Mesaj-Tahtası Ayfettin Geçgin

Tüm Mesajlar

Ayfettin Geçgin

Kadir Gecesi

Bütün müsliman aleminin mübarek kadir gecesini en içten dileklerimle kutlar.Sağlık,mutluluk ve hayırlara vesile olmasını dileriz.
Sevim, Burak ve Ayfettin GEÇKİN.
Ayfettin Geçgin

Şavşat’lılara Geçmiş Olsun Dileklerimle

Ayfettin Geçgin - 28 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Dün gece Meydancıkta çıkan yangın için çok üzüldük Şavşatlı olarak içimiz yandı. Fakat olup bittikten sonra elden gelen bir çare olmuyor. Yangında hayatını kaybeden hemşerimiz için Allah tan ramet yaralı eşine geçmiş olsun der kederli ailesine baş sağlığı dilerim . Bir daha bu tür kazaların yaşanmaması dileğiyle.. Yangında evleri yanan hemşerilerimize ve tüm Meydancık halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Sevim GEÇKİN
Ayfettin Geçgin

Merhaba Köyümün Dost İnsanları

Ayfettin Geçgin - 26 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Öncelikle Nihat yazar Abime saygılarımı sunar ellerinden öperim. Abim halen ARTVİNDEMİSİN. Erdem SANCARDA ordamı. Haydar ABİYE, YENGEME, ÇOCUKLARA ve Beni tanıyan herkese selamlar.Burdan Tekin ACI KARDEŞİME’DE Selamlarım .nerdesin Tekin görüşemiyoruz.Ayrıca Şükran yengeme de saygılar sunuyorum. Teoman Abimede selamlar ellerinizden öper saygılar sunarım. Şavşat.Com Web Ekibine teşekürler bizi görüşemediğimiz dostlarla görüştürdüğü için SAYGILARIMLA Hoşçakalın.


Ayfettin GEÇKİN
Ayfettin Geçgin

Beraat Kandiliniz Kutlu olsun

Avcunuza melekler,göz bebeklerinize kelebekler konsun.Gönül bahçeniz çiçeklerle,hayatınız güzelliklerle dolsun.Hergününüz mutlu Beraat Kandiliniz Kutlu olsun.

Sevim, Burak, Ayfettin GEÇKİN.