Moqta Mesajlar Orkun Büyük

Orkun Büyük

Ben de varım

Merhaba moktalılar ben de bir edebiyat öğretmeni olarak www.mokta.com un içini doldurmaya hazırım. İstereseniz vakit kaybetmeden başlayalım siteye hadi!
Orkun Büyük

Yeni Başlangıç

2008 yılının tüm Moktalılara huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini dilerim. Yılbaşı gelmişken köylülerimle eski yılbaşı eğlencelerinden biri olan Kadı oyununu paylaşmak istedim. O heyecanlı kutlamaları şimdi bulamıyoruz maalesef.
Orkun Büyük

Moktalılara Selam

Orkun Büyük - 14 Aralık 2007 - Genel Mesajlar
MOKTA gibi büyük bir köyün sayfası köye yakışır şekilde doldurulacaktır. işe köyü tanıtan şiirle başladım devamı gelecek. köyümüzde anlatılan masallar, efsaneler,hikayeler; söylenen maniler, ninniler türküler... Dillerden düşmeyen anılar bu sayfada olacak inşallah. Ben ilkokulu ve ortaokulu köyde okuyan bir edebiyat öğretmeni olarak üzerime düşeni elimden geldiğince yapmaya çalışacağım. Bu arada okul demişken öncelikle ilk öğretmenim Ayser Öğretmenimi rahmetle anıyorum. Ve benim yetişmemde emeği olan diğer öğretmenlerimdeğerli öğretmenim Saffet Dursun öğretmenimi Ercan Yılmaz Öğretmenimi, Halil Erçelik Öğretmenimi, Mehdi Resul Doğan Öğretmenimi ve Alev Öğretmenimi de saygıyla selamlıyorum.
Orkun Büyük

Merhaba

Orkun Büyük - 11 Aralık 2007 - Genel Mesajlar
köyü anlatan bir şiir yazmaya başladım yarısını yazdım herkesin kendini bulacağı bir şiir okuyun anılar bölümündedir
Orkun Büyük

Sağol

Orkun Büyük - 5 Eylül 2007 - Genel Mesajlar
Şener Abi çok güzel resimler eklemişsin köyümüzü fotğraflarla gerçekten iyi yansıtmışsın özellikle gökkuşağı resmini çok beğendim ne kadar güzel sağolun
Orkun Büyük

Köylülerime Sevgiler

Orkun Büyük - 4 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
buraya üye olan tüm köylülerime kucak dolusu sevgiler ne kadar güzel şavşatlı olmak, moktalı olmak, köy hasretiyle yanmak da güzel... köyümüzü tasvir eden bir şiiri yakında ekliyorum mutlaka okuyun ilkokulu ve ortaokulu köyde okudum şimdi edebiyat öğretmeniyim köyümü ve köylülerimi çok seviyorum

Moqta Üye Listesi

A

C

D

E

F

G

H

I

İ

K

M

N

O

Ö

S

Ş

U

Ü

Y

Z

Şavşat ve Köyleri