaşlar ilk defe mesaj yazıyorlar. Ondan sonra başlıyoruz sızlanmaya, neden kimse yazı yazmıyor, katılım yok, diğer köylerin katılımı daha çok, filan falan.......
Nerde, birsürü arkadaşlarımız abilerimiz değişik isimdeki insanlar mesaj yazıyorlardı, onlar neden bir yıldır yazmıyor. eski mesajlardaki isimler zon zamanlarda nerde. Hiç düşündünüzmü? kimsenin hevesini kırmak gerekmez. Lütfen.
Neyse Kısa zamanda mesajımın okunup cevaplandırılması gayet güzel gelişme. Gürel Koçali Amcadan döktürmüşsün gayet güzel olmuş, Özkemal sende askerliği yemişsin iyi çok sevindim. Arkadaşlar herkesinde hayallerini süsleyen 2007 yaz tatilini bende iple çekiyorum. Her yaz gittiğim köyümden bu yaz ayrı kaldım. mezeretimden dolayı gidemedim.
Herkes ayarlamaya çalışsın yazın mümkün olduğu kadar fazla arkadaş toplanalım, aynı tarihe denk getirmeye çalışalım. (daha sonra telefonlaşırız.) gezip tozalım. çünkü belki 5-10 yıl sonra kimse köyede gidemeyecek, zaman ne getirir bilinmez.
Herkese selam, saygı ve sevgilerimi sonuyorum. Hayırlı Ramazanlar.
Gökhan Altun

Ne güzel yakışmış yazılarınız

Gökhan Altun - 11 Ekim 2006 - Genel Mesajlar
Ne güzel yakışmış yazılarınız siteye Özkemal ve Gürel, böyle olmalı herkes ufak da olsa birşeyler karalamalı, Özkemal bilhassa sana bu kanuda kızıyorum hiç mi zamanın olmuyor. yokmu şöyle resim filan, Gürel sende yokmu köy hatıraları resimleri yada Koçali Amcanın at üzerinde resmi. sadece büro arkadaşları ile olan resimini gördük.
Herkesin Mübarek Ramazanını terik eder Hayırlara vesile olmasını Allahdan niyaz ederim.
Gökhan Altun

HERKESE SELAMLAR

Gökhan Altun - 3 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
UZUN ZAMANDIR ÇEŞİTLİ NEDENLERDEN DOLAYI SİTEYE UĞRAYAMADIM. GÖRDÜM Kİ YENİ RESİMLER VE YAZILARIYLA YENİ SİMALAR SİTEDE YERİNİ ALMIŞ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. DAHA ÖNCEDEN YAZILARINI,ANILARI VS OKUDUĞUMUZ ABİLERİMİZ, ARKADAŞLARIMIZI ARTIK GÖREMEZ OLDUK, EN KISA ZAMANDA ONLARIDA ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ. TÜM ARKADAŞLARIMA MUTLULUK VE BAŞARILAR DİLİYORUM.
Gökhan Altun

Kardesim Benim

Gökhan Altun - 3 Haziran 2006 - Genel Mesajlar
Kardeşim benim, hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz, hissediyoruz ama bizler senin gibi bu kadar yetenekli değiliz. Dile dökmek yetenek istiyor istiyor. 2. Bölümünü okudum yüreğine eline diline sağlık. Tekrar tekrar okudum, okumadım yaşadım desem daha yerinde olur mazide kalan ve bir daha yaşanmayacak olan günleri.
3. Bölümünü şimdiden heyecanla bekliyoruz. İşi gücü bırak yaz yaz yaz.
Gökhan Altun

BÜTÜN HANTUŞETLİ HERKESE SELAMLAR

Gökhan Altun - 8 Nisan 2006 - Genel Mesajlar
BÜTÜN HANTUŞETLİ HERKESE SELAMLAR YAHU ANLAMIYORUM. DİĞER KÖY SİTELERİNDE HERKES BİR ŞEYLER KARALIYOR. İYİ VEYA KÖTÜ BİRŞELER YAZIYORLAR. BİZİM KÖY YATIŞTAMI NERDE BİLMİYORUM. NERDE BU MİLLET ......................
Gökhan Altun

Ozkan Abi

Gökhan Altun - 23 Mart 2006 - Genel Mesajlar
ÖZKAN ABİ; DUYGULARINI İNAN KİMSEYİ KIRMADAN ÇOK GÜZEL İFADE EDİYORSUN, TAHMİN ETTİĞİN GİBİ BEN ZİHNİ ALTUN’UN OĞLU GÖKHAN’ IM BİRDE KÖYÜMÜZDE RAHMETLİ FARİZ ABİNİN OĞLU GÖKHAN İSİMLİ BİR KARDEŞİMİZDE VAR DİYE BİLİYORUM. YAPICI YORUMLARINDAN DOLAYI SANA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM. TABİKİ İNSANIN HOŞUNA GİTMEYEN BİR ŞEYİ SÖYLEMEK DOĞRU OLMAYACAKTIR.

