Mesaj-Tahtası Ayşenur Şahan

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 20
Ayşenur Şahan

Başınız Sağ Olsun Abilerim

DEĞERLİ AMCAM, KAMİL ŞAHAN’IN 50 KUSUR YILLIK CANYOLDAŞI MAHPERİ HALA DÜN HAYATA GÖZLERİNİ KAPADI. MAHPERİ HALAMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN, KAMİL AMCAMA VE OĞULLARI TÜRKER, ERDAL, KENAN VE ÖNER ABİLERİME BAŞIMIZ SAĞ OLSUN DİYOR. MEKANINI CENNET OLUR İNŞAALLAH DİYE DUA EDİYORUM.
Ayşenur Şahan

Tebrik ve Kutlama

Ayşenur Şahan - 30 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
İdrak etmekte olduğumuz Mübarek Kurban Bayramızı tebrik eder alemi islama ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını ALLAH tan niyaz ediyorum.

2007 nin bütün insanlık için acısız savaşsız, çocukların sevinç çığlıklarının sokakları doldurduğu, fakirliğin ve sefaletin son bulduğu, güler yüzlü insanların bol olduğu bir sene olmasını diliyor.bütün savsat com çalışanlarınına ve müdavimlerinine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Ayşenur Şahan

Öğretmenim Günün Kutlu Olsun

Ayşenur Şahan - 22 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Genelde mesaj yazmaya bile vaktim yokken öğrenmenlerimize bir kutlama yazmasam öğretmenlerime haksızlık etmiş olurum diye, kısıtlı vaktimle yazmaya çalışıyorum .
Sizin sorunlarınızı çözemeyen yetkililere diyecek bir söz bulamıyorum!!! . Ülkenin temelleri sizin ellerinizde şekillenirken, sizler rahat olmalısınız ki; harç sağlam olsun!.
Eğitim düzeyimiz maalesef ki gün geçtikçe düşüyor. Bunda tek sorumlu siz değilsiniz elbet. Aile ve çevre!!... Daha güzel müreffeh bir düzeye ulaşmamız temennisiyle hepinizin gününü kutluyor ellerinizden öpüyorum öğretmenlerim...
Saygı ile selamlıyorum hepinizi...
Ayşenur Şahan

Geçmiş Olsun Şavşat’ım

Biraz geç kaldığımın farkındayım ama işlerimizin yoğunluğu bu mesajı yazmakta beni geciktirdi.
Satlel ve Tibet’e(Söğütlü mahallesi ve Cevizli köyümüz) büyük geçmiş olsun. Doğal afet olsun, kaza sonucu gelen felaket olsun, insanımızı zor durumda bıraktığı için içimizi yakmakta.
Tesellimiz ise can kayıbının olmaması. Ama malda canın yongası olduğu için ve önümüz kış olduğu için daha bir zor oluyor. Bu acılara dayanışma ile karşı duracağımızı biliyorum.
İnşaallah bir daha böyle felaket haberlerini duymayız ve yaraları bir an önce sararız .
Tekrar geçmiş olsun diyor, bütün savsat.com sitesi takipçilerine saygılar sunuyorum...
Ayşenur Şahan

Bayramımız Bayram Ola

On bir ayın Sultanının son bir gününe ulaştık. Mükafat alma zamanı!.Bu şeker bayramı değil!!! RAMAZAN bayramı!!.
Yapılan bir işin ardından aldığın ücret gibi. Mağfirete ulaşmış olarak, bayramı yapmak en büyük ödüldür. Tutulan oruç, yanlızca ALLAH içindir. Çünkü orucun gösterişi olmaz!.
Evet bayram yapacağız ama, İslam alemi acılar içinde, insanlık acı içinde, zalim zülmüne devam etmekte, dünyanın dört bir yanında kan akmakta. Bu acılarla birlikte bayram yapacağız. , Filistinde vurulan Ammar ile, Irakta evsiz kalan Fatma ile. Lübnanda bir başına çaresiz kalan bacım ile. Ve zalimler zülmüne devam ederken bayram yapacağız.
ALLAHIM BAYRAMIMIZI BAYRAM EYLE!. BU ZÜLÜM VE ACILAR SON BULSUN.İNSANLIK SAATEDE ULAŞSIN. KÖTÜLERE ZALİMLERE FIRSAT VERME ALLAHIM!!! Bütün islam aleminin , insanlığın ve Şavsat’ımın, sevgi dolu hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, hep berarber nice bayramlara ulaşmamız duasıyla, saygılar ve hürmetlerimi sunuyorum...
Ayşenur Şahan

Bin Aydan Daha Hayırlı Gece

İçinde Kadir gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin, öncelikle bütün islam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ederim.
Savaşsız, acısız, barış içinde güzel bir dünya olması için bu gece bir fırsattır.
Tevbe ve dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu gecede, verilen fırsatı değerlendirenlerden olmamız ve en başta en yakınlarımız ve sırasıyla bütün insanlık için duayı esirgemeyeceğimiz bir gece!.. DUALARDA BULUŞMAK UMUDUYLA.
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN ŞAVŞATIM...
Ayşenur Şahan

Adres Hırsızları

Merhaba arkadaşlar.benim aysenursahan@hotmail.com adresim hackerler tarafından çalınmış. Ordan gelecek mesajlara ve iletilere itibar etmeyin ve lütfen listenizde varsa silin..
Ayşenur Şahan

Şavşat’ımın gene yüreği yandı...

Ayşenur Şahan - 28 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Acı haber tez duyulur demişler. Evet Şavşatım’da yangın çıkmış, bir can almış, kış aylarının yakın olduğu bir zamanda, 12 aile evsiz kalmış.
Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Yangında ölen AHMET BÜLBÜL amcamıza, Allah tan rahmet diliyorum, eşine acil şifalar temenni ediyorum. Yangında evsiz kalan bütün hemşerilerime geçmiş olsun diyor. Verilen haberde çok acı gerçekler gizli!!!
Ayşenur Şahan

On bir ayın sultanı:RAMAZAN

Ayşenur Şahan - 25 Eylül 2006 - Kutlama-Bayram
Merhaba, bu gün Mübarek ayın ikinci günü. Bütün islam alemine ve tüm insanlığa hayır ve bereket getirmesi niyazıyla, hemşerilerimizinde Ramazan ayını tebrik ediyorum .
Bu vesile ile bir kaç şey dile getirmek istedim. Ramazan ayının sonbahar mevsimize gelmesi hasebiyle, 24 saatİn, 14 saatini oruçlu geçiriyor, oruç tutanlar. bu aç kalmak ki;orucun maksadı aç kalmak değil yanlız! Dünyanın bir çok yerinde insanlar yiyecek ekmek bulamıyor.İçecek su bulamıyor.Bunlar aklımıza gelmeli.Ben eğer 14 saate "ne zaman geçecek " hesabı yapıyorsam ve birde günlerce ağzına bir lokma ekmek koyamayan insanlar aklıma dahi gelmiyorsa boşana emektir, çok uzağa gitmeye gerek yok hemen yanı başımızda kapı komşumuz "acaba ne yiyor "diye düşünemiyorsam, benim insanlığımdan ne olur ki! Bu günler dayanışma, yardımlaşma, kaynaşma günleri, ama bunu sadece bu aya hapsetmeyelim. Birbirimize destek olmamız gerek. Biz etrafımıza bu gün bakmazsak, yarın birleride bizi göremeyecektir.

Akşam eve dönerken iftar saatinden sonra, yolun kenarında bir anne kucağında yavrusu elinde bir köşesi yırtılmış poşet! "ne olur ekmek parası" diyor.Belli belirsiz sesiyle.O anı yaşamak, gerçekten çok acı. Yüzündeki ifadeyi okumak!.
Dostlar etrafımıza iyi bakalım. Biz onları göremezsek , bir gün Allah korusun birileride bizi göremeyecek.Görmeyecek yada.
Bütün Hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum .Saygılarımla..
Ayşenur Şahan

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun Nurşen Hocam

Ayşenur Şahan - 20 Eylül 2006 - Genel Mesajlar

Her sabah siteye girdiğimde önce mesajlara bakıyorum . Kim ne yazmış diye. Bu gün girdiğimde mesajları okuyunca inanın çok üzüldüm. Neden yapar insalar böyle bir şeyi, niye ihtiyaç hiisederler böyle iğrençliklere bir türlü anlayamıyorum. Bu kadar kendini alçaltmaktan ne haz duyuyor bu insan müsveddeleri!!
Bu sitenin sürekli müdavimlerinden biride benim, bu tür mesdajlarla karşılaşıyoruz ama engellİyorum, benim o an yapabildiğim bu, ve site yönetimize uyarı yapıp "bu kişi, böyle bir harekette bulundu, bunun benim sitemi kirletmeye hakkı yok" diye yardımcı olmamız gerekli diye düşünüyorum . Çok yakında üyelik sistemindeki değişiklikle bu sorunların aşılacağını kendileri beyan etmekteler.Bundan da gerçekten şahsım ve en önemlisi bir Şavşat’lı olarak mutluluk duydum.
Nurşen kardeşim, senin şahsında, böyle saldırılara maruz kalan diğer kardeşlerime de geçmiş olsun diyorum . İnşaallah bir daha tekrarı olmayacak.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 20