Mesaj-Tahtası Hasan Büyük

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 27
Hasan Büyük

Ömür boyu mutlulukla diliyorum

Hasan Büyük - 12 Haziran 2010 - Etkinlik-Davet

Bugün düğünleri yapılacak olan Ümit ve Mine’yi tebrik ediyor,bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Bu arada kız babası Mehmet’annesi Halimeyi’de tebrik ediyorum..

Hasan Büyük

Kalanların başı sağolsun

Aslen Karavat köyünden benimde amcamın kızı, Şalcı köyünden postacı nezim Gümüşün eşi levize ablam 28. 05.2010 Cuma günü Şavşatta vefat etmiştir. Cenazesi cumartesi günü Şalcı köyünde devnedilecektir. Kendisine Allahtan rahmet kalanlara da sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun rahat uyu ablacığım...
Hasan Büyük

Yeni Yılınızı Kutluyorum

Hasan Büyük - 30 Aralık 2009 - Kutlama-Bayram
Başta değerli Şavşatlı hemşerilerim olmak üzere tün insanlığın yeni yılını kutluyor, yeni yılda savaştan ve kavgalardan arınmış yerini barış ve dostlukların aldığı bir yıl dileğiyle herkese sağlık başarı ve mutluluklar diliyorum..!
Hasan Büyük

Bayramımız Kutlu Olsun

Hasan Büyük - 29 Ekim 2009 - Kutlama-Bayram

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde nice savaşlar verilerek, kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet laik demokratik ve hür kalacaktır.

Çağdaş ve özgür varoluşumuzun temeli olan Cumhiriyet Bayramınının 86. yıldönümünü en içten duygularla kutluyor, tüm Şavşatlı hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

Hasan Büyük

Çok Geçmiş olsun

Hasan Büyük - 14 Ekim 2009 - Genel Mesajlar

13 Ekim Günü kendi köyünde Ceviz ağacından düşerek, ağır yaralanan Yukarı Koyunlu köyünden benimde kayın biraderim olan İzmullah Yılmaz’ın Trabzon Tıp Fakültesi Hastahanesinde yoğun bakıma alındığını öğrendik. Buradan kendisine acil şifalar, oğulları Turgay, Öner ve Ömere, kızı bilora kız kardeşi Sona ile diğer yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Hasan Büyük

Mekanın Cennet olsun

Artvin Öğretmen Okulunda 1972-1976 Yılları arasında beraber okuduğumuz Şavşat-Veliköyden Muharrem Torun’un vefat ettiğini emekliliğe adımını attığının ilk yıllarında aramızdan ayrılışı beni derinden üzmüştür. Kendisine Allahtan rahmet,eşine çoçuklarına yakınlarına özellikle de İnegölde oturan merhumun kaynı olan Kemal Torun’a sabırlar diliyorum. Güle güle sayın öğretmenim.....
Hasan Büyük

Anneler Günü

Hasan Büyük - 9 Mayıs 2009 - Kutlama-Bayram
Tüm annelerin "Anneler Günü"nü kutluyor, hepsinin sağlıklı, huzurlu , mutlu ve başarılı olmaları dileğiyle, onlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Umarım her şey gönüllerince olur.
Hasan Büyük

Kadınlar Günü Kutlu olsun

Başta ülkemiz kadınları olmak üzere, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, onlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Onlara şu şiiri armağan etmek istiyorum.

BİZİM KADINLARIMIZ

korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız

Nazım Hikmet

Hasan Büyük

Geçmiş olsun

Hasan Büyük - 5 Aralık 2008 - Genel Mesajlar

Evlerinin yanması dolayısıyle başta Efretttin Amcamız olmak üzere, Sebahattin ağabeyimize ve Erdal’a çok çok geçmiş olsun diyorum. Yeterki onların canı sağ olsun

Hasan Büyük

Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun

Hasan Büyük - 23 Kasım 2008 - Kutlama-Bayram
Tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyor, öğretmenlerimizin maddi yönden insan onuruna yakışan, ücret ve toplumda gerekli sayğının bir an önce kazandırılması umuyorum...!
Görüntülenen : 10 - Toplam : 27