Zendeba Mesajlar Önder Altun

Önder Altun

Başsağlığı

Değerli Öğretmenim Yaşar YILMAZ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı;Yine Değerli Öğretmenim Maksut DURMUŞ Öğretmenimin eşi Gülperi Yengeme de Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı,hayırlı ve sağlıklı yaşamlar temenni ediyorum.

Önder Altun

Hayden Harğa

Önder Altun - 24 Mart 2008 - Genel Mesajlar

Çok değerli köylülerim.

Mart Ayının son günlerindeyiz. Nisan, Mayısta bir bakmışız gelmiş çatmış.

Küresel ısınma, kuraklık, neyin nasıl olacağını Allah’tan başka kise bilmez. Ancak ileriyi görmek için kör olmak gerekir. Önceki yıllardaki tecrübelerimizle biliyoruz ki bu yıl da bereketli yağışlar gelmeyebilir.

Dedelerimizin kanlı emekler vererek, iple asılıp kayaları delerek getirdikleri harh, şimdilerde daha kolay köye ulaşabiliyor. Ancak köyde çalışabilecek durumda çok az sayıda insan bulunduğundan su gelemiyor veya sınırlı gelebiyliyor. Kanal(harh)gelmediği için insanlar içme suyuna yükleniyor.

Demek istediğim şu ki gücü yeten köylülerimiz, geçen yıl tesbit ettiğim 20 dereye 40 lık borulardan alabilir ve koyabilirsek kanalın iş gücü çok daha fazla azalacak zira sel sularından da etkilenmediğiiçin ikidi bir batal(bozulma)olmayacak ve köyümüz güzelliğini ve verimliliğini koruyacaktır. Kıkırdaklı borunun Trabzondaki fiatı yaklaşık 21 Yuro civarında olduğunu araştırmış bulunuyorum ve 10 metre boru ile kampanyayı başlatıyorum.

Köylülerimizin ilgileneceğini umuyor herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Önder ALTUN
Telefon
0 224 3279563
0 505 7477165

Önder Altun

Merhabalar

Önder Altun - 13 Mart 2008 - Genel Mesajlar

Bütün köylülerime selam ve saygılar. Bundan böyle köyümüzün sitesine duygu ve düşüncelerimizi inşallah iletip dostlarımızla paylaşacağız. Köyümüzün kışını baharını bizlere resimlerle buluşturan Seyfettin ÖZIŞIK’a ve yıllar öncesinin özlemiyle köyümüzün hatırasını içinde barındıran Halil Bey’e özel selam ve saygılar. Önder Altun.

Zendeba Üye Listesi

A

B

C

E

F

G

H

İ

K

M

N

O

R

S

Ş

Y

Şavşat ve Köyleri