Mesaj-Tahtası Attila Şimşek

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 26
Attila Şimşek

Açık Teşekkür

Attila Şimşek - 10 Aralık 2009 - Genel Mesajlar
Babamın hastalığında devamlı arayan soran,vefatında evimize gelen, telefon eden, cenaze merasimine katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Attila Şimşek

Yeni Yıl Kutlaması

Attila Şimşek - 29 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram
Başlangıcını 1 Ocak olarak kabul ettiğimiz Güneş’in etrafındaki 365 günlük bir yolculuğu tamamlayıp yeni bir dönüşe başlayacağımız bu yeni Güneş ve uzay turumuzun, yani 2008 yılının herkese huzur, barış, sağlık getirmesi , gönlünden geçenlerin gerçekleşmesi ve daha nice turlara sevdiklerimizle ve sağlıkla birlikte ulaşmak bütün hemşehrilerime ve Dünya’ya nasip olması dileğimle.
Attila Şimşek

Bayram

Hemşehrilerimin ve tüm Türkiye!nin ramazan bayramını, gelecek bayramlara hep beraber sağlık ve sevdiklerinizle birlikte ulaşmak dileğimle kutlarım.
Attila Şimşek

Siyaset Yapmak Yapmamak

Attila Şimşek - 26 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar
Merheba hemşehrilerim. Şimdi festivalde olmak varken biz buralardayız. Bu senenin sanatçısının Selda Bağcan olduğunu hatırlatmak isterim.
Selda Bağcan demişken arkadaşlarımızdan gelen eleştirileri görüyorum. Bu siteye siyaset sokmayın eleştirisi.
Şavşat a hizmet in %95 i siyasetten geçiyor. O zaman ister istemez siyaset konuşulmalıdır. Ankara da bir karar alındığında Yoncalı da ki bir vatandaşa onun etkisi mutlaka ulaşıyor. O nedenle siyasetten korkmayın . Ancak karşı görüş eleştirilebilir eleştirinin dozu yüksekte olabilir hakaret yalan ve küfür içermemesi yeterlidir.. Görüş açıklanınca niye rahatsız olalım. Sizde kendi doğrunuzu ve onun savunduklarının yanlışlığını açıklarsınız olur biter.
Bu site sadece adres ve fotoğraf sitesi olmamalı.
Şavşatın tüm birikimlerinin tüm yaşamının tüm özleminin tüm sorunlarının sitesi olmalıdır. Eski özlemi denilen olayda yine karşı görüşe saygı yoksunluğunun ürünü olduğunu unutmayalım.
Attila Şimşek

Minibüsçüler

Attila Şimşek - 16 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar
Şavşat-Artvin minübüsçüleri yolcuları perişan ediyor. 17.07.2007 saat sabah dokuzda minibüse binen kızım saat 11.15’te ancak Şavşat ‘a ulaşabildi. 70 kilometre uzaklıktaki mesafede otobüs işletmelerini, onların saatli çalışmalarını ve sigorta güvencelerini devre dışı tutup yolcuları minibüs şoforunun insafına bırakan bu sistemin kaldırılması için çalışacak milletvekili adayı arıyorum.
Attila Şimşek

Daha İşlevsel Bir Siteye

Attila Şimşek - 23 Haziran 2007 - Genel Mesajlar
Sitede düzenlemeler güzel oluyor.
Eksik olarak gördüğüm bir konu site içi arama motorunun olmamasıdır.
Bu düzenlemeyi yapmanız çok iyi olacaktır.
Başarılar diliyorum.
Attila Şimşek

Acil Aranıyor

Yeni seçimde vekalet verilecek; ADİ suçlara (gasp, rüşvet, hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı, yaralama, saldırı, tecavüz, cinayet vb.) bulaşmamış, dürüst, namuslu, irtica ve bölücülüğe karşı tavizsiz, laik Cumhuriyet sevdalısı, Atatürk İlke ve Devrimlerine özde ve sözde bağlı, sahip olacağı yetki ve nüfuzu kullanırken ülke ve halkın çıkarlarını daima kişisel çıkarlarından önce tutacak, bilgili, donanımlı, hiç bir dokunulmazlık zırhı istemeyen, görevi sonunda kendisi ve yakınları için devlete ve millete yük olmayacak(görev sonunda emeklilik vs. istemeyip evinin yolunu tutacak, siyaset dünyasına ciklet gibi yapışmayacak, meclis lokantasında iş kovalamayacak), yasalara ve trafik kurallarına uyacak, ülke ve halkın çıkarlarını sonuna kadar İÇTE ve DIŞTA her koşulda ve HERKESE KARŞI savunacak VEKİL ADAYLARI aranmaktadır. Müracaat: TÜRK HALKI
Attila Şimşek

1 Mayıs İşçi Bayramı

Bir Mayıs İşçi bayramını kutluyorum

Bir mayısı Türkiye yi ve özellikle İstanbul’u uzaylıların işgali provasına çeviren İstanbul valiliğini Protesto ediyorum...
Görüntülenen : 10 - Toplam : 26