Sinqot Mesajlar Aysun Coşkun

Aysun Coşkun

YILMAZ AYDIN

DEĞERLİ AMCAM YILMAZ AYDIN’A ALLAH’DAN RAHMET AİLESİNE SABIR DİLİYORUM..

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Aysun Coşkun

Nur İçinde Yat Ayşe Teyzem

ayşe teyzemi bende sevgi ve saygıyla anıyorum...

sen ölmedin hep kalbimizdesin ayşe teyzem..

annemin ve babamın kalbindeki yerin çok ayrıydı,seni her zaman kalbimizin en güzel yerinde saklayacağız,güzel insan...

nur içinde yat..

Aysun Coşkun

Tum Sinkotlulara

Aysun Coşkun - 27 Nisan 2006 - Genel Mesajlar

tüm sinkotlulara merhaba:))

umarım herkes iyidir.

sayın;kayabek yazıcı,hamit aydın ve halit pehlivan köyümüzle ilgili bölüme destek ve ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.

sevgi ve saygılarımla..

aysun coşkun

bu arada beni tanıyamanlar olabilir köyde adımı herkes ayşe bildiği için,e soyadımda değişti evlenince ben sizin tanıdığınız ismimle AYŞE AYDIN(ALİ AYDIN’ın kızı)cami mahallesinden..

Aysun Coşkun

Aklima Koyum

Aysun Coşkun - 8 Şubat 2006 - Genel Mesajlar

Aklıma köyüm geldi...

Gerçi kışları köyde kaldığım zamanlar çok küçüktüm ama az çok hatırlıyorum, o zamanlar köyde insanlar çoktu zaman geçiyordu, ya şimdi..

benim bildiğim bizim mahallede şuan yani kışın kalanlar toplasan 10 kişiyi geçmez belki dahada azdır.Ne yapıyor o insanlar nasıl zaman geçiriyorlar. Gerçi hepside belli bir yaşın üstündeki insanlardır ama yinede iki söz edeceği insan bulmak çok zor şimdilerde köyümde kalanların.Biz küçükken yaşıtlarımız vardı oynar, azıtır zaman geçerdi, o zamanlar televizyonda böyle herkes de yoktu,en azından bizim yoktu, nasıl özenirdim televizyonu olan kişilere. televizyonda tabi tek kanal dı galiba perihan ablayı izlemek için annemin başının etini yerdim , birisine gidelimde izleyelim diye. Şimdi ise her evde nerdeyse 2-3 tane televizyon var. Konu buraya nerden geldi diyeceksiniz şimdi köyde kar belkide diz boyudur,elektriklerde kesilmiştir, o insanlar ne yapıyor, insan yok konuşacak, televizyonda yok,eee nasıl zaman geçecek koca gün ve uzun gecelerde.Allah kolaylık versin kışın köyde kalanlara. Gerçi yazın özeniyorum ama kışın yaşayamam heralde şuanki durumumla köyde.Koca istanbulda azcık kar yağıyor hayat felç oluyor, birde elektrikler gidiyor, zaman geçmiyor. Ne diyelim Allah yardımcıları olsun , köyde kışın yaşamak zorunda kalanların.

Aysun Coşkun

Köyüme ait bölüm

Aysun Coşkun - 7 Şubat 2006 - Genel Mesajlar

Merhaba bir Sinkotlu olarak utandım köyüme ait bölüme girince. ne bir not, ne bir mesaj var. ya hiç sinkotlu yokmu? herkes öldümü nedir. lütfen tüm sinkotlulardan rica ediyorum anılarınızı, resimlerinizi, fıkralarınızı vs. gönderin, paylaşalım. özellikle gençler bizim köyün gençleri sosyal insanlardı ama bu sitede ben birtane dahi sinkotluya rastlamıyorum. olanlarda varsa ben tanımıyorum heralde.

inşallah beni duyup ilgilenenler olur...

Sinqot Üye Listesi

A

C

Ç

D

E

F

G

H

M

N

O

Ö

S

Ş

T

Ü

Şavşat ve Köyleri