Kötetris Mesajlar Tuncay İlhan

Tuncay İlhan

Tüm Kötetris´lilere selam olsun!!!...

Tuncay İlhan - 12 Ağustos 2008 - Genel Mesajlar
Ben Tuncay ilhan, köyümüzün fotograflarina bugulu gözleerle baktikca, yüregimin bir kösesindeki boslugun ne oldugunu farkettim, o da memleket hasretiydi. Öylece derinden düsüncelere daldim ki anlatmak mümkün degil, cocuklugumun yaz tatillerinin gectigi yerler film seridi gibi geldi gecti. Köy, cayirlar, yaylalar; ne ben doyabildim ne gözlerim. Sabahin ilk saatlerine kadar sürdü bu, gözlerim kan canagi olana dek baktim baktim bir daha baktim. O kadar özlem dolmuski icime, o dakika itibari ile orada olabilmek icin neler feda ederdim anlatamam. Hayat sartlarinin insani nerelere sürükleyip, nasil bir ortam hazirlayacagi kimsenin aklina gelmiyor. Bu özlemle, nasil nereye kadar daha sabredebilirim bilmiyorum. Saygi ve sevgilerimi sunarim.
Tuncay İlhan

Akin´in vefati.

Saygideger amcamiz Ziyafettin Ilhan´in oglu Akin´in beklenmedik bir kaza sonucu vefati sevenlerini fevkalade üzmüstür. Mekani Cennet olsun, Allah rahmetini esirgemesin insallah. Kederli ailesine ve sevenlerine Allah´tan sabirlar diliyoruz.
Tuncay İlhan

Başsağlığı

26 temmuz 2008´de şehit verdiğimiz, kardesim Onur´a Allah´tan rahmet diler, ailesine sabir ve metanetli olmalari icin Rabbimden sonsuz magfiret temenni ederim, ailesinden biri olarak üzüntüsünü derinden paylasiyor, mertebesinin gururunu da bir o kadar yasiyorum. Kirecli köyünün, Savsat´in, Artvin´in ve tüm Türkiye´nin başısağolsun... Saygilarimizla.

Tuncay Ilhan - Almanya

Kötetris Üye Listesi

A

B

C

Ç

D

E

F

G

H

i

K

M

N

O

Ö

R

S

Ş

T

U

Ü

V

Y

Şavşat ve Köyleri