Sıxiya Mesajlar Engin Levent

Engin Levent

Gurbetten Bayram Mesaji

Engin Levent - 26 Kasım 2009 - Kutlama-Bayram

levent ailesi olarak tum islam aleminin kurban bayramini kutlar herkese hayirli gunler gecirmelerini allahtan hiyaz ederim ahhhh nerdeki koydeki bayramlar.

engin levent

Engin Levent

Kurban Bayrami

Engin Levent - 19 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram
KAINATIN YARATICISI VE ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAH’A SONSUZ SUKURLER OLSUN! KURBAN BAYRAMI BEREKETIYLE, BOLLUGUYLA GELSIN, TUM INSANLIK ICIN HAYIRLARA VESILE OLSUN. YONCALI KÖYÜNDEN ENGIN LEVENT
Engin Levent

Ramazan Bayraminiz mübarek olsun

Engin Levent - 11 Ekim 2007 - Kutlama-Bayram

VARLIGI EBEDI OLAN, MERHAMET SAHIBI, ADALETLI YUCE ALLAH KENDISINE DUA EDENLERI GERI CEVIRMEZ. DUALARINIZIN RABBIN YUCE KATINA ILETILMESINE VESILE OLAN RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN. BU DEGERLI RAMAZAN BAYRAMINDA, KAINATIN YARATICISI VE ALEMLERIN RABBI BAGISLAYICI VE ACIYICI YUCE ALLAH TUM DUALARINIZI KABUL ETSIN.

 

Engin Levent

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Saygilarla Engin Levent

engin.levent@hotmail.de

Engin Levent

Başsağlığı

köyumüz halkindan arif amcanin oglunu kaybettigini ögrendim kendisine allahtan rahmet dilerim ailesine ve yakinlarina bas sagligi dilerim yoncali köyunden engin levent

Engin Levent

Başsağlığı

Ben yoncali koyunden Engin Levent. Köyümüz halkından Nazim Şahan ve kardesimiz Ayşe’nin ölum haberini öğrendim. Ailesine başsağlığı diliyorum.

engin.levent@hotmail.de

Sıxiya Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

S

Ş

T

U

V

Y

Şavşat ve Köyleri