Seslavur Mesajlar Halil Şahin

Halil Şahin

Merhaba Koksal

Halil Şahin - 28 Kasım 2006 - Genel Mesajlar

Merhaba Köksal ve Tüm Seslavur’lu dostlar Umarım iyisinizdir. Köksal Mutlaka iyi bir öğretmen olmuşsundur. Senden de onu beklerim. Ben Zendebağ’dan 1986’da Uşak Banaz Lisesine geldim. Orada Fransızca öğretmenliği, Müdürlük ve müdür yardımcılığı yaptım. Şu anda da aynı ilçede 31 Ağustos İ.Ö. O. da Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktayım. Emeklilik geldi. Geçiyo Ama ben belki bir kaç yıl daha çalışırım. İki Çoçuğum var Büyük Fen Lisesinde son sınıf Belki o nu da oralara 4 5 yıl sonra gönderiririm Bizim yarım kalan görevi tamamlasın diye. 4 yıl önce ben Şavşat’a ailemle geldim 2-3 gün kaldım tabi sizleri göremedik. Nasip olursa yine gelmeyi düşünüyorum. Savailli Naci Suat Saymaz’la görüşüyoruz. Hem yazışıyoruz. Hem o buraya gelip gidiyor. Recep Hoca nı hatırlarsın. O da Antalya’da eşi yatalak hasta 7-8 senedir onuda göremiyorum. Ara sıra yaz. Zendebağ nın sitesinde fotograflar var sen de var mısın bilemiyorum. Benim gözler pek seçmiyır artık. Sana ve tüm dostlara selamlar.

Halil ŞAHİN

ESKİ ÖĞRETMENİN

Halil Şahin

Sayin Nilay

Halil Şahin - 23 Kasım 2006 - Genel Mesajlar

Sayın Nilay ve Ömer İlginize sonsuz teşekkürler sağolun, Ben tabiki Zendeba da görev yapmama ramen Hantuşet, Sizin köy, Mokta, Verkunal, Gürnatel, Morokoz, Sorsel, Koteteris ve diğer köylerden çok öğrencilerimiz ve ahbaplarımız oldu, okul Zendeb da olduğu için biz orada ikamet ettik, Şavşat’ın her şeyi sonsuz güzel içinde olanı da gurbetteki de ayrıca sizin köyün eski insanları çok zeki olurdu özellikle de Yazar soy ismi taşıyanlar, sizlere bakılırsa yenilerde öyle gibi , ben bütün öğrencilerimi seviyor ve düşünüyorum ama özellikle ikisi o zamanlar çocukken öyleydiler onun için sordum, bence köyde olsun, gurbette olsun o yörenin havasını bir kez teneffüs eden, sismatını. gımi turşusunu özeğini, pantasını yiyen hele hele bir iki oyuyununu oynayan insan hep ortak kişiliği ve değerleri taşır sanıyorum, yada bana öyle geliyor.

Zamanla sizlerin çocukları tekrar o yöreye dönecekler inancındayım. Belki sizler emekli olunca ama onlar yeni iş sahası kurmak için.

Hepinize sonsuz selamlar. Onlara ulaşırsanız 0 276 315 1535 okul telefonundan bana ulaşabilirler.

Tem Ziyaretlilere ve Tüm Şavşatlılara sonsuz selam ve hürmetler.

Halil ŞAHİN

BANAZ/UŞAK

Halil Şahin

Iyi Gunler

Halil Şahin - 13 Kasım 2006 - Genel Mesajlar

İYİ GÜNLER ZİYARET KÖYLÜ GENÇLER KÖYÜNÜZDEN KÖKSAL YAZAR VE TURGAY GÜNDÜZ VARDI 1980 Lİ YILLARDA ZENDEBA ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİ İDİLER EĞER OKUYORLARSA İLGİLENİYORLARSA BEN ESKİ ÖĞRETMENLERİ HALİL ŞAHİN ŞU AN UŞAK BANAZ DA MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. AYRICA BEŞ BUÇUK YIL KALDIĞIM O YÖRELERİ RESİMLERLE ANLATMAYA GEREK YOK YAŞAMAYAN DEĞERİNİ BİLEMEZ.

HEPİNİZE SAYGILAR, O MEMLEKİN KIYMETİNİ BİLİN, BİZLER ELEKTRİK SU YOKKEN SİZLERDEN DAHA AKTİFTİK

Seslavur Üye Listesi

B

C

D

E

G

i

M

N

O

Ö

S

U

Ü

Y

Şavşat ve Köyleri