Sıxiya-Yoncalı Uğur Çelik

Yoncalı Ağustos 2009

Yoncalı Ağustos 2009

19 Ağustos 2009
Uğur Çelik
Yoncalı Galeri

Yoncalı Galeri

5 Kasım 2006
Uğur Çelik

Sıxiya Mesajlar Uğur Çelik

Görüntülenen : 10 - Toplam : 15
Uğur Çelik

Tebrikler

Uğur Çelik - 31 Mart 2009 - Genel Mesajlar
Kısabir aradan sonra yeniden Yoncalı köyü muhtarlığına seçilen Orhan abiyi tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Uğur(suat) ÇELİK
Uğur Çelik

Futbol turnuvası

Uğur Çelik - 21 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
24.02.2008 tarihinde başlayacak olan Şavşat köyleri futbol turnuvasına katılan ve iyi bir derece elde edeceklerini umduğum Yoncalı köyü futbol takımına başarılar dilerim. Uğur(Suat) ÇELİK
Uğur Çelik

Geçmiş Olsun

sevgili kardeşimiz Hasan TEKİN in geçirmiş olduğu trafik kazasını duyduk ve çok üzüldük.temenlimiz hasan kardeşimizin tamamen iyileşmesi ve tekrardan aramıza dönmesidir. Ailesine ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız . ikram, seçkin, önder ACUN. Mustafa LEVENT. Suat ÇELİK.
Uğur Çelik

İyi Bayramlar

Uğur Çelik - 19 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram
Tüm köylülerimin kurban bayramını kutlar herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar dilerim. Suat ÇELİK
Uğur Çelik

İyi Bayramlar

Uğur Çelik - 12 Ekim 2007 - Kutlama-Bayram
Tüm köylülerimin ramazan bayramını kutlar herkese iyi bayramlar dilerim. Suat Çelik
Uğur Çelik

Başsağlığı

Köyümüzden Arif amcanın sevgili oğlu Yusuf BULUT genç yaşta hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim kendisine tanrıdan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum suat çelik
Uğur Çelik

ACI KAYIP

Köyümüzün değerli büyüklerinden Nazım amca ve sevgili kızı Ayşe’yi kaybetmenin acısını ailesiyle birlikte paylaşıyoruz. Ölenlere ALLAHTAN rahmet yakınlarına ve tüm Yoncalı Köyü halkına sabır ve başsağlığı dileriz.
İkram Seçkin
Önder ACUN.
Mustafa LEVENT
Uğur Çelik

Başsağlığı

Köyümüzden Nazım amca (Şahan) hayatını kaybettiğini ve daha da acı olan kızı Ayşe Şahan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim kendilerine tanrıdan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Suat Çelik
Uğur Çelik

Yoncali Koyu

yoncalı köyü dernek toplantısı tüm köylülere merhaba.04/03/2007 tarihinde yapılmış olan dernek toplantısına katılımın yüksek oluşu ve dernek faaliyetlerine üyelerimizin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dernek yönetiminin göstermiş olduğu bu olumlu gelişmelerden dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İkram-seçkin-Önder ACUN.Mustafa LEVENT.Suat ÇELİK.
Uğur Çelik

Mutlu Yillar

Uğur Çelik - 29 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
Mutlu yıllar, iyi bayramlar
2007 Yılının köylülerimle birlikte tüm insanlar için sağlık, mutluluk ve barış i dolu bir yıl olmasını diliyorum. Ayrıca şuan köyde olan ve gurbette olan herkesin kurban bayramını kutlar sevdikleriyle birlikte nice bayramlar dilerim.
Suat Çelik
Görüntülenen : 10 - Toplam : 15

Sıxiya Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

K

M

N

O

Ö

S

Ş

T

U

V

Y

Şavşat ve Köyleri