Mesaj-Tahtası Murat Aydın

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 16
Murat Aydın

Artvin Şavşat Spor Çeyrek Finalde

Murat Aydın - 27 Haziran 2009 - Genel Mesajlar
Yarın saat 16.00 * 17.00 de Artvin Şavşatspor * Ağrıspor ile çeyrek final ilk maçını yapacak tüm hemserılerımız davetlıdır.

Turnuva Zeytinburnu Çırpıcı Spor Tesislerinde oynanmaktadır.

Çırpıcı Spor Tesisleri:
Çırpıcı Yolu Üzeri 0 212 558 47 02


Tüm sporseverleri Desteğe davet ediyoruz.
Murat Aydın

Maç İçin

Murat Aydın - 5 Aralık 2008 - Genel Mesajlar
duyurdugumuz mac pazar gunu 7 aralık pazar gunu mesajın altına ekleyebılırmısınız?
Murat Aydın

BalvanaSpor dan Bir İlk Daha !!!

Murat Aydın - 5 Aralık 2008 - Genel Mesajlar
Geçen sezon Şavşat köyler arası halı saha futbol turnuvasının 3. sü ve en renkli takımı olarak belleklere kazınan Balvanaspor bu yıl hazırlık döneminde bir ilk’e daha imza atarak Antreman maçında Zeytinburnu spor profesyonel bayan futbol takımı ile karşılaşacaktır. Balvanasporun geçen turnuvadaki centilmen tutumu, fair play ruhuna yakışır futbol anlayışı ve oyuncusu-seyircisi ile maçlara kattıkları renkten dolayı bayan futbol takımı maç için Balvanasporu tercih etmiştir. Bayan Futbol takımındaki arkadaşlarla güzel bir maç ortaya çıkacağını düşünerek maça basın mensupları da davet edilmiştir. Halı saha futbol tarihinde belki bir ilk olacak bu maç balvanaya gurur kaynağı oluşturmaktadır. Bu maçı izlemeye bütün Balvanalıları ve Şavşatlı hemşerililerimizi bekliyoruz.


Maç : Zeytinburnu profesyonel bayan futbol takımı – BALVANASPOR
Saat : 13:00 – 15:00
Yer : Nihat Yüceur Spor Kompleks

FORZA BALVANA

www.balvana.com
Murat Aydın

Açılışa Davet

Murat Aydın - 14 Ekim 2008 - Etkinlik-Davet

DAVETİYENİZ AŞAĞIDADIR

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin Açılış Programı
26 Ekim 2008 Pazar
13:00 Davul zurna , akordeon , tulum eşliğinde mahalli oyunlar
14:00 Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İlter Turan’ın Açılış Konuşması
14:10 Davetlilerin Konuşması
14:30 Açılış kurdelesinin kesilmesi ve yöresel ikram
15:30 Dernek salonunda Şavşat ile ilgili güncel konuların tartışılacağı konferans
17:00 Programın sonu

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği ilk 1974 senesinde Selahattin Kaya, İsmail Çelik , Habib Uzun , Nihat Kaya, Ferhan Çelik, Erol Bilir tarafından kurulmuş olmakla beraber 1980 ihtilalinde bütün dernekler gibi bizim derneğimiz de kapatılmıştır.

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği ikinci defa İsmail Çelik, Erol Bilir, Ferhan Çelik, Selahattin Kaya ,Sabri Biber, H. Dursun Yıldız, Esen Yağcı,Ö. Kamil Doğan, İlhan Avcı ,Orhan Süner, Alaattin Şalikoğlu tarafından 16.5.1991 tarihinde ikinci defa kurulmuştur

Adres:
Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği
Kartaltepe Mahallesi , Namık Kemal Caddesi Kısa Sokak No: 3 SEFAKÖY-İSTANBUL
(Radisson SAS oteli arkası Halk Eğitim Merkezi sırasında, Biçen market karşısı)
Tel: 0212 541 60 08 Fax: 021 5416608
www.savsatlilardernegi.org bilgi@savsatlilardernegi.org

Murat Aydın

Gecen yılkı olaylara cevap

Murat Aydın - 5 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Sayın hemsehrılerim,
Bu sayfadan bır bırımızle ıletisim kurmak bile ne kadar guzel bır olgu. Ben gecen yıla kadar bu kadar cok savsatlı köyümden harıc tanımıyordum ama bugun 200 topcu tanımıs oldum. hele bu yılda 300 kısı olacakkı yanı savsatı üc bes seneye tamamını tanımaya baslarım..

olayları cok kurcalamadan ıkı konuyu sonuclandıryım bılgınız olsun

gecen yıl Tepekoy * Velıkoy macında sahaya gıren mac tatıl eden komısyon gorevlılerınden bırıyim. olay sızın bıldıgınız gıbı olmadıgını ve hakıkaten her ıkı tarafa veılen puanların bıle ne manaya geldıgını bılerek alınan bır karardı.

