Hantuşet Mesajlar Muallim Naci Altun

Görüntülenen : 10 - Toplam : 15
Muallim Naci Altun

Bayram

Tüm köylülerimin mubarek kurban bayramını en içten dileklerimle kurlar; nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim. Not: Bursa’daki geleneksel Hanlı köylüler bayramlaşması bu yılda 29.kasım 2009 (bayramın 3.günü) günü saat 12:00 da Golden düğün salonunda yapılacaktır. Tüm eş dost ve tanıdık davetlidir.
Muallim Naci Altun

Bayramlaşma

Sevgili Köylülerim.
Geleneksel hale gelen Bursa Hantuşetliler bayramlaşma töreni Bu bayramda yapılacaktır.
Bayramlaşma bayramın 2. Günü Saat 13;00 da Meskendeki Golden düğün salonunda yapılacaktır. Tüm köylülerimiz bizi tanıyan eş dost ve başka köylere, yerlere giden kılarımız da eniştelerimiz ve yeğenlerimizle birlikte davetlidirler. Bu bilgiyi buradan ulaşamayan tanıdıklarada iletirseniz memnun ve bahtiyar olacağız.
Hantuset gençleri.
Muallim Naci Altun

Merhaba Arkadaslar

Merhaba arkadaşlar
köyümüzün zati muhteremlerinden koçali emının oğli Şenol Altun! da bir adet kaburga bularak sanal aleme girmiştur. adresi:setunal08@hotmail.com listenize eklemeyi unutmayın
Muallim Naci Altun

Merhaba Bayramin 3. günü

Merhaba
Bayramın 3.günü Bursa’ da geleneksel Hantuşetliler bayramlaşma töreni yapılacaktır. Tüm dostlara duyrulur. Saat 13:00 Destan Düğün Salonu (Golden düğün solonu sokağının karşısı). Bu konuda benimle irtibata geçebilirsiniz.
mna08@msn.com veya m.nacialtun@gmail.com
Muallim Naci Altun

Merhaba Herkesin Mubarek

Merhaba
Herkesin Mübarek ramazan bayramını kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Muallim Naci Altun

Merhabalar Arkadaslar Nasilsiniz

Merhabalar!
Arkadaşlar nasılsınız? Ne var ne Yok oralarda hiç haberdarda etmiyorsunuz bileri, bizden de bir haber beklemeyin. dikkatimi çeken bir olay var son zamanlarda buraya mesaj yazan arkadaşlar genelde karşılıklı konuşuyorlar. Yazılar kişiselleşiyor halbuki, toplumsallaşması gerektiğini düşünüyorum. Haksızmıyım ne dersiniz? Kaç defa yazılarımda belirtmeme rağmen hala bir sonuç alamadım. Madem ki biz bu kadar birbirimize düşkünüz, bu kadarki birbirimizi seviyoruz, bu kadarki birbirimizi özleyip arıyoruz, mademki bu kadar yanlızız ve paylaşmak yakınlaşmak istiyoruz peki neden hala birbirimize ulaşamıyoruz? Neden hala birbirimizden kaçıyoruz? Neden hala bir araya gelemiyoruz? Kaç defa burada yazanlardan rica ettim. Dedimki: Arkadaşlar tanıdığımız, bildiğimiz, irtibatta olduğumuz kişilerin telefonlarını, mail adreslerini, msn adreslerini birbirimize iletelim, en azından şu siteye yazı yazanlar, girip bakanlar kendileriyle irtibat kurabileceğimiz bir işaret bıraksın bu sizler için bu kadarmı zor? Neyse yazdıklarımı okuyacağınızı ümit ederek iyi günler diliyorum.
mna08@msn.com
cep:0532 702 57 36
Muallim Naci Altun

Selam Dostlarim Yazilanlari

Selam dostlarım.

Yazılanları okudum. Özkan kardeşim kendince belki haklı sebeplerle bana sitemde bulunuyor. Amma; Unuttuğu birşeylerin olduğunuda bilmesi lazım. Bakılırsa siteye ben daha önceleri yazılar yazıyordum ama artık yazmıyorum çünkü: yazdıklarıma cevap alamadım. herkes kendi kafasına göre takılıyor. Doğrudur köye gittim ama zaman kıtlığından kimseyi göremedim gördüklerimlede merhabalaşıp geçtim çünkü: amacım olabildiğine fazla resim çekmekti. bunuda 500 ün üzerinde çektiğim resimle bir nebze olsun başadım. ama yeterlimi? bence değil daha fazla çekmek istiyordum ama zamanım el vermedi. Ama yinede darılmasın diye konuştuğum herkesin selamı var diyeyim olsun bitsin. Eğer sitem etmek gerekirse bir sitemde ben edeyim. Ben evli ve sorumluluğu özkan kardeşimden daha çok olan bir insanım. Ha deyince istediğim yere gidemiyorum. Ama sevgili Özkan kardeşim bana oranla daha az sorumluluğu olan birisi. Bugüne kadar kaç defa beni arayıp sormuş? Kaç defa haber vermiş yardım veya herhangi birşey istemişte ben yapmamışım kaçmışım? kaç defa evime gelmiş? (ben onları evlerindede ziyeret etmişimdir) 1999 yılından beri Bursa da yerleşik hayata geçmişim kaç defa köylülerim olarak kaç kişi birilkte olalımda birşeyler yapalım, eski günleri yadedilim demiş. madem öyle buyuun birşeyler yapalım birlik olalım. kaçandan kaytarandan o zaman darılalım sitem edelim. Sağlıcakla kalın.
Muallim Naci Altun

