Mesaj-Tahtası Kibar Altunal

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 13
Kibar Altunal

ARSİYAN YAYLASINDAKİ BÜYÜK ÇAM AĞACI YIKILDI!!!

Kibar Altunal - 8 Mayıs 2011 - Genel Mesajlar

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM VE DOĞA SEVENLER; YÜZYILLARA MEYDAN OKUYARAK BİZLERE KADAR YETİŞMİŞ, DURUŞU İLE ADETA GEÇMİŞ YÜZYILLARDAN, ATALARIMIZDAN BİZE HABERLER GETİREN, SIRTIMIZI GÜVENLE DAYADIĞIMIZ VE HEMEN DİBİNDEN ÇIKAN SOĞUK PINARINDAN (DORUĞUN SUYU) KANA KANA İÇTİĞİMİZ ARSİYAN YAYLAMIZIN DORUĞU YAŞLILIĞA DAHA FAZLA DAYANAMAYARAK BU BAHAR MEVSİMİNDE MAALESEF AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR DERCESİNE YIKILMIŞTIR.

BU DORUĞUN YIKILDIĞINI DUYUNCA SANKİ BÜYÜK BABALARIM NİNELERİM GÖÇMÜŞ, YAYLANIN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ YOK OLMUŞ GİBİ GELDİ. AMA HER CANLI GİBİ BU AĞAÇTA ÖLÜMÜ TADACAKTI Kİ YENİ NESİLLER VE SÜRGÜNLER ÇIKSIN...

KİBAR ALTUNAL

Kibar Altunal

Anneler Günü

Kibar Altunal - 8 Mayıs 2011 - Kutlama-Bayram
BUGÜN ANNELER GÜNÜ, ASLINDA HER GÜN ANNELER GÜNÜDÜR ANNELERİN KADRİNİ BİLEBİLEN ÇOCUKLAR İÇİN. BÜTÜN ANNELERİ BU GÜN VESİLESİ İLE KUTLAR KÜÇÜK BÜYÜK DEMEDEN ELLERİNDEN HÜRMETLE ÖPERİM. BU ARADA AHİRETE İNTİKAL ETMİŞ OLAN ANNEME DE ALLAH (CC) TAN GANİ GANİ RAHMET TEMENNİ EDER AZİZ HATIRASI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİRİM. RUHUNUZ ŞAD OLSUN BÜTÜN AHİRETE GÖÇMÜŞ ANNELER. KİBAR ALTUNAL
Kibar Altunal

Cevizli Köyü’nden Ayser Altunal

Köyümüz halkından, mahalemizin her yönüyle güzel insanı, Fahrettin Altunal eşi, Behram ve Oktay Altunal’ın anneleri Ayser Altunal hakkın rahmetine kavuşmuş ve bugün (9.1.2011) Köyümüzde toprağa verilmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet tüm yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Nahide-Kibar Altunal

Kibar Altunal

Başsağlığı

Cevizli (Tibet) Köyü Ziyadoğlu Mahallesi"nden amcam Hacı Nusrettin Altunal"ın kızı, canımız, kardeşimiz, 1968 doğumlu Mahpup Altunal geçirdiği beyin kanaması sonucunda hastane yoğun bakım ünitesinde 15 gün yaşam mücadelesi vermesine rağmen 5 Haziran 2010 tarihinde hak vaki olmuş ve Ankara"da vefat etmiştir. Cenazesi 6.6.2010 pazar günü Cevizli Köyünde toprağa verilmiştir.
Gerek bizzat cenaze merasimine katılarak ve gerekse telefon, taziye ziyareti ile bu büyük acımızı paylaşan bütün eş, dost, akraba ve bizi sevenlere teşekkür eder, değerli kardeşimize tekraren Allah"tan rahmet, bütün akraba, yakın ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Altunal Ailesi adına
Kibar Altunal
Kibar Altunal

Teşekkür

Kibar Altunal - 7 Mayıs 2010 - Genel Mesajlar

Değerli köylülerimizin piknik organizasyonu ve özellikle telefonla pikniğe davetleri için canı gönülden teşekkür ederim. Yeğenimizin düğün merasimi gereği Konya’da olacağımızdan geçen sene katılıp hep birlikte sevgi ve mutluluk paylaştığımız pikniğe katılamayacak olmanın burukluğu ile güzel bir gün geçirmenizi temenni eder her kese selam ve saygılarımı sunarım.

Kibar Altunal
Sağlık Bakanlığı
Başmüfettişi/Bakan Müşaviri

Kibar Altunal

Cabir Küçükaltun’un babası vefat etti

İlçemiz Meşeli (Dabazurul) Köyü"nden Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü İç denetçisi Cabir Küçükaltun"un babası Seyit(?) Küçükaltun Ankara da 3 Mart 2010 tarihinde geçirdiği traik kazası sonucun 4 Mart 2010 tarihinde vefat etmiş olup bugün 5 Mart 2010 tarihinde köyünde toprağa verilmiştir. Merhuma Allah"tan rahmet, Cabir kardeşimiz, diğer aile fertleri, yakınları ve sevdiklerine baş sağlığı dilerim.

Kibar Altunal(Cevizli)
T.C.Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi
Danışman

Kibar Altunal

Yeni Yıl

Kibar Altunal - 28 Aralık 2009 - Kutlama-Bayram
Çok yakında içerisinde olacağımız 2010 yılının; bütün hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve bereketli günler yaşayacağımız bir yıl olması temennisi ile her kese selam ve saygılar sunarım.

Altunal ailesi adına,
Kibar ALTUNAL-Ankara (Cevizli Köyünden)
Kibar Altunal

Kurban

Kibar Altunal - 26 Kasım 2009 - Kutlama-Bayram

Kurban; teslimiyet ve yakınlaşmak hem Allah’a hem de kullarına,
Bayram; paylaşmak sevgiyi, ortak olmak hem yokluğa, hem varlığa,
Zaten paylaştıkça çoğalır mutluluk, azalır sıkıntı ve her türlü keder
Yeter ki kavrayalım özünü bayramların, bize sadece bu bile yeter.

25.11.2009, Ankara
Kibar Altunal

Kibar Altunal

Bayram Kutlaması

Kibar Altunal - 24 Kasım 2009 - Kutlama-Bayram
Yakında idrak edeceğimiz kurban bayramının; bütün hemşerilerimiz ve sevdikleri için güzel geçmesini ve sağlık ve huzurlu günlere vesile olmasını temenni eder bu duygularla herkesin bayramını kutlarım.
Kibar ALTUNAL(Tibet-Cevizli)
T.C.Sağlık Bakanlığı
Başmüfettişi
Danışman
Kibar Altunal

Şavşatta Sel

15 Temmuz 2009 tarihinde akşama doğru ilçemiz Şavşat"ta meydana gelen selde hayatını kaybedenlere Allah"tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar ve bütün Şavşat"lılara baş sağlığı dilerim. Bir daha benzer felaketlerle karşılaşmamak umuduyla Allah"ın herkese kolaylık, sıhhat, güvenlik ve huzur versin temenni ediyorum.

Kibar Altunal, Ankara
Görüntülenen : 10 - Toplam : 13