Moroxoz Mesajlar Şahimerdan Işık

Görüntülenen : 10 - Toplam : 25
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün önemli büyüklerinden Şemsettin amcamızın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı. Saygı değer Şemsettin amcaya Allah’tan rahmet diler, başta çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.

Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Bursada ikamet eden Köyümüzün çok önemli değerlerinden saygı değer amcamızın oğlu REŞAT IŞIK’ın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı.çok kıymetli amcam oğlu sevgili reşat abimize Allah’tan rahmet diler, başta kederli eşi ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün çok önemli değerlerinden saygı değer Halim Dursun amcamızın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı. Saygı değer Halim amcaya Allah’tan rahmet diler, başta kederli eşi ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.
Şahimerdan Işık

Kardeşimiz, canımız Özcan ışık

Çok değerli ve kıymetli kardeşimiz Özcan Işık’ın bu genç yaşta ani ölümü ve zamansız aramızdan ayrılması bız yakınlarını çok üzmüş ve yasa boğmuştur. kendisine Allahtan rahmet değerli eşine ve çocuklarına,ayrıca tüm yakınlarına eşim ve ben sabır ve baş sağlğı diliyorum . mekamın cennet olsun canım kardeşim.
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün değerlerinden Aytekin Bilmiş’in ölüm haberini aldık ve ölümünden büyük üzüntü duyduk kendisine Allahtan rahmet değerli eşine ve çocuklarına,ayrıca tüm yakınlarına eşim ve ben sabır ve baş sağlğı diliyorum .
Şahimerdan Işık

Ramazan Bayramı Kutlaması

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dostluğun, kardeşliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, hastaların, yaşlıların ve kimsesizlerin ziyaret edildiği bu güzel bayram günlerini dolu dolu yaşamak ve yaşatmak benim güzel duygularımdır. Bu vesileyle Ramazan bayramını kutlar tüm insanlığa güzellikler getirmesini diler saygılarımı sunarım.
Şahimerdan Işık

Anneler günü

Her annenin varlığının kutsal olduğunu biliyor ve herkese, anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum. Bu vesileyle tüm sevgili annelerin ve biricik annemin anneler günlerini kutluyor ,büyük küçük her annenin saygıyla ellerinden öpüyorum. Sevgili annem nice sağlıklı yıllara seni çok seviyorum canım annem.
Şahimerdan Işık

Yeni Yıl Kutlaması

Yeni Bir Yılla Girereken Birlik, beraberlik, sevgi-saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe 2010 yılının savaşın yerini barışın, açlığın yerini tokluğun, düşmanlığın yerini kardeşliğin, nefretin yerini sevginin, hastalıkların yerini sağlığın aldığı bir yıl olması temennisi ile 2010 yılının insanın insan gibi yaşayacağı ve evrensel değerlerin kalıcı olacağı bir yıl olmasını. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türkiyenin, güzelim Şavşatlıların ve canım kadar sevdiğim Yamaclı köylülerimin yeni yılını kutluyor, Yeni 2010 yılının tüm insanlığa başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum şahin/////
Şahimerdan Işık

Kurban Bayramı

Tüm Müslüman aleminin "Toplumsal yaşamda özel bir yere sahip bayramlardan olan Kurban Bayramı’na, bir kez daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz" bayramların umutların yenilendiği ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerden biri olduğunu "Bayramlar endişe ve sıkıntılarımızın geçici de olsa unutulduğu, umutların yenilendiği ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerimizdendir. Dargınlıkları ve küskünlükleri unutarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde inancımızı her koşulda korumalı ve üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Müslüman aleminin ve sevgili Şavşatlıların ayrıca dünyanın en güzel yeri ve köşesi olan YAMACLI Köylülerimin Kurban Bayramını kutluyor, daha nice bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde erişmelerini diliyor. Saygıyla selamlarımı sunuyorum. ŞAHİN...//
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzünden Rahim IŞIK Amcanın ölümünden büyük üzüntü duyduğumu belirtir kendisine Allahtan rahmet kederli aiilesine ve yakınlarına baş sağlğı diliyorum. Şahin IŞIK
Görüntülenen : 10 - Toplam : 25

Moroxoz Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

K

M

O

Ö

P

S

Ş

T

U

V

Y

Z

Şavşat ve Köyleri