Moroxoz Mesajlar Gönül Altun

Gönül Altun

Merhaba Seçkin

Gönül Altun - 13 Haziran 2009 - Genel Mesajlar

Seçkin evet ben İlhan amcanın kardeşinin kızıyım. Samsundayım. Baban beni iyi tanır berabar camiye kuran öğrenmeye gitmiştik.

Aferin sana da Allah hepinize zihin açıklığı versin.İnşallah bütün gençlerimiz okurda vatana millete hayırlı fertler olur. Benim oğlumda Anadolu öğretmen Lisesi son sınıfa geçti seneye sınav heyecanı bizde de başlayacak hayırlısı bakalım.

Tekrar selam ve sevgiler

Gönül Altun

Merhaba Seçkin

Gönül Altun - 9 Haziran 2009 - Genel Mesajlar
Ben senin adını hiç duymamıştım. Sen kimlerdensin? Selam ve sevgiler
Gönül Altun

Merhaba Şahimerdan Abi

Gönül Altun - 2 Haziran 2009 - Genel Mesajlar
Evet ben Rahim Altun un kızıyım doğru tahmin etmişsiniz.Emekl oldum ve Samsuna yerleştik. Sanırım siz Libyadasınız. Mesajınızı okudum da cevap yazdım. Ben de sık sık şavşat com a girip memleket haberlerini alıyorum. Tekrar selamlar
Gönül Altun

Başsağlığı

Köyümüz büyüklerinden değerli amcamız Necat gümüş’e Allahtan rahmet dileriz. Gönül-İskender KAYA
Gönül Altun

Selam

Gönül Altun - 21 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Değerli hocam, Öncelikle memleketimizden özlem ve sevgiyle bahsettiğiniz için teşekkür ederim Ha bu arada ben de o bahsettiğiniz rahim amcanın kızıyım bende öğretmendim geçen yıl emekli oldum şimdi samsuna yerleştim. Babam ise kışın bizlern yanında yazın yine köyde kalıyor.sizlerden sürekli bahsediyor. Kardeşim tolga(tolga idi o zaman) şimdi istanbula yerleşti. Sanırım sizde nevşehirliydiniz eşim orda 6 yıl çalışmış.bizde gezmeye gittik.kozluca ilköğretim okulunda. o da sizin oraları minnetle anıyor. Tekrar teşekkürler ederek sevgi ve saygılarımızı sunarız... Ben Gönül Kaya (Altun)

Moroxoz Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

K

M

O

Ö

P

S

Ş

T

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri