Sirasinqot Mesajlar Gökmen Yilmaz

Gökmen Yilmaz

Yeni Yıl Mesajı

Gökmen Yilmaz - 27 Aralık 2008 - Kutlama-Bayram
Tüm Türkiyemizin, Artvinin, şavşat’in ve çayağzı köyümüzün şu an orda yaşayan veya gürbette olan hemşerılerim YENİ YILINI şimdiden kutlar. 2009 Yılının herkese sağlık. Mutluluk. sevinç ve güzellikler getir4mesini temenni ederim. Her zaman sevgile kalın. 27.12.2008 Gökmen Y I L M A Z B U R S A.
Gökmen Yilmaz

Bayram Kutlaması

Gökmen Yilmaz - 7 Aralık 2008 - Kutlama-Bayram
ÇAYAĞZI KÖYÜ HALKININ MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM. GÖKMEN YILMAZ. B U R S A .
Gökmen Yilmaz

Çayağızına Selamlar

Gökmen Yilmaz - 23 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Değerli hemşerilerim Şavşat Wep sitesi aracılığı ile hepinize selamlar. Ben emekli öğretmen Ataman YILMAZ’ın oğlu Gökmen YILMAZ. Bursa’da öğretmen olarak görev yapmaktayım. Şavşat futbol turnuvası hakkında sonanda bilgim oldu çok üzüldüm. Bizim köyden 10 kişinin biraraya gelerek bir takım oluşturamamasına üzüldüm. Öncelikle Doğan amcamın oğlu Ferit YILMAZ sen bir beden öğretmeni ve Küçük köy spor altyapısını çalıştırıyorsun elindeki bu imkanları neden değerlendirmedin. Bu sene böyle geçti fakat 2009 yılında bu turnuvaya Bursadan’da destek vererek katılmayı çok arzu ediyorum. İstanbul’da oturan Çayağızı köylüleri seneye iyi bir organizasyon yapıp takım oluşturmamız gerekiyor. Herkesin duyarlı davranmasını ve katkı sağlamasını bekliyorum. 23/02/2009 Gökmen YILMAZ
Gökmen Yilmaz

Komşularıma Selam

Gökmen Yilmaz - 10 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Tüm gurbette olan Çayağzı hemşerımlere selam olsun.
Gökmen Yılmaz Mollagılın Hahız ağanın torunu..

Savsat.Com Web Ekibi Notu : Gökmen arkadaş, Futbol Tunuvası İstanbulda düzenleniyor.

Sirasinqot Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

İ

K

M

O

Ö

P

R

Ş

T

U

Ü

V

Şavşat ve Köyleri