Hantuşet Mesajlar Gürsel Dede

Gürsel Dede

Herkese Merhaba Arkadaslar

Gürsel Dede - 2 Şubat 2006 - Genel Mesajlar
Herkese merhaba
Arkadaşlar ne zaman siteye uğrasam herkes birbirine sitem ediyor taş atıyor şurda topu topu 3-5 kişiyiz inanın özkan ağabeyde olmasa bu siteye uğramam. Ne bu yahu erkan hoca Şavşat’tan sallıyor [kendince haklı olabilir] yok köyünüze birşeyler yapın yok köyünüze sahip çıkın. Gökhan Altun sallıyor yok köyün yolunu yaptıralım arkadaş ben 36 yaşındayım 36 yıldır köyün yolu hikayesi devam ediyor. Erkan hoca hanlı köyünün bir muhtarı ve ihtiyar heyeti yokmu. Sizler köyün aydın ve ileri gelen kişileri olarak şavşatta şavşatın ekabiriyle beraber değilmisiniz. Bi adım atın bir başlangıç yapın ondan sonra yardım isteyin. Köyün camisi yapılrken ismail ağabey ta istanbul a kadar geldi camiye yardım topladı bizde elimizden geldiğince bütcemizin elverdiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Orda sıcak sobanın başında oturupta köyünüze sahip çıkın demek kolay. Unutmaki sende hanlı köyüsün. Önce iğneyi kendimize batıralım.sana bir örnek vereyim. Ben yetişmedim ama amcam dahil birkaç kişiden daha duymuştum rahmetli ismail öğretmen şavşatta öğretmenken aybaşında maaş aldığında bir kısmını şavşatta okuyan köyümün gençlerine dağıtırmış. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.akının yaptırdığı çeşmeye gelince ben beni bildim bileli o su orda akıyor .

Gökhan Altun yol yok diyorsun arkadaş sen zaten Ağustostan Ağustosa köye ya gidiyorsun ya gitmiyorsun gidersen de turist ömer gibi gidersin. Lütfen amcan ile amcaoğlunun evi arasındaki yolu da köy meselesi yapma .onları ikna et.

Arkadaşlar kırıcı olduysam kusura bakmayın ama inanın doldum artık.

Bakın Özkan abi ne güzel bir fikir sunuyor Şavşat’taki arkadaşlar yapın organizasyonu verin tarihi gelmezsek yardımcı olmaz isek o zaman sitem edin bende size hak vereyim. Ama ne olur somut bir şeyler yapın yapında ondan sonra sitem edin. Şunu da unutmayın ki şu anda gurbette bulunan hiç bir arkadaşım keyfinden gurbette değil ve köy hepsinin burnunda tütüyor. Siz orda her gün birbirinizle sohbet muhabbet ederken biz buralarda ya düğünde ya cenazede görüşebiliyoruz. Bu yüzden sizler bizlerden şanslısınız.

Hepinize dostça selamlar.
Gürsel Dede

Ozkan Abi

Gürsel Dede - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar


özkan abi galiba haklısın seninle benden başka siteye gelen yok. yazdıkların okurken duygulanmamak elde değil. arkadaşların züfere fazla yüklendiğide doğru gerçi ben onları züferin yazdığını düşünmüyorum ama yinede güzel bir düşünce inşallah birgün gerçekleşir.kötümü olur bütün gurbetçi arkadaşlar ağustosta köye gitsekte züferin bu hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olsak. böylelikle kaybolmaya yüz tutmuş eski bir geleneğide yeniden canlandırmış oluruz.

sana ve tüm köylülerime

selamlar dostça kalın

Gürsel Dede

Gursel Dede

Gürsel Dede - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar


Gürsel DEDE sitete deki tüm köylülerime selam hepinizi yazın köye bekliyorum

Gürsel Dede

Ozkan Abi

Gürsel Dede - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar


Özkan abi yazmış oldukların çok doğru muallim naciyi tanımamışsın ÇAKAL bilal eminın toruni. Cimşit ağabeyın oğli seni en son ardahanda biliyordum yine ordamısın irtibatı koparmayalım selam ve sevgiler dostça kal.

GÜRSEL DEDE

Gürsel Dede

Ola Zufer

Gürsel Dede - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar


ola Züfer sanın edebiyatın bu kadar kuvvetlimiydi demağki Nüfer hoca saninan kurik Nurbayi oniçun ilkokuldan onbeş seneda zorinan mezun etti. pancarci işıni kıvıramadun için üzüldum. Nayisa inşallah bu yazın hep barabar yaparuğ. sizın deredaki kirezlar duriyermi ola. Mollogilın Erbayinan sizın kirezlari amma yemiştuğ birda kırvanka sinan. tüm dostlara selamlar.

Hantuşet Üye Listesi

C

D

E

F

G

H

K

N

O

S

Ş

T

V

Şavşat ve Köyleri