Seslavur Mesajlar Aytekin Dursun

Aytekin Dursun

Öğretmenimi Özledim

yıllar önceydi ilkokula başlayacaktım, dedem beni okula göndermek istiyor bense gitmek istemiyordum.. sonra o eli öpülesi büyük insan değerli öğretmenim evimize kadar gelerek beni ikna etti.. daha ilk günleriydi okulun öğretmenimin kızıyla aynı sırada oturuyordum, resim yapmaya çalışıyorduk hayallerimiz o kadar dardı ki bir çeşme çizmiştik ancak ikimiz, suyu akmayan kürünü olmayan.):

okul hayatımda 1 defa sopa yedim o da o büyük insandan öğretmenimden çünkü kızıyla kovalamaca oynarken elimdeki cetvel kızının yüzüne gelmişti ve öğretmenimde parmak uçlarıma o cetvelle vurmuştu.. asla kızmadım asla üzülmedim ellerin yeşillensin öğretmenim o benim 14 yıllık okul hayatımda yediğim tek öğretmen dayağıydı..

şimdi aynı ildeyiz ben 112 acilde sağlık memuruyum 1 defa görebildim öğretmenimi birdefa öpebildim o mübarek elini, bana okulu sevdiren ilk harfi öğreten öğretmenimin köyü selavur a olan minnet borcumuda kireçlide çalışırken ödedim sanırım...sırma (nilay) belki hatırlamazsın 1. sınıfı ama ben unutmadım. unutamamda : seni seviyorum yılmaz hocam... sevgi ve saygılarımla ...

Aytekin Dursun (Mokta)

Seslavur Üye Listesi

B

C

D

E

G

i

M

N

O

Ö

S

U

Ü

Y

Şavşat ve Köyleri