Mesaj-Tahtası İbrahim Altunal

Tüm Mesajlar

İbrahim Altunal

Sel baskınları

İbrahim Altunal - 20 Haziran 2013 - Genel Mesajlar

Değerli Şavşatlı hemşehrilerim.4 yıl önce 5 vatandaşımızı kaybettiğimiz ayni derede tekrar sel baskını olduğunu öğrendim çok şükürki bu sefer her hangi bir can kaybımız olmamış.Bu sele maruz kalan hemşehrilerimize çok geçmiş lsun diyorum.

Değerli şavşatlı hemşehrilerimiz 4 yıl önceki sel baskınının hemen ertesi o derenin ıslahı için çok karşı çıktığımız HES lerden tamamen güvenlik amaçlı yapılmak istendi ancak ilçemizdeki bazı hemşehrilerimizin İSTEMEZUK çu tavırları yüzünden engellenmek istendiğini biliyormuydunuz.Yapılan her şey kötüdür eğer karşı fikirli yöteciler yapıyorlarsa.Bu böyle olmamalı. bu günlerde ilçemizde çevre yolu yapıldığını öğrendim ne kadar güzel bir yatırım

yıllardır tek cadeden hem transit geçit yolu hemde ilçemiz halkının geçiş güzergahı oluyordu özellikle yaz mevsiminde ilçemizin nufusu 3-4 katına çıkıyor trafik keşmekeşi oluyordu belediye başkanımızı kutluyorum çok güzel bir karar almışlar .Bütün hemşehrilerimizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum allaha emanet olunuz

İbrahim Altunal

Lemiye Teyzemiz

Lemiye Teyzemizin vefat ettiğini yeni öğrendim. Çok merhametli ve fedakar Lemiye Teyzemizin çok yemeğini yedim elektirik tesisat işlerini yaptığım sıralarda bana bir anne şevkatıyla yemek ikram etti çay ikram etmiştir. Kendisine yüce allahtan rahmet diliyorum. Makanı cennet olsun inşallah.

Fuat, Suat ve Özcan kardeşlere de sabır ve başsağlı diliyorum.

İbrahim Altunal

İbrahim Altunal

Başsağlığı

Köyümüz sakinlerinden büyüğümüz amcamız ilhan SARAN’ın ani vefatı bizi çok üzdü, merhuma yüce allahtan rahmet dilerim. Geride kalan bütün aile fertlerine yakın akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.

18.12.2009

İbrahim ALTUNAL
Elk.Teknikeri
Sakarya Üniversitesi

İbrahim Altunal

Başımız Sağolsun

1970 li yılların gençlerine sazı tanıtan sazı sevdiren vede bir ve beraber olmanın anlamını bizlere davranışlarıyla anlatan çok sevdiğimiz İSMAİL DEMİR ağabeyimizin vefat ettiğini öğrendim çok üzgünüm kendisine allahtan rahmet diliyorum ailesine ve bütün tibetli kardeşlerime başsağlığı diliyorum allah ailesine sabırlar versin.

İbrahim ALTUNAL