Suloban Mesajlar Selçuk Aydın

Selçuk Aydın

Gülhanım Kumaş’ı Kaybettik

Şavşat’ın Suloban/Pınarlı köyünden Gülhanım Kumaş’ı kaybettik.
Bursa da bugün öğle namazı sonrası defnedilen merhumeye Allahtan rahmet, ailesine ve biz yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Selçuk Aydın

Kazım Yazıcı vefat etti

Pınarlı/Suloban Hocagil mahallesinden köylümüz Kazım Yazıcı vefat etmiştir. Kendisine rahmet Acılı ailesine eş dost ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum
"Bu vesile ile ahirete göçmüş tüm hemşehrilerime ve yakınlarıma Allahtan rahmet diliyor, Mübarek Kadir gecesinin herkese hayırlar getirmesini niyaz ediyorum"
Selçuk Aydın

Süleyman Aydın’ı Kaybettik

Pınarlı/Suloban ve Şavşat’ın tanınmış ve sevilen esnaflarından Süleyman Aydın vefat etmiştir. Süleyman dedemize Allahtan Rahmet ailesi ve tüm yakınlarına başşağlığı diliyorum

Selçuk Aydın

Anneannem Nezaket Yaşar’ı kaybettik

09.09.2004 tarihinde rahatsızlanarak, kaldırıldığı Şavşat Devlet hastanesinde vefat eden sevgili anneannem nezaket Yaşar’a Allahtan rahmet, başta kendi ailem olmak üzere tüm yakınlarımıza başsağlığı diliyorum.

"Nur içinde yat Nezo nenem"(09.09.04)

"Nur içinde yat güli dedem "(04.05.2003)

Selçuk Aydın

Acı Kaybımız Zatinur Yaşar

20.08.2004 tarihinde aramızdan ayrılarak ailesini ve tüm sevenlerini derin bir üzüntü içinde bırakan değerli yengemiz Zatinur Yaşar’a Allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Suloban Üye Listesi

A

B

C

D

E

F

G

H

i

K

L

M

N

O

Ö

R

S

Ş

T

U

Ü

Y

Z

Şavşat ve Köyleri