Mesaj-Tahtası Kamuran Aydın

Tüm Mesajlar

Kamuran Aydın

Metin Lokumcu

Kamuran Aydın - 3 Haziran 2011 - Genel Mesajlar
Sen dostluğun öğretmeniydin arkadaşlığın özgürlüğün Bir de atmacaların Ve rakı balık sofrasının Şevket Baba’da Ama en çok küfretmenin öğretmeniydin ağız dolusu lokum tadında Ve de Hopa sokaklarının Kamuran
Kamuran Aydın

Enver Koca

Taşköprü köyünden, Nazım Koca’nın babası Enver amca vefat etmiştir. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.
Kamuran Aydın

Memurun Oğlu Zeki

emin kara"nın telefonu ile öğrendim vefatını. 30 yıldır görmemiştim. hakikaten bir dönemin sembolü, maskotu idi. her yerde o vardı. emin kara"ya gönderdiğim halkevi fotoğrafında da vardı. alikuş"un yanında, şapkalı gülümsüyor. memurun oğlu zeki. o yılların, kendisine yatırım yapamamış dev adamı. Bir gece rüyasında monaco prensesi carolin"i görmüştü. Umutlanmıştı acaba beni arar bulurmu diye. Ertesi günü Carolin"in evlendiğini okudu gazetelerde. İlk yıkılmamız değil ki demişti.
Seni hiç unutmayacağız.
Hep sembol olarak kalacaksın.

Kamuran
Kamuran Aydın

Çağrı

Kamuran Aydın - 8 Ağustos 2008 - Genel Mesajlar
Savsat.com Web ekibinin Şavşat platformu çağrısını gönülden destekliyoruz. Bu destek mesajlarının dikkat çekici bir şekilde yayınlanmasını istiyoruz.

Ayrıca HES projelerini mercek altına alan, konu ile ilgili uzmanların katılacağı, geniş katılımlı bir toplantıya çağrıda bulunmak için daha ne bekliyorsunuz?

Kamuran Aydın
Kamuran Aydın

Kolos Kobos Mockoda

Kamuran Aydın - 29 Nisan 2008 - Genel Mesajlar
Fitnet teyze böyle seslenirdi bana. kolos kobos mockoda. svindi murci. Toprağın bol olsun Fitnet teyze. Cino tüm ailene başsağlığı dilerim.
kamuran aydın
Kamuran Aydın

Köy İsimleri

Sitedeki köylere ait gürcüce veya eski isimlerden bazılarının yanlış yazıldığını düşünüyoru. Örneğin, kireçli köyünün gürcüce karşılığı kötetris değil kvatetris ( beyaz taş ), mısırlı köyünün adı, zağlismer değil, skalsimer (suyun karşısı) olmalı. Çağlayan köyü, hevsrul olmalı.

Kamuran Aydın

Kamuran Aydın

Böyle Olmamalıydı

Kamuran Aydın - 17 Ağustos 2007 - Genel Mesajlar
11 ağustos günü, ankaradan gelen 8 arkadaşla birlikte küçük ölçekli bir karadeniz gezisi yaptık. programa göre ilk gün trabzonda, 2. gün ayder’de bir otelde konakladık.ayder’deki otel çok hoş, temiz bir aile pansiyonu idi. gecelik 50 ytl kahvaltı dahil olmak üzere. 3. gün yola çıkarak karagöl’e geldik. daha önceden yer ayırtarak. en son belki 25 yıl önce gitmiştim. güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemişti. işletmeci atanur adında bir işletmeci. Karagöle varır varmaz elde makbuzla yanaştılar.

Deli Dumrul gibi. hoş geldiniz demeden, ayak bastı parası almak için. biz konaklayacağımızı söyleyince tamam dediler. şimdi orada durum şu: tesis, orman işletmesinden kalma, eski, yıkık dökük harabe gibi. tek bir çivi çakılmamış. camlar kırık, yataklar pis, tuvaletler pis, sabunlar eski kullanılmış, havlular çok pis, yatak ranzaları kırık, elektrikler kesik, gelelim yemeğe, pirzola yapalım dediler, yaptıkları et köpeğe bile verilmez, zira köpekler bile yemez, mutfak çok pis, ve onlar böyle bir ortamda misafir ağırlıyorlar. üstelik gecelik 40 ytl. tam bir soytarılık, ahmaklık, aslında kendilerini kandırıyorlar. böyle bir mantık işsiz ve aç kalmaya mahkumdur.

Bu durumu şavşat kaymakamlığına da bildireceğim. ya işletmeciyi değiştirsinler ya da konaklama olmasın. ertesi günü taşköprüye gittik. mehmet keskin’in evine. bizi bal, nağbiyani, yoğurt, peynir eritmesi ile karşıladılar. akordiyon eşliğinde horon oynadılar. son yılların en hoş 4 saatini geçirdik orada. size sağlık mutluluklar diliyorum enişte. işte şavşat’ın hali. biri birşeyler söylesin lütfen.
Kamuran Aydın

Yakışıyormu?

Kamuran Aydın - 14 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar

bir aklı evvel belediye başkanının, bir kaç yüz milyon lira için diktirdiği ve kaldırılması için bir yol bulunamayan bu anten, yansıtıcı her neyse bu garabet, güzelim efkar tepesine yakışıyor mu. Ey site sakinleri, bu antenlerin efkar tepesinden kaldırılması ve yerine isim babası Fakir Baykurt’un bir büstünün konması için web ekibi öncülüğünde bir kampanyaya var mısınız.

sevgili web ekibi gönderdiğim fotoğrafların ana sayfada bir köşeye yerleştirilmesi mümkün mü?

saygılarımla

Kamuran Aydın

Kamuran Aydın

Geçmiş olsun

Şavşat belediye başkanı sayın adil aydın şavşat devlet hastanesinde safra kesesi ameliyatı olmuştur. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.