Mesaj-Tahtası Edip Gül

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 39
Edip Gül

Nurcan Dursun (Yılmaz)’ı Kaybettik.

Gürnatel köyünden Razi Yılmaz kızı ve rahmetli Öğretmen Özcan Dursun eşi Nurcan Dursun (Yılmaz) yengemizi 19 Şubat 2011 Cumartesi günü sabah saatleri itibarıyle tedavi gördüğü Ankara, Demetevler Onkoloji Hastanesinde kaybettik..

Cenazesi 19 Şubat 2011 günü hastaneden alınarak defnedilmek üzere Şavşat’a götürülecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarımıza, eş dost akrabalarına başsağlığı dileriz.

Mekanı cennet olsun.

Edip GÜL ve Ailesi

Edip Gül

Güldane Gül (Turan) Vefat Etti.

Samcelli Muzaffer & Elvida Turan kızı Beşir, Aslan, Fevzi, Sürmeli, Necibe, Libas ve Osman Turan’ın kardeşleri Güldane Gül (Turan) 07 Eylül 2010 günü 09.45 sularında Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinde hayata veda etmiştir. Tüm dost, akraba ve Samcel sakinlerimize duyurulur. 09 Eylül 2010 günü Bursa’da ebedi istirahatgahına defnedilmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Edip Gül

Samcelli Güldane GÜL (Turan) Vefat Etmiştir.

Samcel ‘den Muzaffer & Elvida Turan kızı Güldane GÜL (Turan) Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Kalp-Damar Kliniğinde geçirmiş olduğu By-pass ameliyatı sonucu 07 Eylül 2010 günü saat : 09.45 sularında hayata veda etmiştir. Cenazesi Güllük Mahallesi Aydınlık Evler mahallesi camiinde kılınan namaz sonucu Bursa Arabayatağı Kabristanında ebedi istirahatgahına defnedilmiştir. Allah rahmet eylesin.
Edip Gül

Hamdi Doğan Vefatı

Samcelimiz’in bir asırlık çınarı daha devrildi. Hamdi Doğan amcamız Kırşehir’de misafir iken yaşlılığı nedeniyle rahatsızlandı ve kaldırldığı Kırşehir Devlet Hastanesin’de hayat gözlerini yumdu. Hamdi amcamız’a allah’tan rahmet, Kederli ailesine başta eşi Çiçek teyzemiz olmak üzere tüm Doğan ailesine ve köyümüze başsağlığı diliyoruz.
Edip Gül

Doğan Ailesine Taziye ve Başsağlığı

Samcelimiz’in bir bir yok olan değerlerine bir yenisi Hamdi Doğan amcamız’da eklendi. Hamdi amcamız’a "GÜL" ailesi olarak allah’tan rahmet, başta Çiçek teyzemiz olmak üzere Doğan ailesine sabır ve başsağlığı" dileriz. Mekanı cennet olsun.
Edip Gül

Canlarımızı Kaybettik

21 Mart 2010 Pazar günü Tekirdağ yakınlarında 19.00 sularında aile bireylerimizden Samcel-Şavşat"tan 40 gün önce kaybettiğimiz Beşir Turan eşi Esmer Turan ve Oğulları Hakkı Kemal Turan"ı özel araçları ile geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucunda kaybettik.

Gelin"i Emine Turan ve Torunu Mirza Turan ise kaza sonucu yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır.

Kazada hayatlarını kaybeden aile fertlerimizden Esmer Turan ve Hakkı Kemal Turan"a allah"tan rahmet Emine Turan kardeşimiz"e ve yeğenimiz Mirza Turan"a acil şifalar dileriz.

Edip Gül

Yılmaz Demiral Taziyesi

Düzenli (Soporo) köyündeki akrabalarımız’dan Kara Muhlislerin Ali Amcamız’ın büyük oğlu Yılmaz DEMİREL in 16.02.2010 tarihinde aramızdan ayrılıp ebediyete intikalini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine, eş dost ve akrabalarımıza baş sağlığı diliyorum. Makamı cennet olsun. Edip GÜL ve Ailesi Kemalpaşa-İzmir
Edip Gül

Beşir Turan Vefatı

Şavşat-Samcel "den Muzaffer Turan oğlu Beşir TURAN 07 Şubat 2010 Pazar gecesi saat : 23.00 sularında Tekirdağ Devlet Hastanesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 09 Şubat 2010 Salı günü öğle namazını müteakip, ikamet ettiği Bursa Kent Mezarlığın"da toprağa verilmiştir.
Merhum"a Allah"tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
Edip Gül

Başsağlığı

Edip Gül - 19 Ağustos 2009 - Taziye-Başsağlığı
Köyümüz sakinlerinden Enver Çelik Bey’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
Edip Gül

Vezir Yıldız Vefat Etti

Kireçli sakinlerinden Kemalpaşa-İzmir’de uzun yıllardır ikamet etmekte olan Vezir Yıldız 22 Temmuz 2009 günü vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet ; yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Cenazesi Kemalpaşa-İzmir ‘de defnedilecektir. Edip Gül
Görüntülenen : 10 - Toplam : 39