Mesaj-Tahtası M.Ertaylan Yıldırım

Tüm Mesajlar

M.Ertaylan Yıldırım

Selam

Ben YASEMİN ŞENDA GÜRCAN (YILDIRIM) şavşat yavuz köylüyüm ankarada oturuyorum evliyim,yiğit enes isimli dünyalar tatlısı şekermi şeker yakısıklı 6yaşında bir oğlum var. 2008 in tüm şavşatlılara önce sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diler, savaşsız barış dolu bir dünya olmasını temenni ederim. beni tanıyan bütün arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
Yasemin Şenda GÜRCAN (YILDIRIM)
M.Ertaylan Yıldırım

Selam Artvinlim

ben goruyorumki bizim artvinliler hiç burda yazılanları okumuyorlar :( yani diyozki gurbetteyiz esle dostla memleketlimizle hasret giderelim ama sadece demekle kalıyor. neyse saglık olsun. tekrar soyluyorum ANKARADA bulun sayın ARTVİNLİ -ŞAVŞATLI hemsehrilerim kucuk bi selamda olsa esirgemeyelim birbirimizden.
Muhammed Ertaylan YILDIRIM
ert_sal2007@hotmail.com
M.Ertaylan Yıldırım

Biz Artvinliyiz (Şavşat)

ankarada yaşayan sevgili hemsehrilerim sizlerle tanısmak isterim. lutfen yazınız mail msn adresimi asgıda bildiriyorum.. ankarada insaat sektorunde calısmaktayız ev almak isteyen hemsehrilerimize herturlu kolaylıgıda gosteririz. aynı zamanda ticaretten ziyade memleketimiz adına güzel sohbetlerde bulunup memleket ozlemimizi bir nevide olsa karsılıklı paylasmış oluruz. SEVGİ ve SAYGILARIMLA
Muhammet Ertaylan YILDIRIM
EMİR GÜRCAN inş.Ltd.şti
ert_sal2007@hotmail.com