Şavqet Mesajlar Atanur Alagöz

Görüntülenen : 10 - Toplam : 15
Atanur Alagöz

Bir gün...

Atanur Alagöz - 31 Aralık 2007 - Genel Mesajlar
Günler ve yıllar geçiyor, zamanı gelince bu dünyadan göçüp gideceğiz. Yeni nesiler gelecek, dünya durdukça bu dönüşüm devam edecek. Günün ve yılın değişmesi birşey değiştirmiyor. Yine de yarın tarih atarken bir rakam değişmiş olacak. Sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice yıllara...
Atanur Alagöz

Bayram...

Atanur Alagöz - 19 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram
Değerli Köylülerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık mutlluluk ve huzur içinde nice bayramlara erişmeyi Yüce Allah’tan niyaz ederim
Atanur Alagöz

Ramazan Bayramı

Değerli köylülerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar geçirmenizi Yüce Allah’tan niyaz ederim.
Atanur Alagöz

KADİR GECESİ

Değerli köylülerimin kadir gecesini tebrik eder; bu gecenin hakkıyla idrak edilmesini Yüce Allah’tan niyaz derim.
Atanur Alagöz

Merhaba Birseyler Yazmak

Merhaba,
Birşeyler yazmak istedim ama okuyacak kişi bulmak zor. Bu kadar dağınık bir köy yok. Atalarımız boşuna dememişler buradan yukarı köy yok diye? Anlamak isteyen için çok anlamlar gizli bu özlu sözde ama maalesef anlayanlar yok?
Saygılarımla...
Atanur Alagöz

Köyümüz de yangın...

Güzel köyüm, karaköy de yangın varmış. Sunay KARAHAN’ın evi yanmış. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzüldük. Geçmiş olsun. Can kaybı olmaması tesellimiz. Can sağlığı olsun. Mal, mülk yerine gelir. Allah, yar ve yardımcımız olsun.
Atanur Alagöz

Acı haber...

Hayatının baharında değer mi? sevgili İsa, çok sevebilirsin ama hayatını vermeye değer mi? İsa, Çok üzüldüm. Birkaç defa sohbet etmiştik. Anlayamamışız seni İsa, senden özür diliyoruz İsa, Keşke aramızda olsaysın İsa, mekanın cennet olsun. Ailenin ve sevenlerinin başı sağolsun. Allah, ailene ve sevenlerine sabır versin.
Atanur Alagöz

Hayat

Hayatın içinde bütün güzellikleri yaşamak varken, neden acıları yaşıyoruz? Hayat, yazıldığı gibi yaşanmıyor...
Atanur Alagöz

Köy, köyde kalmamış...

Atanur Alagöz - 17 Kasım 2008 - Genel Mesajlar
Merhaba,
Köylerarası futbol karşılaşmaların centilmenlik içinde geçmesini diliyorum. Daha farklı etkinliklerin başlamasını bekliyorum.
Saygı ve sevgilerimle...
Atanur Alagöz

Yapıcı Olmak...

Atanur Alagöz - 6 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Merhaba Değerli Hemşehrilerim,
İnsan hayatında mükemmel birşey yoktur. Bazı eksiklikler ve yanlışlar olacaktır. Birşeyler yapmak için kurallara uymak zorundasınız. Aksi halde yaptığınız işin sonunu getiremezsiniz. Hazırlık sırasında yapılması gereken konuları tartışmak ne kadar doğru? Kurallar değişmez değildir. İhtiyaçlara ve amaca göre yeni bir kural getirebilirsiniz. Şimdi kural koyma zamanı değil, kurallara uyma zamanıdır. Yapıcı bir yaklaşım ile bu sorun çözülebilirdi. İnatlaşma ile bir yere varılamaz. Kimseye de fayda sağlamaz.
Bu turnova da bütün köylerimizi görmek isteriz. Bundan sonraki turnovalarda bütün köylerin olması için neler yapılmalıdır? Bu konu için çalışalım. Büyük işler başarmak için büyük düşünmek gerekir. Amaç maçı kazanmak değil, gönülleri kazanmak olmalıdır.
Bu turnovanın yapılmasına katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bütün takımlarımıza da başarılar diliyorum...
Saygılarımla...
Görüntülenen : 10 - Toplam : 15

Şavqet Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

i

K

L

M

Ö

S

T

Y

Z

Şavşat ve Köyleri