Mesaj-Tahtası Ahmet Küçük

Tüm Mesajlar

Ahmet Küçük

Sevgili Hemşerilerim

Ahmet Küçük - 27 Mayıs 2006 - Genel Mesajlar

Sevgili hemşerilerim

Sitemizi ziyaret eden tüm dostlara selamlar. İrfan kardeşimiz haklı olarak sitem etmiş. Aslına bakarsanız hepimizin birçok anısı vardır. Mutlaka çobanlık yaparken, çayır bıçerken,odun keserken, kahan vururken, tarla sularken, lazut beklerken, tut tokarken, hızega binarken hele yaylada O güzelim yerlerde geçirdiğimiz her an maceralarla doludur. Ama nedense yazmaktan çekiniyoruz.

Bence yazalımda hayalde olsa, o anılarımızı tazeleyıp azda olsa hasret giderelim.Biliyorumki gurbette olan hemşerilerimin, Köy deyinca burunlarının ucu sızlıyordur. Ve yazı iple çekiyorlardır.

Azda olsa hasret gidermek için resım,anı fıkra yazmanızı bende rica ediyorum.Mutlu günler hepimizin olsun.Saygılar. sevgiler.

ahmetkucuk-08@hotmail.com

Ahmet Küçük

Merhaba şavşat com ve memleketimin güzel insanları

Ahmet Küçük - 20 Şubat 2006 - Genel Mesajlar

Merhaba şavşat com web ekibi ve memleketimin güzel insanları.

Öncelikle böyle bir tasarım için, web ekibine teşekkür ediyorum. Bende gençlik dönemlerimi, o güzel memleketimde candan, sıcak ve sevgi dolu insanlarımızla yaşadım. İnanın her geçen günün ayrı bir anısı ve güzelliği vardı. Şimdi ise o güzel insanların olmadığı , her geçen gününde bir işkence oldugu , candan sevginin ve dostluğun kalmadığı adınada istanbul denilen şehirde yaşıyorum. Her yıl temmuz ayınıda iple çekiyorum, o güzel doğaya, havaya, suya dostlarımıza kavuşmak ve körelmeğe çalışan duyguları yaşatmak için. Memleketimi ve insanlarımızı seviyorum. Yapılacak Hertürlü desteğe, imkanlar doğrultusunda hazırım.

Saygılar sevgiler. Esen kalın.