Merhaba Dostlar

merhaba dostlar; şair ne güzel demiş değilmi; bilmezdim kelimelerin kifayetsiz olduğunu bu derde düşmeden önce........... işte bundan dolayıdırki kelimeler kifayetsiz kalıyor bu özlem ve hasreti çekince insan duygu yumağı içinde sarmaş dolaş oluyor kedinin ipe dolandığı gibi. çok yazmak istiyorum çok şeyler söylemek geliyor içimden ama içim kabarıyor ve yazacaklarımı toparlayamıyorum. kendi geçmişime dalıp gidiyorum. çok istiyorum köye bütün herkesin gelmesini ve topluca birşeyler yapmayı ama herkesi bir araya toplamanın güçlüklerinide biliyorum. onun için geçmişin anılarıyla avunuyorum. hepinizi en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. şen ve esen kalın. özkan abi sana sözüm var temmuzun 4 ünde sendeyim planını ona göre yap.
Muallim Naci Altun

Slm Dostlar

slm dostlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. ben çok iyiyim.çünkü 25 haziranda 10 günlüğünede olsa köye gideceğim. orda olacaka arkadaşlarla görüşmek dileğiyle. alın size birde mani: Tanımadım boyunuyndaki turadan, Haktaladır sani bana yaradan köti sözi kalduralım aradan; soyunda gir koynuma iç ayranımi.
Muallim Naci Altun

Slm Dostlar

slm dostlar! bakıyorumda herşeyi bırakıp, kavgaya başladınız helel olsun. neyse ben sizi biraz neşelendirmek ve gergin ortamı dağıtmak için bir fıkra anlatayım. Bektaşi birgün cumaya gitmiş. Hutbede imam başlamış anlatmaya. Vay efendim içki içenler özelliklede şarap içenler asla affedilmeyecek. Sırat köprüsünden geçerken şarap şişeleri boyunlarına asılacak ve dengelerini kaybedip narın içine düşecekler. içmeyenlerde 40 huriyle cennette rahat ve huzur içinde yaşayacaklar......... imam uzattıkça bektaşi dolmuş ve bağğırmı. - hoca şarap şişeleri boşmu dolumu? hoca hutbeden kükremiş. - bre zındık sen orayı meyhanemi sandın????? bu defa bektaşide cevap vermiş. - sebde orda hurilerle dolaşacağım diyorsun bre dürzü sende orayı kerhanemi sandın? demek istediğim şuki; herkes kendince haklı ama maalesef kazın ayağı öyle değil. biz hepimiz toplum olarak hep keser gibi kendimize yontuyoruz, birde testere gibi karşı tarafada yontalım. değilmi ama? ben beni bildim bileli o yol sorunlu ama bu yaşıma kadar ne bir kimse birşey yaptı nede bir fikir söyledi. gökhan efendi senin dediğin gibi o yolda olmaz. orası her yağmurda deşilip gidiyor ordan birisinin tarlasından yer vermesiyle çözüm geçici bir çözümdür. oraya drenaj yapılıp üstünede dolgu yapılmadan hiç bir şey olmaz + anladığım kadarıyla sen köye arabayla geliyorsun ve kolay olsun diye yolun yapılmasını istiyorsun. peki bugüne kadar nerdeydin? ayrıca gürselin dediği gibi o işin çözüm yeride burası değil köy heyetidir. ona bakarsan sende mahallelinin suyunu neden kesipte kendine çeviriyorsun? onuda bir de hele burdan kişileri suçlamak kolay ama hep yıllarca kolaycılığa kaçtığımız için sorunlar yumak olup önümüze gelince şimdi çözmek daha zordur. sevgiyle kalın
Görüntülenen : 10 - Toplam : 15

Hantuşet Üye Listesi

C

D

E

F

G

H

K

N

O

S

Ş

T

V

Şavşat ve Köyleri