Mesaj-Tahtası Emirhan Altun

Tüm Mesajlar

Emirhan Altun

Gözünüz aydın

Emirhan Altun - 30 Eylül 2007 - Genel Mesajlar
www.sorsel.com yayın hayatına başladı. Bütün Sorsellilere özlemlerini gidermeleri dileğiyle, sevgilerle.
Emirhan Altun

Enver Karagöz

Emirhan Altun - 30 Mart 2007 - Genel Mesajlar
Şavşat’lıyım fakat Şavşat’ta pek okuma imkanım olmadı. Ama Enver KARAGÖZ’leri, Ensar KARAHAN’ları duyardık. Nasıl öldürüldüklerini, nasıl işkenceden geçtiklerini biliyorum. ...
Rahat uyusunlar.
Emirhan Altun

Acil Şifalar Diliyoruz

Dostumuz ve kardeşimiz Özgür ve Özer Demirci’nin babaları Susuz köyü muhtarı çok değerli Mikail DEMİRCİ trafik kazası geçirmiştir. Kendisini acil şifalar diliyoruz.

Eğitim Sen
Şavşat İlçe Temsilciliği adına
Emirhan Altun

Teşekkür

Emirhan Altun - 8 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Yaklaşık bir ay önce Şavşat’ta çalışan bir grup öğretmen olarak yardım çağrısında bulunmuştuk. Yardım çağrılarına duyarsız kalmayan ve bizlere öğrencilere iletilmek üzere kitap gönderen eğitimci İSMET ACI beye teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Emirhan ALTUN
Eğitim Sen
Şavşat İlçe Tem.
Emirhan Altun

Teşekkür

Emirhan Altun - 7 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Yaklaşık bir ay önce Şavşat’ta çalışan bir grup öğretmen olarak yardım çağrısında bulunmuştuk. Bu çağrıya cevap veren Kocaeli’nde ikamet eden matematik öğretmeni ALPER GÜMÜŞ beye gönderdiği dökümanlar için teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Emirhan ALTUN
Eğitim Sen
Şavşat İlçe Temsilciliği
Emirhan Altun

Teşekkür

Emirhan Altun - 1 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Yardım ilanımızdan sonra ilgi gösteren Aytaç ÇELİK, Ergün EVRAN ve İsmet ACI dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Açıkçası daha fazla ilgi çeker diye belkiyordum fakat üç kişi tepki verince açıkça üzüldüm. Ama bizler elimizi taşın altına koyduk ha üç kişi ha bin kişi hiç farketmez. Bir yerden başlamak gerekiyor. İsmet Hocam, nakdi yardım değilde, kırtasiye, elbise, ayakkabı, kitap yardımı olabilir. saygılarımla
Emirhan ALTUN
Emirhan Altun

Yardım

Emirhan Altun - 28 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
Çok değerli şavşatli hemşerilerim. Sizlere Eğitim Sen Şavşat İlçe Temsilciliği adına sesleniyorum. Sendikaların kendi üyelerinin ekonomik ve özlük haklarını korumaları yanında, sosyal görevleri ve sorumlulukları olduğu kanaatindeyiz. Bu amaçla geçen yıl özellikle köylerde okuyan öğrencilerimize kitap kırtasiye yardımlarında bulunduk, kendi çapımızda. Sendikamız lokalinde öğrencilerimize ücretsiz ders vermekte ve bu öğrencilerimize karşı kendimizi sorumlu hissetmekteyiz.
Değerli hemşerilerimiz eğer Şavşat’taki öğrencilere yardım etmek isterlerse biz Eğitim Sen olarak seve seve sizlere yardımcı oluruz.
Emirhan ALTUN
Eğitim Sen Şavşat İlçe Tem.