Şavşat Duvar Gazetesi Şavşat Gündemi

Herkes Haddini Bi le ceek!!!

Ferruh Aydın

Erdoğan: Afetler karşısında herkes haddini bilecek

ANKARA ‘ Başbakan Tayip Erdoğan, Karadeniz’de yaşanan sel için ‘Afetler karşısında herkes haddini bilecek’ derken Şavşat’ta çöken bentlere yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Erdoğan, basını hedef saptırmakla suçladı.

Erdoğan, partisinin Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Ankara İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, kısa süre önce Artvin ve Ordu’da sel felaketi yaşandığını, hükümetin anında ilgili bakan, milletvekilleri ve bürokratlarıyla olay yerine giderek bilgi akışını sağladığını anımsattı. Erdoğan, ancak medyanın bu olayda da hedef saptırdığını söyledi. Erdoğan, "Hiçbir zaman idare, yürütme bu tür afetlerin karşısında olmazsa olmaz bir çare değildir. ‘Dünyada bunun yeri yoktur’ diyemezsiniz. ‘Dünyanın şu ülkesi bunu başarmış’, yoktur... Herkes haddini bilecek. Doğal afetler karşısında yerini bileceksin. ‘Her şeyi ben hallederim, biz hallederiz’ diyemezsin. Dünyada yeri yok" diye konuştu.

Dünyanın bir çok yerinde afetlerin yaşandığını ve binlerce insanın öldüğünü hatırlatan Erdoğan, "Ama bunlar bir bakıyorsunuz hemen başlıyorlar, ‘Efendim bentler gitti’ Onları bir yaşa da ondan sonra konuş. Gerçekleri göreceksin, haddini de bileceksin" dedi (kaynak: Radikal)

TARTIŞILMASI GEREKEN RUH HALİ ve gerçektende tıkandığım nokta.

BUYURUN.

Bu İçerik 6957 Kez Görüntülendi

Şavşat Gündemi Üye Listesi