Macta tepekoylu bır futbolcu ozan bıber kım dıyor komısyonda nufus cuzdan fotokopısı bıle yokken mac gunu macın oynandıgı sırada alındı bunda gec katıldıgınız varsayarak ıyı nıyetlı davrandık. Derken mac ıcınde ozanın ıyı oyun goze battıkca hararetlenmede gıttıkce cogaldı tepekoylu futbolcular ozanın velıkoy nufuslu olmadıgını tam soyledıklerı bır anda bır vatandas (tepekoylu oldugunu sonradan ogrendıgım bırı) gelıp siz topunuza bakın ulen karısmayın kagıt kuyut ısıne deyıp bunlara bagırdı. bende bu sekılde ozanı savunanın tepekoylu degıl velıkoylu olacagını dusunerek tamam amca felan deyıp araya gırdım o esnada o kısının bır yakınıda o futbolcular kufur edınce ıs karıstı tabı bende bu durumda maca mudahale ettım ve tatıl ettık.

Sonuca gelınce baktıkkı sızın ozan bıber turnova yonetmelıgıne aykırı bu bır ıkıncısı bunu sızlerın yenı ogrenecegız bır arkadasınız yasını fotokopı kımlıkte oynamak ugruna 1984 dog.olan yasını 1982 dog. yapmıs. Buda goz onunde olunca tepekoyunde yaptıklarını oyladık macta 1.1. ıken devam ettıgınden skoru ıyı nıyetlı, futbol olarak dusunmeden dostane 1.1. sonuclandırdık.

sonunda velıkoy turnovadan cekıldi hem bızı hem koylulerını uzdu. Bu yılda görüyorumki aynı olaylar devam ediyor. Ben isin buralara gelmesinden cok uzuntu duydum. Ne olur yapılan ıyı seylere yardım adına bırlık adına katkıda bulunalım. kısmet olur bu cumartesı gecenizde bızde kırazlı koyu olarak orda olacagız uzun uzun sohbet eder bu konuyla koca savsatı mesgul etmeyız. Bunca sorunlarımız varken bır futbol ıcın bence yazık edıyoruz guzelım ınsanlarımıza.. herkese kucak dolusu sevgiler saygılar

Murat AYDIN
KIRAZLI KOYU DERNEK BAŞK.YARD.
www.balvana.com
Murat Aydın

Ruhun Şad Olsun Ayşenur Bacım

Murat Aydın - 8 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
Benim Şavşat aşıgı güzel bacım bende cok kısa sure once telefonda tanısma fırsatını buldugum bu bacıma butun haklarımı helal ediyorum. Rabbim mekanını cennet eylesın. Butun savsatlı dostlarımızın bası sag olsun.
Murat Aydın

Finale Davet

Murat Aydın - 2 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
8 NİSAN PAZAR GÜNÜ DEV FİNALE TÜM ŞAVŞETLİ DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR.

YER: SEFAKÖY
SAHA: Nihat Yüce Spor Kompleksi (TILAPIN DUZUNUN YENİ ADI )

SAAT: 12.00 13.00
ÜCÜNCÜLÜK İCİN KIYASIYA MÜCADELE OLACAĞ

Ahaldaba (Tepeköy) * Kuçen (Kocabey)

VE FİNALLL

SAAT : 13.00 * 14.00

Suloban (Pınarlı) * Vel (Ciritdüzü)

ŞAVŞATIN EN BÖYÜGİ KİM OLACAĞ HEP BERABER GORACOG ERKEN GALIN YER KALMAZ BİLGİNUZ OLSUN VE AYRICA DAVUL ZURNA AKORDİYON TULUM HEPSİ ORDAAA OLACAGGG
HAYDEN MAÇAAAAAAAA

TAHSİN AYHAN KOMİSYON BAŞKANI
Murat Aydın

Vefat ve Başsağlıgı

Eski Orman Bakanımız 4 dönem Artvin Milletvekili olan sayın Hasan EKİNCİ beyin muhterem eşi dün vefat etmiş olup cenaze bugun ankara Kocatepe camiden ögle namazına muteakıp kalkacaktır. Ölene allahtan rahmet geride kalan yakınlarına sabır temenni ediyorum. Murat AYDIN
Murat Aydın

Şavşat Platformu

Murat Aydın - 29 Mart 2007 - Genel Mesajlar
Tüm Şavşatlılara duyurulur

31 mart cumartesı gunu saat 19.00 da kücükcekmece beledıye meclis salonunda tum savsatlı hemserılerımızı toplantıya bekliyoruz. irtibat Tahsin Ayhan: 5324260597
Murat Aydın

Yarı Final Kuralları

Murat Aydın - 19 Mart 2007 - Genel Mesajlar
25 MART PAZAR GÜNÜ

SAAT: 12.00 13.00

PINARLI * KOCABEY

SAAT :13.00 14.00

TEPEKÖY * CİRİTDÜZÜ

MURAT AYDIN
Görüntülenen : 10 - Toplam : 16