Mesaj-Tahtası Aytaç Çelik

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 15
Aytaç Çelik

Huzur içinde yat Annem!!!

Can yoldaşım, eşim Nurhan Çelik(Karagöz) in Annesi - Seyfettin KARAGÖZ’ün eşi Memuriye KARAGÖZ ‘ü kaybettik, üzüntümüz çok büyük, hepimizin başı sağolsun!!!(Suloban’dan)
Aytaç Çelik

Kutlama

7 Mart Artvin"in kurtuluş gününde tüm Şavşatlı ve Artvin"li Dostlara selamlar.
Aytaç Çelik

Başımız Sağolsun

Aytaç Çelik - 11 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
Ayşenur Hanım’ı şahsen tanımasam da yazılarını sürekli takip ederdim. Tanıyabildiğim kadarıyla, duygusal, insancıl ve hayata pozitif bakan biriydi. Şavşat olan aşkını sürekli dile getirirdi. Dün ölüm haberini okuyunca inanamadım ve çok üzüldüm. Sevenlerinin, yakınlarının ve Sitemizin başı sağolsun.
Aytaç Çelik

24 Kasım

Aytaç Çelik - 22 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Daha çağdaş ve uygar bir Ülke için öğretmenlerimizin önemi gün geçtikçe artmaktadır. Kendilerinin sadece bir günde hatırlanmaması, ekonomik ve sosyal imkanlarının iyileştirilmesini temenni ediyorum. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar (Özellikle Gürnatel’li Güney Yılmaz Arkadaşımın) Saygılarımı sunarım.
Aytaç Çelik

Ülkemizin Başı Sağolsun

Aytaç Çelik - 7 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Umarım Bülent Ecevitin dürüstlüğü ve Ülkemizin bağımsızlığına olan düşkünlüğü diğer siyasetçilerimize biraz olsun örnek olur. Kendisini asla unutmayacağız. Sevenlerinin başı sağolsun.
Aytaç Çelik

Değerlerimiz

Aytaç Çelik - 29 Ekim 2006 - Genel Mesajlar
Aslında bu yazıyı yazarken çok düşündüm. Çünkü biliyorum ki yazımı buraya yazdığımda birileri rahatsız olacak veya yanlış anlaşılacağım. Ama yazmadığım zaman da vicdanen rahatsız olacağımı çok iyi biliyorum. Toplumları bir arada tutan önemli unsurlardan dil ve dinin büyük önemi vardır. Farklı kültürlerin ve değerlerin kardeşçe bir arada yaşaması açısından Ülkemizin bağımsızlığı ve gelişmesinin büyük önem arzettiğini düşünüyorum. Hepimizin unuttuğu veya önemsemediği bir gerçek var. Kültürlerin veya halkımız için önemli olan değerlerin yaşatılması ve yaşanması için mutlaka uygun bir ortamın olması gerekmektedir. Bu ortamı bizlere sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını feda eden şehitlere büyük şükran borçluyuz. Kurtuluş savaşıyla birlikte bir Ulus yoktan varolmuş ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Ama nedense gün geçtikçe Cumhuriyet ve O’nun değerlerine sahip çıkılmıyor. En basit örnek Siteye sayısız Kandil ve Bayram mesajları yazılmaktadır. Tabiki bunlarda bizim insanımızın önemli değerleridir ve yaşatılması gerekiyor. Ama en az bunlar kadar önemli olan ve hatırlanması gereken bayramlarımız var. Örneğin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Unutmayalım ki Kurtuluş Savaşı verilmeseydi ve Cumhuriyet kurulmasaydı belki de şuanda Irak’tan farkımız olmazdı. Saygılarımla
Aytaç Çelik

Destek

Aytaç Çelik - 22 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Mehmet Altun Arkadaşımızın mesajını üzüntüyle okudum. Gerçekten zor bir durum. Konuyla ilgili hukuki anlamda yeterli bilgiye sahip olmadığım için bu anlamda yardımcı olamayacağım, ama her şartta elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Konuya hakim Şavşatlı dostlarımızın, en azından fikirlerini esirgemeyeceklerinden eminim.
Saygı ve Sevgilerimle
Aytaç Çelik

Şiir Hk.

Aytaç Çelik - 4 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Yıllarca Hükümetlerin yanlış politikaları nedeniyle kendi çaresizliğine bırakılan köylerimizin bugünkü içler acısı durumu bir şiirle ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Köylerimizin terkedilmişliğini, terkedilmişliğin yüreklerimizde bıraktığı o tarifi imkansız sızıyı dile getiren Ayşenur Hanım’a teşekkürler. Yüreğinize sağlık

Saygılar Sevgiler
Aytaç Çelik

Dünya Barış Günü

Aytaç Çelik - 2 Eylül 2006 - Kutlama-Bayram
Savaşsız ve sömürüsüz bir dünyada yaşamak umuduyla, başta Ülkemiz ve Ortadoğu olmak üzere tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi temennisiyle 1 Eylül Dünya Barış Gününüz kutlu olsun.
Saygı ve Sevgilerimle
Aytaç Çelik

Dünya Barış Günü

Aytaç Çelik - 31 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
Savaşsız ve sömürüsüz bir dünyada yaşamak umuduyla, başta Ülkemiz ve Ortadoğu olmak üzere tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi temennisiyle 1 Eylül Dünya Barış Gününüz kutlu olsun.
Saygı ve Sevgilerimle
Görüntülenen : 10 - Toplam : 15