KÜRŞAT NE YAPIYOR NASILDIR BENİM İLKOKUL SINIF ARKADAŞIMDIR AMA UZUN YILLAR GÖRÜŞMEDİK BİZİM İNSANIMIZ GERÇEKTEN ÇOK MAZLUMDUR. ASKERDEN GELEN HERKES DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERLERİ TERK EDİP DEĞİŞİK YERLERDE EKMEK PARASI, GELECEĞİ, ÇOCUKLARI İÇİN ÇALIŞIP ÇABALIYOR. YAZIN YA SENEDE BİRKEZ YADA 3-5 SENEDE BİR GİDİYOR YADA HİÇ GİDEMİYOR. GİTTİĞİ ZAMANDA YAZ DOLAYISIYLA İŞTEN GÜÇTEN KİMSEYLE GÖRÜŞEMİYOR ZATEN TATİL NEKİ 15-20 GÜN BİZİM ORALARIN HALİ SONRAKİ YILLARDA NE OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM. BU KONUDA FİKİRLERİ OLANLAR VARSA YASSINLAR MESELA EMEKLİ OLDUĞUNDA KÖYE YERLEŞMEYİ DÜŞÜNEN VARMIDIR.

SİTEYE GİRDİĞİMDE HERKES GİBİ ÖNCELİKLE KENDİ KÖYÜMÜN SAYFASINI AÇIYORUM. ANCAK KATILIMIN ÇOK AZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUM. DEĞİŞİK ARKADAŞLARIMIN YAZILARINI OKUMAK İSTİYORUM. YAZALIM ARKADAŞLAR YAZALIM ZİRA İNSANLAR YAZILARI OKURKEN ESKİ GÜNLERİ HATIRLAYIP TEKRAR O GÜNLERİ YAŞIYORLAR MUTLU OLUYORLAR. BÜTÜN ABİLERİME, ARKDAŞLARIMA VE KARDEŞLERİME SESLENİYORUM. LÜTFEN YAZILARINIZDAN BİZLERİ MAHRUM ETMEYİNİZ. HERKESE İŞ YAŞANTILARINDA BAŞARILAR AİLE HAYATLARINDA MUTLULUKLAR VE SAĞLIKLAR DİLİYORUM. ALLAHA EMANET OLUNUZ.
Gökhan Altun

SEVGİLİ BAHADIR

Gökhan Altun - 16 Mart 2006 - Genel Mesajlar
SEVGİLİ BAHADIR ÖYKÜNÜN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜ BİR TÜRLÜ ÇIKARAMADIN. İŞLERİNİN YOĞUNLUĞUNDANMI YOKSA NEDENDİR BİLMİYORUM ÖZLEMLE BEKLİYORUZ. ÖZKAN BEYİN YAPICI YAZILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİTEYE KATILIMLAR AZ OLUYOR DAHA FAZLA YAZI OKUYUM ÇEŞİTLİ SİMALARI HATIRLAMAK ANILARI YAŞAMAK İSTİYORUZ HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM
Gökhan Altun

Yazıp yazmama

Gökhan Altun - 18 Şubat 2006 - Genel Mesajlar
Yaklaşık yarım saattir yazıp yazmama konusunda düşünüyorum. Yinede yazacağım ama kimseyi kırmamaya özen göstereceğim. Olaylara gerçekçi yaklaşmadan ve olayları tam bilmeden anlatıldığı ve yazıldığı zaman insanlar zan altında kalıyor ve rencide oluyor. görmeden duyduğumuzla kalırsak yanlış yapmış oluruz. netiesinde bir birimizi kırmayız. Soyutta herkes çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batırıyor ne acıdırki iş somuta geldiğinde böyle olmuyor. lütfen doğruları (Babamızdan) öğrendikten sonra yazalım. Başka birşeyde demek istemiyorum acaba bir surçi lisan edipte bir kardeşimin kalbini kırarmıyım diye korkuyorum. Ne diyebilirimki sadece YAZIKLAR OLSUN derim. Her zaman anılar ve hayallerle yaşamak çok daha güzeldir. Herkese saygı ve sevgilerimi sunar iş hayatlarında başarılar, aile yaşantılarında mutluluklar dilerim.
Gökhan Altun

Hey Millet

Gökhan Altun - 12 Şubat 2006 - Genel Mesajlar
HEY MİLLET NERDESİNİZ. BİR HAFTADIR KİMSEDE ÇIT YOK. İYİ KÖTÜ BİRŞELER YAZIN Kİ VATANDAŞ SİTEYE GİRDİĞİNDE YENİ BİRŞEYLER GÖRSÜN YOKSA HERKES OKUMAYIMI DAHA ÇOK SEVİYOR. ATAŞEN ALTUN, YENER ALTUN, NACİ ALTUN ERKAN DURMUŞ, SONER DURMUŞ, ÖZKAN DURMUŞ, NERDESİNİZ. BAHADİR, ALİKEMAL İRFAN, İLTER, ZÜFER, VS.... İSMİNİ SAYAMADIĞIM. HANTUŞETLİLER NERDESİNİZ. YORUM, ANI, ÖYKÜLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 12

Hantuşet Üye Listesi

C

D

E

F

G

H

K

N

O

S

Ş

T

V

Şavşat ve Köyleri