Mesaj-Tahtası Cihangir Altun

Tüm Mesajlar

Cihangir Altun

Siyaset

Cihangir Altun - 29 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar
son günlerde tamda şavşatlıların fıtratına uygun olarak sitede siyasi mesajların verildiği hatta bazılarının kendini tutamayarak ey halkım gibi hitabetlerle kendisini lider diğer katılımcıları kendisinin halkı olarak addedenleri görüyorum. Birçok yer gördüm Türkiyede beni en çok etkileyen erzincanın kemaliye ilçesi idi. İlçeli olan herkes yaz tatilinde ilçeye gitmek zorunda gidemeyenler ise belediyeye para ödüyorlardı. İlçede herhangi bir köye gidin misafirhaneden halısaya camiden cemevine herşeyi bulmanız mümkün. oraya gelen herkes kemaliye (eğin) sevgisinde buluşuyor diğer kimliklerini bir kenara koyuyor. Bu sitede bunu başarabilen rahmetli Ayşenur hanım vardı şimdi o da yok. Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi gene empeyalizm den bahsediyorlar. Oysa bir zamanlar bu sitede yöresel ürünlerin satışı yapılacak gibi güzel şeyler yazılıyordu, Site yöneticilerinin siyasi görüşleri nedir bilmiyorum ama bu sitede amaç sadece şavşata hizmet olmalı, düşünçenin ölçeği büyüyüp alanı küçülmeli ve sadece şavşat konuşulup şavşat tartışılmalı, bu site öncü olma gibi bir misyon üstlendi artık çalıştaylar yapmalı, geziler düzenlemeli herkese eşit mesafeli olmalı. o günleri konuşmayalım da bu günler da mı iyi gibi yorumlarını kendi içinde yapmalı hangi görüş olursa olsun siyasi mesajlara yer vermemeli. Aksi takdirde şavşatın değil birkaç şavşatlının sesi olacaktır. Bunu kimseye cevap olsun diye yazmadım ama biz şavşatlılarda A veya B görüşünden olsun farketmez birlikte olamama doğal muhalefet yapma eğilimi malesef çok fazla mesela bu site için 20 YTL istendiğinde birçok tanıdığım çok dedi hep şunu yaptık: şu kadar kişiden 20 ytl alsınlar bak ne kadar oluyor. Bu düşünce yanılış bence şunu demeliyiz bu kadar hemşehrim burda buluşuyor burada baktığım bir resim bile 20 ytl den daha fazla eder diye düşünmeliyiz. Daha olumlu ve yapıcı gayri siyasi fikirlerde buluşmak dileğiyle herkese saygılar sunuyor çalışmlarında başarılar diliyorum.
Cihangir Altun

Başsağlığı

Cihangir Altun - 17 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
Ayşenur hanımın vefatını yeni öğrendim adını köşkidekilerin içinde görmeye alışmışız hep tanımaskta kendisini... inanması zor ama hayat böyle işte kendisine ve babasına ceneb_ı haktan rahmet yakınları ve hemşehrilerime sabır diliyorum.

onu tanımadım ama birkaç yazısını ve yorumunu okudum sitede diğer kimlik lerini bir yana koyabilip sadece şavşatlı kimliği ile mekleketine hizmet edebilmeyi becerebilen ender şavşatlılardan birisiydi sanırım. mekanı cennet olur inşallah.
Cihangir Altun

Tum Koylulerimin

Cihangir Altun - 29 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
Tüm köylülerimin Mübarek kurban bayramlarını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.