Mesaj-Tahtası İlker Balcı

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 21
İlker Balcı

Yeni yıl

İlker Balcı - 31 Aralık 2011 - Kutlama-Bayram
Bütun kötulukler 2011 de kalsin "2012 yılı sağlıklı huzurlu mutluluklarla dolu sevinçlı bir yıl olsun .Tum köylulerimin yenı yıllarini tebrik ederim.
İlker Balcı

Yeni Yıl

İlker Balcı - 31 Aralık 2011 - Genel Mesajlar
2012 yılı herkese hayirlı uğurlu sağlıklı mutlu ve huzurlu olmasini dilerim.
İlker Balcı

Başsağlıği

Köyümuzdan,Arkadaşım,can dostum Dincer KARHAHAN Allahin rahmetine kavuşmuştur, kendisine rahmet ailesine başsağlığı dilerim.

İlker Balcı

Başsağlıği

Ilıca köyünden Dincer Karhahan (Ankarada,öğretmen) Allahin rahmetine kavuşmuştur.Kendisine rahmet kederlı ailesine sabır,başsağlıği diliyorum.
İlker Balcı

Yeni Yıl

İlker Balcı - 29 Aralık 2010 - Kutlama-Bayram
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği belki durgun belki yorgun yinede Mutlu umutlu sağlikli sevgi dolu nice yıllara vesile olmasini dilerim.
İlker Balcı

Yeni yıl

İlker Balcı - 29 Aralık 2010 - Kutlama-Bayram
Kardeşliğin doğduğu,Sevgilerin birleştiği belki durgun belki yorgun Yinede hep beraber mutlu umutlu sevgi dolu nice yıllara dileğiyle...
İlker Balcı

Dileyiş,

İlker Balcı - 16 Haziran 2010 - Genel Mesajlar
Merhaba hemşerilerim, merhaba güzel yurdumun güzel insanlari.
Evet,ogüzel şavşatimiz ve köylerimizdan iş ,aş için geldığimiz bu büyuk şehirlerde karınca kaderince yaşamaya çalıştik birtürlu yaşamimizi idame ettik ve ediyoruz ancak bu sürelerde hep sıla özlemi çektik o güzel köylerimizin taşıni ,toprağıni özledik.Bazen gittik ,gidemedik derken aylar ,seneler geçti .
Şimdi ben diyorumki bir yolunu bir şekilde bulup bu yaz gidelim köylerimiza,hele bir hassa emekli ler gidelimki gençlerde gelsinler o güzel ,güzel yerleri görsunler inanin ben ve sen gittiğimizde arkadan gelenler pek çok olacaktir.Hayden bu yaz şavşatta ,köylerde ve oralardaki festivallerde buluşmak dileğiyle ,herşey gönlunuzca olsun.
İlker Balcı

Başsağlığı

Şavşat /samcel mevkıyinde trafik kazası sonucu, kayıp ettiğimiz Yeğenim Tuğba Büşra YOKUŞ’a Allahtan rahmet Kederli ailesine bol sabır dilerim.
İlker Balcı

Başsağlığı.

Köyümüz sakınlerinden ,Değerlı Mustafa SÜNER’i kayıpettiğimizi öğrendim,Kendisine Allahtan rahmet ,Kederlı ailesine başsağlığı dilerm.
İlker Balcı

Futbol(maç)

New PageŞavşat köyleri arasi futbol"un 4.si 28 şubat pazar günü başladi.Katilan butun köylere başarilar diler, Kardeşlik , dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini temenli ederim. Pazar günleri takimlarimizi yanlız birakmiyalim , onlara destek ve moral verelim. Evet pazar günleri hayden maça.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 21