Mesaj-Tahtası Hüseyin Gezer

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 12
Hüseyin Gezer

Özlemimiz Savaşsız Bir Dünya

Hüseyin Gezer - 12 Haziran 2010 - Genel Mesajlar
Bir insan adaleti nasıl görüyorsa, adalet odur. Adalet bir kalıp değildir. Adolf Hitler"e göre:""-Yahudiler"i fırınlamak adalettir. Buna karşı çıkmak suçtur.""
En kötü şey insanı öldürmektir. Savaştır. İran-Irak savaşı bir kör dövüşü değil miydi? Silah pazarlarının gül açtığı bir kavga alanı değil miydi?
Lübnan, bir başka acı olay... İnancın inanca, ekonominin inanca egemen olma kavgası...
Hitler, Yahudiler"i niçin fırınlamıştı? Yahudiler, Filistinliler"i niçin katlediyor? Bu katliamı ABD ve AB neden alkışlıyor?
Güney Afrika"da beyazın siyahları hor görmesi, katletmesi, zulmü neden?
İnsana saygı duymayan görüşe, saygı duyulmaz. Duyulmamalıdır.
Bizim bir odalı konutumuz, yüz metre kare toprağımız yok kocaman dünyada... Bunlara sahip olma özlemiyle yanıp tutuşuyoruz! .. Savaş ne yapıyor?
Yıkıyor...
İnsanları evsiz bırakıyor...
Öldürüyor ! ..
Özlemimiz Savaşsız Bir Dünya ! ..

Hüseyin Gezer

Hüseyin Gezer

Ali Aksakal’ın Çevresine Yaydığı Işık Cenneti Kucaklayacaktır

Bu gün bu sitede değerli eğitim emekçisi ALİ AKSAKAL"ın sonsuzluk yaşamına uğurlandığını öğrendim, bu değerli insanı çevresine yaydığı ışık cenneti sonsuza dek kucaklayacaktır. Dünyamızı anlamlı kılma mücadelesi içinde yer alan bu insanın önünde saygıyla eğiliyorum, geride kalanlarada baş sağlığı diliyorum!

HÜSEYİN GEZER/Kıbrıs Sok./Arhavi

Hüseyin Gezer

Şavşat ta Poşaların Kavgası

Hüseyin Gezer - 10 Aralık 2009 - Genel Mesajlar
Değerli şair Fevzi Torun KÖYE GİDELİM adlı şiirinizde şu dize dikkatimi çekti ŞAVŞAT"TA POŞALAR"IN KAVGASI. Ortak yaşam alanımız olan Şavşat"a bu dizenin ne gibi katkısı var? Acaba Şavşat"ı yüceltiyor mu, Şavşat"ı ve Şavşat"ta yaşayanları küçük düşürmeğe mi çalışıyor? Mesajımı ve yorumumu değerli anlayışınıza sunuyorum!?!..

HÜSEYİN GEZER(Poşa şair ve yazar)
Hüseyin Gezer

Hüseyin Gezer’in Hemşire Kızkardeşi Leyla Bilgili Öldü

Leyla Bilgili yakalandığı amansız hastalığına yenik düştü, İnegöl-İstanbullu Hasan mezarlığında sonsuz yolculuğuna uğurlandı, Tanrı"dan rahmet diliyorum.

HÜSEYİN GEZER(Leyla"nın ağabeyi)

Hüseyin Gezer

Türkan Saylan ı Uğurladık

Hüseyin Gezer - 18 Mayıs 2009 - Genel Mesajlar

Türkan Saylan"ı yüreğimize gömdük!... Eğitim için açtığı ışık hepimize miras kalmıştır!. Bir eğitimci olarak; üzüntüsünü duymaktayım başımız sağolsun.

Emekli Öğretmen: Hüseyin Gezer

Hüseyin Gezer

Altı Mayıs Karanlığın Kaybettiği Gündür

Hüseyin Gezer - 6 Mayıs 2009 - Genel Mesajlar
Altı Mayıs"ta karanlık kaybetmiştir, aydınlık sonsuzlaşmıştır, yüreklerimizdeki acılar ışığa gebe kalmıştır, gelecek tüm insanlığın olacak!

Gelecek günlerimiz güzel olsun, gelecek günlerimizi güzelleştirme mücadelesinde yer alanlara selam olsun!..

HÜSEYİN GEZER
Hüseyin Gezer

1 Mayıs Tüm İnsanlığın Bayramı Kutlu Olsun!

Hüseyin Gezer - 2 Mayıs 2009 - Kutlama-Bayram
Marks diyorki:""-Yoksulu normal yaşam koşullarına yükseltelim ki kölelikten kurtulsun, insan olduğunun farkına varsın; zengini(varsılı ) normal yaşama koşullarına çekelim ki paranın ve maddenin kölesi olmaktan kurtulsun, insan olduğunun farkına varsın. SÖMÜRMEDEN, SÖMÜRÜLMEDEN YAŞAMAK İÇİN; İNSAN OLDUĞUMUZUN FARKINA VARMAK İÇİN , BİR MAYIS TÜM İNSANLIĞIN BAYRAMI KUTLU OLSUN!..

HÜSEYİN GEZER( Emekli Öğretmen )
Hüseyin Gezer

Çevremizde Olup Bitenlere Duyarlı Olmalıyız!

Hüseyin Gezer - 21 Nisan 2009 - Genel Mesajlar
Çevresinde olup bitenlere duyarsız olanlar kendilerinden haberi olmayanlardır, duyarsız insanların varlığını inkar edemeyiz, varken yok olduklarını kabul ederiz(!?!) Hani derlerya ( duyarsız insanlara ):-RUH GİBİ İNSAN!

Örnek bir insan, model insan, iyi insan çevresinde olup bitenlere duyarlı olan insandır!..

Sevgiyle selamlar!

HÜSEYİN GEZER
Hüseyin Gezer

Umutlarımızı Geleceğimize Erteledik

Bir seçim daha geride kaldı: Çocuklarımız yine işsiz kaldı, çay parası olmadığı için çay ocağının yanından geçmeye utanan biz emekliler yine utanmaya devam edeceğiz, key paralarımız masal kahramanı oldu, o hani 300 tl verecektiler ne oldu?! Ne olacak umutlarımızı geleceğimize erteledik! Bari umutlarımız tükenmesin, çaresizliklerimiz kutlu olsun!..

EMEKLİ ÖĞRETMEN : HÜSEYİN GEZER
Hüseyin Gezer

Onurunu Korumak

Karşımızdaki insanın onuruna ne kadar saygılı olursak, onun onurunu ne kadar korumaya çabalarsak; kendi onurumuzu daha saygın yaparız, kendi onurumuzu daha fazla korumuş oluruz! Herkese merhaba, herkese selam; gelecek günleriniz gönlünüzce-yüreğinizce güzel ve aydınlık olsun!..

HÜSEYİN GEZER
Görüntülenen : 10 - Toplam : 12