Mesaj-Tahtası Ferhat Torun

Tüm Mesajlar

Ferhat Torun

Maden Değil Doğamızı İsteyelim

Ferhat Torun - 5 Kasım 2007 - Genel Mesajlar

Yine bir kan emici sermaye nin tehtidi altındayız. Bu doymaz heriflerin hiç birşey umurlarında değil ve olmayacakta. Ne yapacaklar biliyormusunuz şu kadar işçi çalıştıracağız bilmem bu kadar iş potansiyeli yaratacağız vaatleriyle beyinlerimizi yıkayacaklar sakın bunlara kanmayın benim güzel Artvinimin aydınlık yüzlü insanları. Düşünün MURGUL u bitirmediler mi maden bitti çekip gittiler çöpleri ve kimyasal bisürü atıklarını bize bırakarak. Şimdi de aynısı olacak maden bittimi çekip gidecekler yok ettikleri yaşamları düşünmeden. Onlar önce Murgula hayat versinler sonra bizde onlara maden çıkarmaları için izin verelim. Bu imkansız olduğu için lütfen birlikte öyle bir karşı duralım ki ülkemizin hiç bir yerinde bu tip girişimlere kalkışamasınlar. Düşünün değer mi o güzel ağaçların kesilmesine ve o madenin yapacağı tahribata. Emin olun onlar para için doğamızı katletmeye devam edecekler.

BU MÜCADELEYİ CANLI TUTMAMIZ GEREKİYOR. YOLUMUZ YOLUNUZDUR AÇIK OLSUN. SİZİ KALBİNİZİN ORTA YERİNDE SEVGİYLE ÖPÜYORUM.

Ferhat Torun / Bursa

Ferhat Torun

Barajdan Sonra Hatila

Ferhat Torun - 1 Kasım 2007 - Genel Mesajlar

Evet güzel Artvinimin güzel insanları kan emici sermaye yine iş başında ve yine bizi vuracak. Son zamanlarda bakır madeni için HATİLLA da 6000 ağacın kesileceği söz konusu. SAKIN iş vaadlerine kanıpta buna izin vermeyin. Ne oldu Murgul bakır bitti hayatta bitti .Bu asalaklar kan varsa orada olacaklar yani bakır çıktığı sürece oradalar bitince çöplerinide kaldırmadan terkedip gidecekler hiç hayatlarında bir coğrafyada yaşam inşa etmemiş bu canavarlara güzel ilimizi talan ettirmeyelim.

Bizden sonra eğer ARTVİNDE YAŞAM OLSUN DİYORSANIZ bunlara karşı TOPYEKÜN BİR DURUŞ SERGİLEMELİYİZ. TÜM ARTVİN LİLERİ VE ÜLKEMİN AYDIN İNSANLARINI DAVET EDİYORUM. GELİN BU BAKIR OLAYINA İZİN VERMEYELİM. BAŞLARINA YIKALIM HATİLLAYI Kİ BAŞKA YERDEDE CESARET EDEMESİNLER. Tüm duyarlı insanları sevgiyle selamlıyorum.

MÜCADELEMİZ ARTVİN İÇİN İNSANLIK İÇİN GELECEK İÇİN.

Ferhat Torun

Bize Yakışanı Yapalım

Ferhat Torun - 18 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar

Merhaba güzel ülkemin güzel kentinin insanları önümüzde hem kendimiz hemde geleceğimiz için son derece önemli olan bir seçim var. Yani verceğimiz karar sadece bu dönemi ilgilendirmiyor gelecek içinde önemli bir mihenk taşı olacak uzun vadede ince hesapları olan bir görüşü olan iktidarla karşı karşıyayız yani ülkemizin altını üstüne getirmek isteyenlerle karşı karşıyayız. Geçmişte bu ülke ne çektiyse bu tip insanlardan çekti, hatta dünya bile tarikatlardan el etek öpenlerden ve inançları her türlü çıkarı için kullanan mollalardan çok çekti sözün özü vereceğimiz karar sadece bizim geleceğimizi etkilemeyecek bizden sonrakilerinde hayatlarını yaşam şekillerini etkileyecektir.Öncelikle güzel artvinimin güzel insanlarına sesleniyorum biz her zaman demokrasinin laikliğin kadın erkek ayrımcılığın MOLLA DÜZENİNİ karşısında onurlu ve dimdik durmuşuzdur şimdide CUMHURİYETİMİZ e sahip çıkma zamanıdır.

HADİ ARTVİNLİLER ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM BİZE YAKIŞANI YAPALIM ARTVİNDEN BU MOLLALARA BİR TOKAT VURALIM.

Hepinizi gerçekten Çoruh coşkusuyla selamlıyorum.

Ferhat Torun

Dünya Emekçilerinin Bayramı

Ferhat Torun - 2 Mayıs 2006 - Kutlama-Bayram

Dünya Emekçilerinin 1 Mayıs bayramını kutluyorum.

yaşasın 1 mayıs

Ferhat Torun

Koyumu çok seviyorum

Ferhat Torun - 14 Aralık 2005 - Genel Mesajlar

köyümü ve insanlarımı çok seviyorum. onun için her sene fırsat yaratıp mutlaka o atmosferi solumak için 10 günlüğüne de olsa gidiyorum. şehir de çoğu kez insan olduğumu bile unutuyorum iş telaşından yılda bir kez bile gidip kaybolan değerlerimi hatırlatıyorum kendime.

tüm insanlarıma selamlar.